FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezertari din Ghencea

Kobiy14.07.2005 11:01

Din cauza problemelor financiare, tot mai multi stelisti si-au manifestat intentia de a parasi echipa, urmatoarea destinatie pentru acestia fiind, cel mai probabil, CFR Cluj.

Nesiguranta domina la Steaua, care ar putea sa mai piarda si alti jucatori, pe linga Dorinel Munteanu si Martin Tudor, zvonurile vizindu-i pe Florentin Dumitru, Ogararu, Ghionea, Dinita si Petre Marin, fiind posibil ca toti sa ajunga la CFR Cluj.

sorin_77714.07.2005 11:21

Daca pleca si Florentin Dumitru e prea de tot... Cum? Protejatul ciobanului? Cel care a luat prima dupa jocul cu Valencia cu toate ca nu a jucat?

NU CRED ASTA!!!

Padrese14.07.2005 11:25

Hai acu nu mai luati in seama orice prostie debitata de vreun ziarist complexat.

Ma mir ca nu au zis ca o plece Radoi la Cluj.

:wink:

Virgil14.07.2005 11:43

Petre Marin,Curt,Oprita si Radoi au ajuns in cantonamentul din Austria.

Fantezia reporterilor sportivi nu mai are margini.Fantezie sportiva fara margini.

In acelasi timp se pare ca propaganda impotriva Stelei e in floare.

Stimati reporteri,nu ne mai pacaliti,gata,ne-am prins.Incercati si pe la Timisoara,Cluj,Giulesti si Stefan cel Mare.Poate pune acolo cineva botul si reusiti sa destabilizati situatia.Si atunci sa vezi subiecte de dezbatut si polemica intre suporteri.Desi m-as mira.

reddog14.07.2005 15:07

Nu te lega de Stefan cel Mare, acolo nu mai pune nimeni botul. Dar daca ar fi ceva adevarat si v-ati trezi fara cativa jucatori de baza??? :wink:

Virgil15.07.2005 01:49
... Dar daca ar fi ceva adevarat si v-ati trezi fara cativa jucatori de baza??? :wink:

Asta denota ca esti vulnerabil si pui botul.Esti fan Stefan cel Mare cumva? :)

reddog15.07.2005 21:07

A doua parte ai nimerit-o. La prima nu chiar. Doar la anumite persoane "pun botul" si nu ca as fi vulnerabil, ci pentru ca asa se nimereste...

Referitor la echipa voastra, nu am crezut o clipa ca acei jucatori in discutie ar pleca...pure zvonuri.