FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Badea, imprumutat la Panserraikos

fcsteaua.ro01.09.2008 11:10

Atacantul Stelei, Valentin Badea, a fost imprumutat la gruparea elena de prima divizie Panserraikos pentru sezonul 2008-2009.

Acesta va parasi Romania luni si spera sa revina la Steaua in sezonul viitor pentru a se lupta pentru un post de titular in atacul echipei.

Varful din Alexandria a fost achizitionat de Steaua in vara anului 2006, de la FC Vaslui, echipa pentru care marcase cinci goluri in sezonul 2005/2006 (doua dintre acestea chiar in poarta Stelei).

A inscris golurile calificarii in UEFA Champions League dupa o pauza de zece ani, in partida castigata de Steaua cu 2-1 in fata celor de la Standard Liege.

De asemenea, a fost golgeterul Stelei in sezonul 2006/2007, cu 13 goluri in 33 de meciuri si are in palmares doua participari consecutive in UEFA Champions League.

A mai evoluat pentru Rulmentul Alexandria, Jiul Petrosani si FC Vaslui. FC Steaua ii multumeste pentru performantele reusite si ureaza mult succes la noua sa echipa.

Daca la Pansesrraikos voi juca pe postul de atacant, acela care m-a consacrat la Steaua, unde am marcat 17 goluri intr-un sezon, sunt sigur ca voi redeveni jucatorul care i-a facut fericiti pe suporterii Stelei in primul meu an in Ghencea. Sper sa revin anul viitor in forma si pregatit pentru a merge in Liga Campionilor. Ma consider un jucator norocos, iar cu mine in echipa Steaua a participat in Liga Campionilor trei ani la rand. Sper sa aduc norocul si anul viitor, cand vreau sa ma intorc pentru postul de titular la echipa. De asemenea, m-as bucura sa raman in inimile suporterilor Stelei, la fel cum ei vor fi mereu in inima mea. Le multumesc pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului si le urez succes colegilor mei in campionat si in UEFA Champions League

Valentin Badea

SteauaFC.com

ThereauRistul01.09.2008 11:30

in sfarsit!!

fsoica01.09.2008 11:44

Zapata Cernea Vatca

Golanski Ogararu

Emeghara P.Marin

Radoi Goian Ghionea Rada Baciu

Nicolita Szekely Semedo

Toja Ochirosii D.Moreno

Plesan Tiago O.Petre Lovin A.Gomez

Arthuro Pedriel B.Stancu Kapetanos Neaga

Asta va fi lotul nostru pentru sezonul viitor ?

radusor01.09.2008 11:49

plus Andrei ionescu

redondo01.09.2008 12:00

Dar care va fii lista UEFA?

w3bmaster01.09.2008 12:13

Sa fie sanatos

Inca mai sunt uni care nu au ce cauta la Steaua ba unii mai joaca si titulari ...

maye01.09.2008 12:56

simplu:drum bun si nu te regret...

MoWeed01.09.2008 13:00

Du-te si dus sa fii!

Iti multumesc pentru golurile cu Standard dar la cum ai jucat in ultimii 2 ani, e foarte bine ca pleci!

LARI01.09.2008 13:31

Un alt Andrei Cristea... Un joc bun (MULTUMIM PENTRU senzationalele goluri cu Standard!!!) si restu' aproape de dezastru.

Ne omoara lipsa de chef de munca, bai, nene... Pana si betia din bere trece, la astia euforia dupa un meci dureaza o viata! Of!

Korado01.09.2008 13:59

Eu unul iti multumesc pentu ca ai calificat Steaua dupa 10 ani in UCL. Sa revii cu mare pofta de goluri iar daca nu sa nu mai Reviiiii!!!

kosm1n01.09.2008 16:50

Vali ai fost jucatorul meu preferat si sper sa te intorci la forma aia cand dadeai goluri celor de la Dynamo Kiev si Real Madrid! Nu dezamagi!

axl01.09.2008 16:51

Bafta, Vali Badea! S-auzim de bine!

danimarcu01.09.2008 18:06

Sa dea Domnu' sa-si revina,desi nu prea cred...

De la blestematul ala de accident de masina,Vali a jucat tot mai rau.

Am impresia ca face si el parte din galeria "marilor sperante vesnice",care niciodata nu mai confirma.

Hassan01.09.2008 20:55

Multumim Vali Badea pentru tot ce ai facut pentru Steaua. Ai mai dat goluri si in afara de meciul cu Standard, campionatul 2005-2006 s-a castigat si pe munca ta, si intotdeauna ai fost de bun simt (chiar daca antrenorul tau zdrobis a fost si este un mare cretin). RESPECT si multa bafta in grecia.

suportera_nr.103.09.2008 18:19

Multumim pentru tot ce-ai facut pentru Steaua, Vali! Mult succes oriunde te vei afla! Respect, Vali Bdea!

dax4703.09.2008 18:48

Multumim pentru momentele frumoase !

Du-te, joaca cat mai bine, cresti in nivel, invata sa marchezi goluri, rateaza cat mai putin si te asteptam inapoi. Daca nu, ramai acolo !