FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CalcioMercato

Adi15.07.2005 02:14

Milan i-a luat pe Jankulovski, Vogel, Vieri. L-a vindut pe Pancaro. E de asteptat sa vina si Gilardino

Juventus i-a luat pe VIEIRA, Kovac, Giannicheda, i-a readus pe MIcoli, Maresca, Chielini, Legrotalie, Tudor

Inter i-a luat numai pe Solari si Pizzaro. Se vorbeste de Figo, Chivu, Cassano, Samuel si multi altii

Lazio si Roma doresc sa redevina ceea ce au fost cu citiva ani in urma, dar cu cheltuieli minime. Roma i-a adus pe Nonda, Kuffur, Tadei. Se vorbeste ca vor pleca Casano, Mancini, Chivu, dar nu cred pentru ca dupa interdictia FIFA Roma poate vinde jucatori doar pe bani, nu se accepta schimburi de jucatori.

Lazio i-a adus pe Firmani, Rochi, este asteptat Tare. Se vorbeste de plecarea lui Oddo...

Eu cred ca Juve a dat lovitura prin aducerea lui Vieira si acum au o echipa capabila sa cistige Liga Campionilor.

Milan trebuie sa investeasca in jucatori tineri: Cafu, Stam, Maldini nu mai pot sigur sa faca fata la un asemenea nivel un sezon intreg. S-a vazut in ultimele meciuri din anul trecut, in special cu Juve si Liverpool

Inter incearca sa construiasca o echipa, incearca sa aduca jucatori buni, DAR parerea mea e ca nu exista o strategie bine stabilita: de citiva ani incoace Inter transfera tot ce e de vinzare, cite 7 jucatori pe vara si e greu sa construiesti o echipa omogena, constanta care sa se bata la titlu.

Grinch15.07.2005 07:13

Juventus l-a achizitionat pe Viera de la Arsenal . FERITI-VA DE JUVE !!! :twisted:

reddog15.07.2005 21:23

Sa moara baba!!!!!!!

FORZA Milan!

Stati voi linistiti ca Milan ramane o forta. Sezonul care urmeaza sper ca Juve nu va mai fi asa de mult sprijinita de "fluieratori".

ADRIAN PACURAR16.07.2005 05:48

mai da vieri cred ca pana acum e mutarea verii sa vedem ce surprize se mai intampla , daca ajunge Chivu la Inter , cred ca intersitii se vor vedea pretendenti seriosi la titlu.

Neaga8816.07.2005 06:27

lasatzi mey .. ca tot Juve o sa fie campioana .. :P ! si David Trezeguet golgeter ! :P:D

Adi16.07.2005 07:24

Inter nu a cisitgat pina acum si nu va cistiga in continuare campionatul pentru ca are prea multi sud-americani in teren, iar sud-americanii, mare majoritate sunt foarte inconstanti (95%). Din aceasta cauza Inter nu-si poate forma o echipa care sa evolueze constant, care sa aiba rezultate bune pe durata unui sezon intreg. De ex: Inter a cistigat in deplasare pe Juve 1 0, dupa care a pierdut in fata lui Messina 2 1.

Inter are o nationala de sud-americani expirati pe care i-a adus asa de umplutura si continua sa-i mai aduca si astazi. Totul s-a inceput de pe vremea lui Cuper . cambiaso, kily Gonzalez, veron, julio cruz, recoba, adriano, solari, zaneti, cordoba!!!!! Din toti acesti jucatori cei mai constanti sunt Cordoba si Zaneti; restul: un meci titular, 3 pe banca. Julio Cruz a fost adus ca inlocuitor pentru Crespo si da cite 1,2 goluri pe sezon, Adriano la sfirsitul turului a fost golgeter, dupa care nu s-a mai auzit de el pina la Cupa Cofederatiilor, Recoba intra ca rezerva da vreo 2 goluri fenomenale, dupa care 2 luni nu-l mai vezi pe teren etc etc etc. Exemplele pot continua la infinit.

Cind Morati o sa aduca un director sportiv sau un manager bun, care va bate cu pumnul in masa si vor fi adusi doar jucatorii care TREBUIE adusi, nu si cei care POT fi adusi, fiindca sunt de vinzare atunci Inter va avea rezultate.

reddog18.07.2005 22:01
lasatzi mey .. ca tot Juve o sa fie campioana .. :P ! si David Trezeguet golgeter ! :P   :D

Ia mai scuteste-ma cu baba ta... Campioni pe naiba anul asta. Nu mai face Milan gafele de anul trecut, sa piarda pe ultimele sute de metri. Unde mai pui ca s-a si intarit considerabil.

Adi19.07.2005 02:59

Oficial: Gilardino la Milan.

buyakabuyaka209.08.2005 15:56

INTER rulzzzzz

George Stan10.08.2005 02:57
INTER rulzzzzz

In sfarsit un om cu capul pe umeri!!! :)

greco13.08.2005 03:50

Ce conteaza cine ia titlul ? Tot Lazio are cei mai tari suporteri. 8)

Padroni di Roma !!!

SteauaToronto13.08.2005 17:00

Ce conteaza suporterii daca echipa e de nimic?!

reddog14.08.2005 18:53
INTER rulzzzzz

In sfarsit un om cu capul pe umeri!!! :)

Asta din punctul tau de vedere. Inter? Ce a facut in ultimii ani? Milan e cosmarul lor permanent. :wink:

SteauaToronto15.08.2005 13:13

In Italia tot Juve o sa domine! :lol:

reddog17.08.2005 12:40

O sa domine, dar pana ii ajunge Milan. Nu ca nu ar fi mult mai tare decat ei.