Milan i-a luat pe Jankulovski, Vogel, Vieri. L-a vindut pe Pancaro. E de asteptat sa vina si Gilardino
Juventus i-a luat pe VIEIRA, Kovac, Giannicheda, i-a readus pe MIcoli, Maresca, Chielini, Legrotalie, Tudor
Inter i-a luat numai pe Solari si Pizzaro. Se vorbeste de Figo, Chivu, Cassano, Samuel si multi altii
Lazio si Roma doresc sa redevina ceea ce au fost cu citiva ani in urma, dar cu cheltuieli minime. Roma i-a adus pe Nonda, Kuffur, Tadei. Se vorbeste ca vor pleca Casano, Mancini, Chivu, dar nu cred pentru ca dupa interdictia FIFA Roma poate vinde jucatori doar pe bani, nu se accepta schimburi de jucatori.
Lazio i-a adus pe Firmani, Rochi, este asteptat Tare. Se vorbeste de plecarea lui Oddo...
Eu cred ca Juve a dat lovitura prin aducerea lui Vieira si acum au o echipa capabila sa cistige Liga Campionilor.
Milan trebuie sa investeasca in jucatori tineri: Cafu, Stam, Maldini nu mai pot sigur sa faca fata la un asemenea nivel un sezon intreg. S-a vazut in ultimele meciuri din anul trecut, in special cu Juve si Liverpool
Inter incearca sa construiasca o echipa, incearca sa aduca jucatori buni, DAR parerea mea e ca nu exista o strategie bine stabilita: de citiva ani incoace Inter transfera tot ce e de vinzare, cite 7 jucatori pe vara si e greu sa construiesti o echipa omogena, constanta care sa se bata la titlu.