salut am auzit de la un prieten ca supercupa se va juca la ploiesti pe stad. astra!! e adevarat? a mai auzit cineva de kestia asta? :roll:
salut am auzit de la un prieten ca supercupa se va juca la ploiesti pe stad. astra!! e adevarat? a mai auzit cineva de kestia asta? :roll:
Ce va mai place sa deschideti topicuri aiurea....
da' care e problema? am primit o informatie si nu sunt sigur de ea..vreau sa stiu unde se joaca meciul.M am gandit sa i intreb pe privat pe fiecare in aprte da' imi lua vreo 3 zile..zi tu und ee meciul dak e depasit topicul.
Faza este in felul urmator - Supercupa trebuia sa se joace pe stadionul Cotroceni insa cei de la clubul FC National au spus ca stadionul nu le apartine si daca se vrea disputarea meciului acolo trebuie obtinuta o hartie de la Bnr prin care sa fie permis acest lucru.
Astfel nefiind siguri de aceasta locatie s-au cautat alte locatii iar cum in Bucuresti nu erau alte stadioane mari care sa convina ambelor echipe s-a vorbit despre disputarea meciului pe stadionul Astra din Ploiesti, dar din cate am inteles ambele cluburi nu au fost de acord cu acest lucru pentru ca acest stadion are o capacitate redusa si este in afara Bucurestiului.
Ce-a auzit Padrese,am auzit si eu.Cu exceptia conditiei de a nu fi in afara Bucurestiului.
Pai in acest caz singura solutie ar fi sa se joace in Giulesti.Nu credeti?
se pare ca s-a hotarat supercupa se va juca pe cotroceni .
Pe Astra sunt doar 5000 locuri , e practic imposibil sa se joace acolo , poate pe Ilie Oana dar nu are nocturna
. Pe Giulesti nu ar accepta Rapidul ar fi o umilinta pentru ei Steaua-Dinamo in Giulesti ![]()
Din contra,eu as zice ca ar fi o mare onoare pentru ei.
Si mai mult decat atat un castig bunicel.33% din valoarea biletelor vandute.Nu-l cunosti pe Copos.Ehei,cum crezi ca a facut averea aia mare?Dand cu picorul ocaziilor?In nici un caz.
si de aici se naste o noua intrebare: cand o sa se faca stadion din crescatoria de musetel care este acum Stadionul National???
Federatia a inceput lucrarile si spre rusinea fotbalului romanesc nu avem un stadion mare pe care sa se desfasoare meciurile echipei nationale si alte meciuri cu public numeros cum este cel de supercupa.
Eu ma refeream la suporterii giulesteni !
Privit din punctul asta de vedere,cred ca ai dreptate.
Ce-a auzit Padrese,am auzit si eu.Cu exceptia conditiei de a nu fi in afara Bucurestiului.Pai in acest caz singura solutie ar fi sa se joace in Giulesti.Nu credeti?
Sper ca glumesti... Eu in masa aia de .....(prefer sa nu scriu ce am vrut sa scriu) nu merg. Cum sa se joace in Giulesti????
se pare ca s-a hotarat supercupa se va juca pe cotroceni .
Daca e asa, mi-ai luat o piatra de pe inima... E destul de ok stadionul Cotroceni. Si ne poarta si noroc. In finala Cupei ma refer. :wink:
Bai nene da tu n-ai treaga pa situ cainilor tai spurcati si mai las-ne draca in durerea noastra ca ne stresezi Msj pt reddoog
Vai de mine, ce m-ai suparat stelistule...
Pentru cei care nu prea se au cu forumurile...Au aparut si pm-urile. Daca ai ceva de spus fa-o acolo si promit ca nu te voi dezamagi, bine? Hai pa.