FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Insulele Feroe - Romania

STARforce10.09.2008 17:22

Deci ma uit ca nu se poate asa ceva astia nu meritau sa joace nici la europene

.Parca joaca 2 echipe din B sau C.Nu imi vine sa cred....Sper sa isi dea demisia nenorocirea de barbugiu.

Verssace10.09.2008 17:51

deci ceva e suspect .. ãstia nu joacã nimic ! eu banui ca astia vor sa il lucreze pe Piti. de ce barbugiu ? omu chiar a fost destept ..

STARforce10.09.2008 18:03

Destept??????Da de unde, mai bine zis norocos....

STARforce10.09.2008 18:18

Ca sa citez si banneru care se vede asa de bine ca o reclama:MITICA LA PUSCARIE!!!!!

Respect pentru omu care a calatorit asa departe sa afisheze acest mesaj!

MALDINI10.09.2008 18:35

N-am nici o treaba , dar suntem VARZA !!! Ne-am chinuit cu niste bucatari sefi si niste instalatori !

Catalyn0710.09.2008 18:40

a aflat cineva daca e grava accidentarea lui Mirel ? ...

danimarcu10.09.2008 19:13

Bine ca reincepe campionatul,ca nu mai pot sa ma uit la parodia asta de echipa nationala!

E clar ca trebuie schimbat ceva.Astazi Piturca ne-a adus aminte de ce ne doream cu totii sa plece de la Steaua.Sa joci impotriva Insulelor Feroe cu doi inchizatori,sa retragi echipa la 1-0 impotriva unei echipe care nu trece de mijlocul terenului,sa te chinuiesti in halul asta pe final de meci,dupa ce ai atacat 90 de minute fara sa fi in stare sa dai decat un gol,mi se pare prea mult.

Dupa meci,Piturca a spus ca am jucat spectaculos,etc etc etc .Cred ca e o insulta la adresa tuturor romanilor atitudinea lui Piturca.

Sper sa fie demis,sa-si ia si el niste bani,ca de dat demisia nu poate fi vorba...

MALDINI10.09.2008 19:26

"Accidentarea lui Radoi e grava, mi-e teama ca Steaua nu il va folosi!" a spus Piturca dupa meci ...

Vedeti ba fu**** in gura unde se accidenteaza jucatorii...cica vezi domne vin accidentati...

RaMs3s12.09.2008 23:37

n'ai cu cine domne....n'ai cu cine :thumbdown: