FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, 300.000 $ pentru Stancioiu!

Kobiy19.07.2005 07:21

O Singura certitudine pare a fi transferul portarului Eduard Stancioiu la Steaua, pentru care Ciobanul a oferit ieri 300.000 $. Plecarea lui Stancioiu in Ghencea este iminenta dupa despartirea stelistilor de Martin Tudor.

Ce credeti, merita?? Sau?? :roll:

Kobiy19.07.2005 08:13

Stire aparuta pe Onlinespot da satia spun multe prostii deci...

onlySteaua19.07.2005 09:03

nu prea cred ca merita.cu banii astia mai bine l-ar fi tinut pe Tudor inca vreo 2-3 ani.

dar probabil ca-s mai mult povesti.

din cate stiu eu Protasov ar mai vrea inca un varf si un mijlocas(acelasi onlinesport).sunt curios la cine s-a gandit.

chiar MM,nu de mult te laudai ca Steaua va transfera un mijlocas valoros.unde-i?cine-i?sau la luat deja rrrapidul?

Bogdan4Steaua19.07.2005 09:09

Deocamdata sunt doar zvonuri. Sa asteptam confirmarea oficiala.

Adi19.07.2005 09:54

Eu unul nu mai cred nimic pina nu il vad in tricoul Stelei. Totusi cred ca Steaua ar trebui sa dea 150.000$ + Toma/Lungu+ Orac. Orac pare a fi unicul jucator din lot care nu are sanse se prinda nici macar un minut in acest sezon.

Padrese19.07.2005 11:29

Stancioiu e un ras de portar nu are fata de Steaua, in loc sa aducem jucatori care sa faca concurenta pe posturi aducem jucatori care sa stea cuminti pe banca de rezerve si sa taca.

Unde e Curca, unde e Pesici ? Halal transferuri am facut vara asta.

Sau asteptam ultima zi de transferuri sa facem niste transferuri bomba? :lol:

Virgil19.07.2005 14:27

Stancioiu e un portar bun.O spun in cunostinta de cauza.L-am vazut deseori aparand.Uneori e providential.

Cat a costat nu ma intereseaza.Faptul ca se dau atatia bani pe el trebuie sa va faca sa credeti ca nu e un portar oarecare.

Bisquit21.07.2005 10:07

Stancioiu la Steaua????...aiurea....e pe bani??...nu e de noi... Si daca e fara bani..ce salariu o vrea???? Mult..cred ca tare mult....noi nu ne permitem sa luam jucatori de la Sportu' ce draq!!!

Nu de alta, dar n-au valoare... Avem nevoie de un mijlocas???...raspunsul conducerii: Avem jucatorii cei mai valorosi, portar??...avem o rezerva .., atacanti???...tineretul e viitorul tarii!!

Ma scuzati de felul cam am scris dar sunt cam nervos!!

Padrese21.07.2005 10:37

Acu cica vor sa-l aduca pe Cernea. Sezonul trecut a aparat bine la Otelul, dar mi se pare ca nici asta nu are fata de Steaua.

alex ripper21.07.2005 10:39

nu mai vine nimeni...stati linistiti...nu is bani

SteauaToronto21.07.2005 21:24

Sunt sigur ca o sa mai vina un portar si un mijlocas la Steaua! Ramane totusi de vazut!