FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De vineri, pachete la liber

fcsteaua.ro11.09.2008 18:52

FC Steaua le aminteste suporterilor echipei noastre faptul ca, incepand de vineri, 12 septembrie, vor fi puse in vanzare la liber pachetele de bilete pentru UEFA Champions League.

Astfel, dupa ce miercuri si joi au fost vandute aproximativ 5.000 de pachete pentru abonatii clubului, suporterii care nu detin abonamente pentru partidele Stelei de pe teren propriu in Liga 1 vor putea cumpara, incepand de vineri, restul de pachete disponibile.

Programul caselor de bilete in perioada in care se vor vinde pachete la liber va fi urmatorul:

Vineri, 12 septembrie - 12:00 - 19:00

Sambata, 13 septembrie - 12:00 - 19:00

Luni, 15 septembrie - 12:00 - 19:00

Preturile pachetelor pentru editia 2008-2009 a UEFA Champions League sunt urmatoarele:

Peluze 225 LEI

Tribuna II 450 LEI

Tribuna I 675 LEI

Tribuna 0 990 LEI

Fotolii 1.350 LEI

De asemenea, FC Steaua va anunta, in maxim doua zile, numarul total de pachete vandute prin intermediul www.bilet.ro, www.bilete.ro, reteaua nationala Diverta si punctele fixe de vanzare a biletelor din Provincie.

SteauaFC.com

dragos_drlsteaua11.09.2008 19:23

Wow! Peste 9000 de abonati si doar 5000 de pachete vandute, dintre care vreo 2000 de net. Date fiind aceste cifre nu mai sunt asa de sigur ca se va umple stadionul, macar la meciul cu Bayern...

Marius11.09.2008 19:27

5.000 de pachete vandute miercuri si joi. Numarul celor vandute on-line va fi anuntat cel mai probabil luni.

Verssace11.09.2008 19:39

se pare ca nu e chiar o idee buna .. stadionul presimt ca nu va fii arhiplin.. poate doar cu bayern

Joga Bonito11.09.2008 20:08

5000 din 9000 nu e o proportie prea rea. Sa nu uitam ca vreo 20 de orase din Provincie pot achizitiona restul de bilete. Anticipez casa inchisa la meciul cu bavarezii.

w3bmaster11.09.2008 20:52

Pentru astia care isi fac griji stati linistiti ca va fi full stadionul.

S-au luat destule pe abonamente.

Daca ai abonament nu inseamna ca trebuie sa iei pachet in LC, poate nu au bani unii (aia care se smiorcaiau pe aici ca-s scumpe biletele) ...

Acum intrebarea e ca eu de exemplu pe abonamentul meu am luat 2 pachete.

E vorba numa de cate abonamente au luat sau si restu de pachete luat cu abonament ca asa ar fi un 6-8 mii de pachete vandute deja daca au zis numai pachete ...

dragos_drlsteaua11.09.2008 21:02

Eu propun un test elementar de limba romana la inscrierea pe acest, pentru ca, dupa cum vedeti, e nevoie!

axl11.09.2008 21:05

Asta-i geniala.

dragos_drlsteaua11.09.2008 21:06
Sunt vb numa de cvate ab au luat sau si restu de pachete luat cu ab ca asaa ar fi un 6-8 k pachete vandute deja daca au zis numa pachete ...

Prietene, sunt si eu curios, incearca in cuvintele tale sa ne explici cam ce ai vrut tu sa spui in acest comentariu, ca eu unu ma chinui de vreo 5 minute si ma recunosc invins...si am o banuiala ca nu sunt singurul.

MALDINI11.09.2008 21:08

w3bmaster you're the best !

danimarcu11.09.2008 21:20
Sunt vb numa de cvate ab au luat sau si restu de pachete luat cu ab ca asaa ar fi un 6-8 k pachete vandute deja daca au zis numa pachete ...

Prietene, sunt si eu curios, incearca in cuvintele tale sa ne explici cam ce ai vrut tu sa spui in acest comentariu, ca eu unu ma chinui de vreo 5 minute si ma recunosc invins...si am o banuiala ca nu sunt singurul.

Inseamna ca nu te prea pricepi la anagrame... :whistle:

Serilius11.09.2008 22:00

Sunt din constanta si vreau sa cumpar bilet doar pt meciul cu bayern pt ca la restul meciurilor nu am cu cine sa merg

Intrebare: Cum as putea lua bilet din constanta doar pt meciul cu bayern?...la ora meciului nu credd ca se vor mai gasi si oricum e un risc mare...

cosminelu2412.09.2008 06:18
Sunt din constanta si vreau sa cumpar bilet doar pt meciul cu bayern pt ca la restul meciurilor nu am cu cine sa merg

Intrebare: Cum as putea lua bilet din constanta doar pt meciul cu bayern?...la ora meciului nu credd ca se vor mai gasi si oricum e un risc mare...

dak vrei iti pot da eu un bilet la tribuna a 2 a la meciul cu bayern ca mai am un pachet pt un coleg care nu merge la acest meci pt ca este in concediu, dar pt asta trbuie sa imi zici ceva sigur.... ca sa ti l tin. Steaua rules!!!

steaua-no112.09.2008 07:42

Daca ai abonament nu inseamna ca trebuie sa iei pachet in LC, poate nu au bani unii (aia care se smiorcaiau pe aici ca-s scumpe biletele) ...

E vorba numa de cate abonamente au luat sau si restu de pachete luat cu abonament ca asa ar fi un 6-8 mii de pachete vandute deja daca au zis numai pachete ...

tare de tot :)))

data trecuta ai zis ca ai tastele sterse la tastatura, eu cred ca nu e tastatura de vina.

Korado12.09.2008 08:23

pfff cat e de stat la coada???

makaan12.09.2008 08:47

tare de tot :)))

data trecuta ai zis ca ai tastele sterse la tastatura, eu cred ca nu e tastatura de vina.

Asta de cand scrie pe forumul asta are ceva sters...dar nu la tastatura ci mai degraba in interiorul capului...Nu se mai poate asa frate,ne transformam in fzr.ro in ritmul asta!

Serilius12.09.2008 09:44

dak vrei iti pot da eu un bilet la tribuna a 2 a la meciul cu bayern ca mai am un pachet pt un coleg care nu merge la acest meci pt ca este in concediu, dar pt asta trbuie sa imi zici ceva sigur.... ca sa ti l tin. Steaua rules!!!

iti dau raspunsul in seara asta sigur!!!

laur_2312.09.2008 09:49

cate pachete se dau pe o carte de identitate?

cosminelu2412.09.2008 12:51

3 pachete

radoi8612.09.2008 13:53

"Am vandut 11.000 de pachete pentru meciurile din Liga Campionilor", a spus Valeriu Argãsealã la GSP TV.

Programul caselor de bilete in perioada in care se vor vinde pachete la liber va fi urmatorul:

Vineri, 12 septembrie - 12:00 - 19:00

Sambata, 13 septembrie - 12:00 - 19:00

Luni, 15 septembrie - 12:00 - 19:00

Preturile pachetelor pentru editia 2008-2009 a UEFA Champions League sunt urmatoarele:

Peluze 225 LEI, Tribuna II 450 LEI, Tribuna I 675 LEI, Tribuna 0 990 LEI, Fotolii 1.350 LEI

HAI CA SE POATE!!! Umplem stadionul:D!

laur_2312.09.2008 16:14

3 pachete

Merci