Inspirat de un chestionar aparut in Sport Total,initiez si pe forumul nostru un chestionar cu aceeasi intrebare,"Cine are cel mai bun lot",acum,inainte de inceperea unui nou sezon competitional ?
Inspirat de un chestionar aparut in Sport Total,initiez si pe forumul nostru un chestionar cu aceeasi intrebare,"Cine are cel mai bun lot",acum,inainte de inceperea unui nou sezon competitional ?
Gandindu-ma numai la faptul ca Steaua are cei mai multi internationali,in comparatie cu internationalii celorlalte echipe incluse in chestionar,consider ca Steaua are cel mai bun lot,cel mai omogen,cel mai titrat,cel mai bine platit,cel mai indreptatit sa realizeze in urmatorul sezon,eventul.
1,2,3,4/cupa si campionatul ! Dupa care,supercupa !
Si asta numai ca sa incepem sezonul ce bate la usa cu o supercupa si sa-l incheiem cu alta.
FORZA Steaua !
Greu de spus. Dar spun asa Steaua are ECHIPA, Dinamo, Poli au lot valoros, Rapid :lol: cind o sa aiba un jucator la nationala mai vorbim, CFR il are pe Dorinel, Farul are un lot bun si o echipa buna daca o raportam la echipele de la locul 7 in jos.
Steaua are cea mai buna aparare. La mijloc suntem cam la egalite cu Poli si Dinamo. In atac ramine de vazut: Teoretic Dinamo e cea mai puternica, dar dupa revenirea lui Oprita si venirea lui Victoras ramine de vazut ![]()
Greu de spus... Teoretic Dinamo e cea mai puternica, dar dupa revenirea lui Oprita si venirea lui Victoras ramine de vazut![]()
Ce ar mai fi de vazut ?
Steaua in pregatire la Kaprun : 4 meciuri,4 castigate,9 - 3 golaveraj.Atac constant bun,aparare care nu a primit niciodata mai mult de un gol pe partida.
Dinamo,pana acum in Franta : 2 - 0 cu Nantes,0 - 3 cu Lille.
Concluzie : Teoretic Steaua are cel mai bun lot.Practic : asa e,cu mult mai bun decat toate celelalte la un loc.
Steaua e Steaua,cum ar spune oricare dintre noi.
Cind am spus ca "Teoretic Dinamo e cea mai puternica, dar dupa revenirea lui Oprita si venirea lui Victoras ramine de vazut" m-am referit strict la atac (vezi ca am pus 2 puncte), dar dupa revenirea lui Oprita, si venirea lui Iacob ramine de vazut daca Dinamo va mai avea cel mai bun atac, adica sunt sanse foarte mari ca atacul Stelei sa dea rezultate.
P.S. Meciurile amicale nu sunt relevante. Sa dai 3 goluri impotriva unei echipe retrogradate in Cehia nu e mare lucru
Eu va spun sincer acuma cel mai bun lot cred ca il are Timisoara dar nu intotdeauna cine are cel mai bun lot castiga campionatul(ex:Real Madrid)!
Ceva imi spune ca esti banatean sau de prin imprejurimi si din cauza asta crezi sincer ca Poli are cel mai bun lot.Daca ii iei om cu om pe posturi,inclusiv rezervele,o sa ajungi la aceeasi concluzie cu mine.Ca Steaua e cea mai tare.
Steaua teoretic trebuie sa aiba cea mai omogena echipa o parte insemnata dintre fotbalistii nostri joaca de cativa ani impreuna si ar trebui sa se descurce prin campionat si nu numai , am suferit doua pierderi importante din punctul de vedere al jocului si mai ales din partea sa moblizatoare , cred ca ma pierdut doi dintre jucatorii care puteau sa ridice moralul echipei .Am pierdut doi dintre oamenii care aveau bun simt , prea usor.
