FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stadion

cRiss4Steaua10.09.2008 15:03

Buna. Peste 10 zile voi merge in Bucuresti si as vrea sa vizitez Ghencea.

Anul trecut am fost in Ghencea prin august .. chiar cand s-a pus acel sistem de intrare si nu m-a lasat nicicum sa intru pe stadion sa vad gazonul, tribunele, banca de rezerva etc. si am vazut pe mai multi ca isi faceau poze pe Ghencea.

Intrebarea mea este daca stie careva daca acum se poate vizita stadionul .. daca are rost sa merg.

Multumesc frumos! :worthy:

cRiss4Steaua10.09.2008 20:59

chiar nu stie nimeni ? mersi stelistilor :ce_oameni:

dragos0810.09.2008 21:24
chiar nu stie nimeni ? mersi stelistilor :ce_oameni:

cand era BGS-ul nu se putea intra...nici acum nu cred ca se poate....nu sunt 100%sigur,dar in locul tau nu as veni....plus ca turnichetii imi inchipui ca sunt blocati deci chiar daca nu ar fi paza ,ar trebui sa sari gardul sau ceva de genul....dar oricum poti merge sigur pana la magazin care e la tribuna oficiala...

cRiss4Steaua10.09.2008 21:43

anu trecut erau aia de la bgs, le-am spus ca le dau de`o bere ceva dar nicicum n-au vrut, au spus ca au primit ordine clare, ca daca unu ii prins ca lasa da toata firma afara.

Mi se pare o prostie, bine ca pe Camp Nou poti merge si pe alte stadioane mari.

GOD11.09.2008 07:17

Poti merge dar eu am platit 15 EURO sa fac turul stadionului "Bernabeu"

SRamos11.09.2008 08:13
Poti merge dar eu am platit 15 EURO sa fac turul stadionului "Bernabeu"

Una e pe Bernabeu, alta e pe Ghencea... :thumbup:

DelPiero1011.09.2008 08:59
anu trecut erau aia de la bgs, le-am spus ca le dau de`o bere ceva dar nicicum n-au vrut, au spus ca au primit ordine clare, ca daca unu ii prins ca lasa da toata firma afara.

Mi se pare o prostie, bine ca pe Camp Nou poti merge si pe alte stadioane mari.

Din pacate suntem in Romanica,aka una dintre tarile bananiere ale Europei!Stiu ca niste amici de-ai mei(dinamovisti) au putut intra in Groapa,profitand insa de lipsa de paza...in Ghencea nu-i posibil asa ceva...

LARI23.09.2008 08:59

Explicatia pentru gazonul mai prost la meciul cu Bayern! Ce sa te-astepti de la clanul Becali? Articol din gaozeta.

....................

Patronul Stelei a investit 300.000 € în noua suprafațã, dar terenul se deterioreazã pe zi ce trece din cauza felului în care e îngrijit de administratorul Costel Geambazi, rudã cu Gigi

Meciul cu Bayern, dar mai ales partida cu Gaz Metan, de duminicã seara, au scos la ivealã faptul cã terenul Stelei, refãcut din temelii în urmã cu doi ani, începe sã se ardã.

Pare chel în unele zone, au apãrut pete galbene pe care iarba n-a mai crescut.

Primul meci pe care roș-albaștrii l-au disputat pe noua suprafațã a avut loc în finalul lui septembrie 2006, toatã investiția costînd minimum 300.000 de euro. Ce s-a întîmplat cu gazonul vicecam­pi­oanei?

Una dintre explicații o oferã chiar cel care a realizat refacerea suprafeței de joc, Adrian Oprișan: "Terenul din Ghencea e și su­pra­so­licitat, însã nu acesta e principalul motiv. E un produs viu, în continuã mișcare și degeaba l-am fãcut noi cu toate sistemele ultramoderne dacã nu e îngrijit cum trebuie.

E ca și cum ai avea un Ferrari și-l conduce unul fãrã carnet, care îl tureazã la maximum, îl lovește. Normal cã îl distruge!".

Cine e administratorul tere­nu­lui din Ghencea și cel direct responsabil de degradarea su­pra­feței de joc? Costel Geambazi, cel care e cãsãtorit cu sora mai mare a lui Gigi Becali. Cumnatul patronului se ocupã de administrarea bazei de aproape 3 ani și face parte și din acționariatul clubului, dupã ce Gigi a cedat acțiunile pe numele rudelor sale.

"ªi care e problema cã terenul se dete­rio­rea­zã? Eu sînt adminis­tratorul bazei, dar nu mã ocup de gazon, domnul Opri­șan se ocupã, vor­biți cu el, la revedere!"

COSTEL GEAMBAZI, administratorul bazei

Adrian Oprișan, șeful firmei care a refãcut gazonul, îl aratã cu degetul pe administratorul bazei din Ghencea

– Domnule Oprișan, de ce a în­ceput terenul Stelei sã se stri­ce?

–  Pentru cã e la fel ca un nou-nãscut. Fiind fragil, se îmbol­nã­veș­te dacã nu-l îngrijești așa cum tre­bu­ie, nu-i dai tratament la timp, dacã nu-l ajuți. El n-are gurã sã vor­beas­cã, simptomele lui sînt date de culoare. Cînd începe sã fie galben, cum e acum, înseamnã cã nu e în regulã.

– Dumneavoastrã nu v-ați luat rãspunderea sã-l îngrijiți dupã ce l-ați refãcut?

–  Eu trec o datã pe lunã pe acolo, dar cei care se ocupã de asta sînt administratorii Stelei și e de ajuns o fracțiune de secundã, în ca­re unuia sã-i vinã o idee nãstrușnicã de a-l uda la altã orã decît trebuie, și gata! Vara a fost toridã și poate cã s-au ghidat dupã principiul: «E cald afarã, hai sã-l udãm».

– Își va reveni?

–  Acum el a început sã vege­te­ze și cred cã în 3-4 sãptãmîni acele pete galbene vor fi acoperite de iar­bã și va fi OK. Totuși, n-am garanția as­ta pentru cã dacã medicul îți dã o rețetã, iar tu o arunci în sertar, mergi pe propria variantã și sari o etapã, s-ar putea sã nu fie bine. În plus, trebuie sã ai plãcere și tragere de inimã sã îngrijești un teren, nu sã te uiți la ceas vinerea și sã pleci repede acasã zicînd «Lasã cã-l ud luni mai mult și pentru sîmbãtã și duminicã!».

.....................................

Virgil23.09.2008 19:07

Unde sunt vremurile cand in cursul saptamanii portile de la intrare nu erau "turnichetizate" si puteai intra cand dorea muschiul tau sa privesti tribunele goale, terenul si tot ce mai era de vazut acolo. Am fost de cateva ori singur in tot stadionul. Am avut o bucurie launtrica extraordinara.