FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine e cel mai bun antrenor din Divizia A ?

Virgil17.07.2005 02:39

Inaintea inceperii turului campionatului national 2005/2006,ar fi interesant de aflat,ce cred suporterii Stelei despre antrenorii a 7 dintre echipele presupuse a avea sanse la un loc pe podium la terminarea celor 30 de etape.

Care dintre ei e mai bun?

ADRIAN PACURAR17.07.2005 03:29

E greu de votat intr-un sondaj in care nu stim nimic despre unul dintre antrenori posibil ca Protasov sa fie cel mai bun dar numai timpul o va dovedi , mie imi place foarte mult de Landi , chiar pot sa spun ca nu sunt fan Oli am eu o teorie ca si el si Rednic nu stiu sa pregateasca meciurile mari...

Grinch17.07.2005 05:02

Am votat Dorinel Munteanu din respect . :!:

FANATIK RED-BLUE17.07.2005 05:53

Am votat pe Landi, findca am fost foarte placut surprins de ce a fost in stare sa faca la o echipa, care seamana cu sala de asteptare a unei gari :lol:

Despre Oleg am o impresie buna din ce vad eu la antrenamentele Stelei si a amicalelor, dar astept meciurile oficiale, findca este prematur sa ma pronunt.

SteauaToronto17.07.2005 11:47

Nu putem sa ne pronuntam inca! Trebuie sa mai asteptam putin!

onlySteaua17.07.2005 14:46

am votat Protasov pentru ca asa as vrea eu sa fie.

sper sa am dreptate.

dar deocamdata este intradevar prea devreme sa ne pronuntam.

dintre restul,cred ca landi este cel mai bun.

Virgil18.07.2005 01:33

Ai votat in conformitate cu realitatea.O sa vezi. :wink:

reddog18.07.2005 21:17

Ia ghiciti pe cine am votat eu??? Nu doar din respect sau sub impulsul culorilor de suflet, dar consider ca dintre cei enumerati el a obtinut mai multe rezultate concrete. In ultimii doi ani a obtinut cu echipa un event si un "amar" loc de vicecampioni... Ar mai fi de luat in considerare si Olaroiu care poate face minuni cu echipa pe care o are in subordine la Timisoara... Lucescu e o biata umbra a tatalui sau (care e antrenor in adevaratul sens al cuvantului), de Protasov nu stiu decat ca a fost un jucator foarte bun (ceea ce nu-l face neaparat un antrenor bun), iar Landi prea mult vorbeste si nu face nimic.... Munteanu s-a descurcat binisor pana acum la clujenii de la CFR (dar nu uitati ca au jucat cu echipa a doua a lui A.Bilbao).

Vom trai si vom vedea.

Kobiy19.07.2005 07:54

Clar cel mai bun Olaroiu si in maxim do ani daca nu se mai joaca in culise ca pana acu(ex caMPIONATU PIERDUT DE NATIONAL LA Craiova LU' Netoui0)o sa isi arate valoarea