Dinamo are jucatori valorosi acuma sa vedem cum vor deveni omogeni iar rapidul trebuie teoretic sa creasca in valoare , lotul insa nu mi se pare valoros.Am unele rezerve Poli ,o parte din jucatori provin de la National , jucatori de o anumita limita , buni dar fara tel uneori , au mare noroc cu Moldovan care stie sa ii impinga in momente grele .Sunt curios cum vor rezista presiunii maselor in lupta pentru un eventual titlu , ba chair sunt curios cum vor rezista suporterii Timisoarei acestei lupte si asta o spun fara sa fiu rautacios.
Cel mai bun lot il au cei de la Poli , dar dupa cum a spus si Para nu cred ca vor rezista sub presiune pentru a castiga campionatul . Dinamo de asemeni un lot foarte anul acesta . Noi avem echipa de anul trecut + Iacob si Enescu de la care se asteapta multe.
Ceva imi spune ca esti banatean sau de prin imprejurimi si din cauza asta crezi sincer ca Poli are cel mai bun lot.Daca ii iei om cu om pe posturi,inclusiv rezervele,o sa ajungi la aceeasi concluzie cu mine.Ca Steaua(Campioana Romaniei 2005) e cea mai tare.
Sunt Galatean nu Banatean asa ca Virgile nu mai face pe MAMA OMIDA ! ![]()
cel mai omogen este clar al nostru.sper sa dovedeasca ca-s si cei mai buni.
nu pot insa sa nu remarc ca ne lipseste un "adevarat" numar 10 si un....Dorinel!
Hai sa recunoastem acum Dica a fost cel care a adus titlul in Ghencea! Cate Goluri decisive a dat(atacul nu ne-a mers deloc)!Acum se vede mana lui Prostatov ca atacul incepe sa mearga!
Litu, Cristea, Dinita,Victoras Iacob,Oprita sunt destui atacanti cu Dica in spate sa atacam CL!
Forza Steaua!
deoarece campionatul are si tur si retur,eu pe langa Dica l-as mai trece pe neaga si,normal,pe Zenga.
si acuma sincer,chiar se simte nevoia unui lider la echipa.
Sunt Galatean nu Banatean ...![]()
Daca tu esti galatean,eu sunt din St.John's/Newfoundland and Labrador. ![]()
Gandindu-ma numai la faptul ca Steaua(Campioana Romaniei 2005) are cei mai multi internationali' date='in comparatie cu internationalii celorlalte echipe incluse in chestionar,consider ca Steaua(Campioana Romaniei 2005) are cel mai bun lot,cel mai omogen,cel mai titrat,cel mai bine platit,cel mai indreptatit sa realizeze in urmatorul sezon,eventul.1,2,3,4/cupa si campionatul ! Dupa care,supercupa !
Si asta numai ca sa incepem sezonul ce bate la usa cu o supercupa si sa-l incheiem cu alta.
[b']FORZA Steaua(Campioana Romaniei 2005) !
Pai daca luati Cupa si campionatul ce supercupa mai vreti sa jucati??? :roll:
Oricum visati in continuare.
PS: Bine ai revenit printre pacatosi, Teoctiste! :wink:
Ma scuzati ca va lovesc direct in orgoliu, dar daca e sa o luam dupa numele jucatorilor (si, sincer, mai mult renumele)care sunt trecuti pe lista echipelor, Dinamo si Poli au cele mai bune loturi. Acum ce sa spun, voi aveti o echipa omogenizata, care are destule meciuri in picioare, deci nu sunteti cantitate neglijabila. Nici Clujul nu sta rau, dar daca e sa plece Anca, cam scade latura ofensiva.
Sunt Stelist adevarat da sa zic ca Steaua are cel maibun lot as fi penibil si m-a minti singur .oricat de dureros este Steau la sf campioatului nu avea doi atacanti adevarati sa trimita in teren a trimis 2 juniori(de altfel talentati )Litu si Simion si taferul ioc un refuzat de pe la rapid si alt junior asta 'Da' lot si fim putin realisti Poli cel mai bun lot dupa care e a lu Farul iar Steaua pe vreo 5 asa anul asta titlul se duce in provincie o sa vedeti
pai mai reddog,hai uimeste-ma.zi-mi tu asa,post cu post, ce are Steaua si ce aveti voi.si o sa vedem care-i mai bun.
