Am vazut ca Ovidiu a pus sedinta vineri seara in Whispers in cadru restrans. Cine se duce sa ne reprezinte interesele? Eu sigur nu pot veni, ca-s plecat adin Bucuresti de joi inca.
Am vazut ca Ovidiu a pus sedinta vineri seara in Whispers in cadru restrans. Cine se duce sa ne reprezinte interesele? Eu sigur nu pot veni, ca-s plecat adin Bucuresti de joi inca.
Pai o sa mearga George ca el este sefu si cine mai vrea el. Daca este nevoie pot merge si eu.
nici nu cred ca e nevoie sa fie mai multi.
George stie ce vrem sa facem, de cati bani avem nevoie, deci nu cred ca e cazul sa fie mai mult de o persoana de la IT
Asa zic si eu. O sa aiba grija ceilalti sa nu se plictiseasca singur.
pe langa discutiile specifice departamentului, vreau neaparat sa se atinga urmatoarele subiecte (George, noteaza
):
- discutii cu Argaseala in privinta biletelor pt meciuri. sa putem lua la balot cand e cazul. bine, ideea generala eate sa avem contact cu el pt diverse proiecte situatii, asta cu biletele fiind doar un caz.
- lamuriti faza cu tricourile ca eu nu mai stiu ce sa raspund pe forum celor care cer tricouri
- lista deschisa ...
- despre Argaseala nu stiu ce e vorbit din moment ce toata lumea e de acord ca trebuie mers si vorbit cu el, mai ales in legatura cu biletele, dar si in legatura cu alte chestii, iar el de o luna ori ne amana ori nu raspunde la telefon ![]()
- cu tricourile: intradevar, acum ceva timp i-am zis lui Bogdan (din valcea) ca tricourile le putem da si la liber. Ideea e ca intre timp m-am razgandit si as vrea ca tricourile sunt doar pentru membri. Asa cred eu ca e mai bine.
- Nu stiam de partea cu va amana sau nu raspunde.
- ok, deci pt cine mai intreaba de tricouri, sunt doar pt membri.