"Fiecare dintre voi va primi cite 10.000 de dolari dacă veti cîștiga campionatul", si-a anuntat Ciobanul fotbalistii inaintea ultimelor etape ale campionatului. Suma promisă initial fusese de două ori mai mare, dar patronul a micsorat-o după ce a cheltuit bani grei pentru bonusurile cuvenite jucatorilor in urma eliminarii Valenciei.
De la finalul sezonului a trecut mai bine de o luna Dar stelistii n-au incasat deocamdată nici un sfant "Sintem fiii ploii! Nu stim ce se va intimpla", s-a plins unul dintre ei, intr-o convorbire cu un amic din tara Aflati acum in Austria, majoritatea roș-albastrilor tin legatura cu prietenii din Romania pentru a afla dacă problemele lui Ciobanul cu autoritățile se vor rezolva. "E ceva adevarat cu nea Gigi? Chiar are necazuri cu Parchetul?", iși intreabă ei cunostintele, carora le-au marturisit că patronul nu le-a mai dat nici macar diurne pentru stagiul de la Kaprun: "N-am mai vazut asa ceva de ultima dată cind am fost in Cipru, cu nea Piti. Atunci am avut 200 de euro".
Pe lingă primele de campionat, unii dintre stelisti mai au de primit si rate contractuale, neachitate de 4 luni!" , sursa ww.gsp.ro
Mi se pare destul de ingrijorator tinand cont ca multi dintre fotbalisti joaca numai cand au buzunarul plin , acuma nu mai e nimeni care sa ii mobilizeze , un Dorinel , un Tudor..