Poli are intradevar jucatori buni,dar voi...aveti 4 titulari de la o echipa retrogradata. :lol: si l-ati mai si dat pe mihalcea... :lol:
Pai mai reddog...hai sa iti zic ceva...cand Dinamo vinde jucatori joaca parca ceva mai bine decat atunci cand aduce jucatori()vezi ultimele 2 sezoane macar)iar daca acum ati adus atatea "vedete"....cum spui tu...s'ar parea ca veti retrograda.mai bine mai bine v'ati vedea de jocuri(nu de culise).sa castigati in campionat pe merit.in rest va doresc NUMAI GHINION!............FORZA Steaua.............
pai mai reddog,hai uimeste-ma.zi-mi tu asa,post cu post, ce are Steaua(Campioana Romaniei 2005) si ce aveti voi.si o sa vedem care-i mai bun.Poli are intradevar jucatori buni,dar voi...aveti 4 titulari de la o echipa retrogradata. :lol: si l-ati mai si dat pe mihalcea... :lol:
Sper ca nu ma iei acum cu toata istoria echipelor. Ma refeream strict la lotul actual. Victoras Iacob e pe departe cea mai buna achizitie a voastra, dar nici noi nu puteti spune ca avem jucatori de duzina. Intr-adevar nu prea sunt ei in totalitate adaptati la cerintele echipei, dar noi speram ca se vor obisnui in cele din urma.
Cat despre Poli Timisoara, au destui jucatori buni, dar cred ca au o problema la capitolul omogenitate. S-a vazut cate ceva si la amicalul cu Nationalul.2-2 e cam sub asteptarile lor.
De Mihalcea ce pot sa mai spun? Imi pare rau ca nu mai e la noi, avea stofa de caine, dar un singur gol e putin sub asteptari. Nu cred ca ar fi preferat sa stea pe banca de rezerve in sezonul ce urmeaza.
Pai mai reddog...hai sa iti zic ceva...cand Dinamo vinde jucatori joaca parca ceva mai bine decat atunci cand aduce jucatori()vezi ultimele 2 sezoane macar)iar daca acum ati adus atatea "vedete"....cum spui tu...s'ar parea ca veti retrograda.mai bine mai bine v'ati vedea de jocuri(nu de culise).sa castigati in campionat pe merit.in rest va doresc NUMAI GHINION!............FORZA Steaua(Campioana Romaniei 2005).............
In primul rand, merci de urari. Nu spun reciproc, ca am mai spus: Cel mai bun sa castige anul acesta. Doar asa vom vedea daca Dinamo joaca mai prost atunci cand face achizitii de genul celor facute in aceasta pauza competitionala. Cam atat, Anti ce esti!
Sper ca nu ma iei acum cu toata istoria echipelor. Ma refeream strict la lotul actual. Victoras Iacob e pe departe cea mai buna achizitie a voastra, dar nici noi nu puteti spune ca avem jucatori de duzina. Intr-adevar nu prea sunt ei in totalitate adaptati la cerintele echipei, dar noi speram ca se vor obisnui in cele din urma.
referitor la traditie si performante cred ca nu are rost sa mai discutam :wink: .
si eu ma refeream tot la loturile actuale.de aparare nu prea are rost sa vorbim.este clar ca a noastra este mai buna.mijlocul este cat de cat egal valoric,iar in atac voi aveti doar un singur om de valoare-bratu.aa,si sa nu uitam de portar.khamu este the best.the best reddog,the best!
ca si Steaua de altfel. :wink:
Am recordat de la Televizor la computer Steaua-Dinamo supercupa! Cine vrea meciul rezumatul sau meciul intreg sa ma contacteze!