Avand in vedere faptul ca, din diverse motive, unii nu pot urmari meciurile Stelei din campionat sau cupele europene la TV, exista, in majoritatea cazurilor, varianta online.
Pe scurt:
Majoritatea evenimentelor live sunt centralizate pe anumite site-uri dedicate, acestea putand fi urmarite in streaming folosind soft-uri speciale, free(Sopcast, TVAnts, TVU Player, etc.).
Cele mai importante site-uri de profil:
www.myp2p.eu
www.rojadirecta.com
Stream-urile se deschid cu ajutorul soft-urilor de care vorbeam mai sus. Pentru a simplifica lucrurile, am adunat respectivele soft-uri, le-am arhivat si le-am uploadat. Instalati soft-urile din Primary Software, acelea fiind cele mai utilizate. Pentru a evita incarcarea sistemului de operare, cele din Secondary Software vor fi instalate doar daca meciul este transmis sub forma unui stream incompatibil cu cele principale.
Arhiva:
http://myfreefilehosting.com/f/6d98acf897_29.42MB
Calitatea nu se ridica la standarde inalte, evident, iar fluiditatea depinde de conexiunea dvs. la Internet.
Daca doriti sa urmariti evenimentele in conditii optime si daca aveti posibilitatea, cea mai buna varianta este abonamentul la provider-ul dorit, momentan RCS/Digi TV pentru meciurile din Liga 1, respectiv Boom TV pentru campionatele puternice(Italia, Spania).