FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In 1999 Manchester United a vrut sa cumpere Steaua!

ADRIAN PACURAR16.07.2005 11:11

"Oferta englezilor, in valoare de 50 de milioane de dolari, venita direct pe filiera Ministerului Apararii, a cazut insa cind acestiau au luat cunostinta ca baza materiala nu era a clubului, ci a MapN

Daca organele de ancheta il executa pe Ciobanul, cine credeti ca ar putea prelua Steaua?

- In primul rind, nu cred ca Gigi ar lasa Steaua. Pe de alta parte, sunt sigur ca vor aparea si in Romania investitori puternici, poate apropiati chiar de talia lui Abramovici. Imi amintesc chiar ca, prin '99, pe vremea cind Dudu Ionescu era la Ministerul Apararii, un tip de culoare de la Manchester United venise sa se intereseze de conditii pentru a cumpara Steaua! Cind a aflat insa ca baza materiala nu apartine clubului, a renuntat, cum facuse si cu Spartak Moscova, unde incercase o operatiune asemanatoare.

Dadeau multi bani?

- Vreo 50 de milioane de dolari, din cite am auzit, pentru ca discutasera direct pe la minister. "

sursa www.fanatik.ro , interviu cu Paunescu.

Padrese16.07.2005 12:13

O mica rectificare in 99 ministrul apararii nationala era Victor Babiuc (intrebati-l pe Gigi ca el stie sigur ) Dudu Ionescu era ministrul de interne.

Despre oferta unor rusi am auzit si eu mai de mult, despre cea a englezilor nu cred ca a fost pomenita pana acu.Nu mi se pare ca acest ziar este foarte credibil pentru mine intre ei si sport total nu este nici o diferenta.

Virgil17.07.2005 10:17

Am auzit si eu de aceasta oferta.Se vorbea prin anii aceia.Pe undeva cred ca a fost doar o vorba.

Cum adica ? Era mare lucru sa cumpere separat?Sa plateasca echipa separat celor care o detineau si separat baza materiala?

Nu ar fi vandut Armata baza materiala pe o suma foarte importanta ? Pentru ca oricum mare lucru nu mai aveau ce face cu ea.In afara de echipa de rugby care are un teren acolo,pentru ce ar mai fi tinut-o?

Probabil ca "imaculatii" frati Paunescu s-au opus vanzarii echipei,pe care o considerau o vaca de muls.

Ne-ar fi fost mai bine ca satelit al United-ului ?

BlackWoolfy17.07.2005 16:06

Credeti ca era mai bine???????????

kyd18.07.2005 06:25

Oricum mai rau nu ne putea fi asa ca din punctul meu de vedere ar fi meritat.

reddog18.07.2005 21:10

Si uite cum mi-o scoteam eu pe Manchester de la suflet...Bine ca nu s-a intamplat nimic de genul.

Kobiy19.07.2005 07:57

Eu nu cred treaba asta cred ca sunt zvonuri

Si asa satelitul lu Manchester niciodata dai dracu da britanici stranbi