FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Totusi Suntem Romani !

redandblue01.09.2008 09:34

In vremurile de glorie ale forumului mie mi se atragea atentia de catre moderatori ca scriu cu prescurtari, insa vad ca in zilele astea apar din ce in ce mai multe posturi scrise in limbaj tip messenger. Va rog sa va faceti treaba domnilor moderatori. Totusi cred ca acest forum este unul serios. Daca tot suntem romani atunci hai sa scriem romaneste ca asa se cade !

Azzido01.09.2008 11:08

daca tot ai inceput discutia asta, da-mi voie sa iti spun ca nici tu nu scrii romaneste, iar cel mai elocvent exemplu este lipsa diacriticelor.

Totusi suntem romani...

redandblue01.09.2008 11:26

Ok, îmi asum vina ! Totuși sã înțeleg cã tu ești de acord cu aceast tip de scriere specific puștanilor analfabeți ? Totuși lipsa diacriticelor nu e același lucru!

Cã tot a devenit un laitmotiv, cred (a se citi credeam) cã totuși ãsta e un forum serios !

Toate cele bune !

axl01.09.2008 11:34

E un forum serios, redandblue, nu te mai fa chinez. Mai avem si noi scapari, ce vrei, salarii mici. Pune aici niste link-uri catre posturile respective si voi remedia eu situatia.

redandblue01.09.2008 13:41

Nu este vorba de niste posturi anume...e vorba ca tendinta asta pe forum este din ce in ce mai accentuata si nu se iau masuri. Asta ca sa nu mai zicem de acele posturi cu trei lulele care ingreuneaza foarte tare urmarirea unor opinii pertinente scrise de omanei seriosi. Stiu ca sunt foarte multi oameni seriosi pe forumul asta care de asemenea nu agreeaza chestia asta.

Azzido01.09.2008 22:04
Ok, îmi asum vina ! Totuși sã înțeleg cã tu ești de acord cu aceast tip de scriere specific puștanilor analfabeți ?

nu, nu sunt de acord dar nici nu am de gand sa ma apuc sa ii educ eu.

in schimb o sa le editam posturile, o sa le dam warn, ban si tot ce se mai poate :thumbdown:

AdrianUltras2501.09.2008 22:28

Il sustin pe Mihai :D

P.S.

RedAndBlue citeste asta! Cred ca o sa iti placa :D

redandblue02.09.2008 07:33
in schimb o sa le editam posturile, o sa le dam warn, ban si tot ce se mai poate :thumbdown:

Foarte bine faceti insa un pic mai multa strictete n-ar strica. Treceti asta la regulile forumului si cum a scris unul asa ban cateva zile si gata se invata minte.

Ionutjoss08.09.2008 14:37

Cine credeti ca o sa tot scrie cu toate "ãîșț" ...o sa le dati ban la toti? O sa ramaneti doar voi admini si altii din staff :ce_oameni::nono:

..... Crezi ca nu se mai pot crea forumuri?....

hai mah lasama :thumbdown:

Sunt deacord sa se scrie cu majuscule si fara prescurtari da nu cu "ãîșț" in fiecare cuvant.

MALDINI08.09.2008 15:07

redandblue , esti un mic Pruteanu ? :biggrin: Nici eu nu sunt de acord cu scrierile tip "mirc" sau " messeneger " dar asta nu inseamna ca trebuie sa folosim "țșã" si asa mai departe...

LE : Mã scuzi , vroiam sã zic : Ești un mic Pruteanu ?

Verssace08.09.2008 15:26

Sincer, n-are sens topicul ãsta .

Dragoshel08.09.2008 18:20

Ionute la voi totul se rezuma la a da/primi ban??

te-a obligat cineva pana acum sa scrii cu diacritice??

daca nu, continua sa scrii fara

PS: lasa(liniuta)ma

Azzido08.09.2008 20:38
Cine credeti ca o sa tot scrie cu toate "ãîșț" ...o sa le dati ban la toti? O sa ramaneti doar voi admini si altii din staff :ce_oameni::nono:

..... Crezi ca nu se mai pot crea forumuri?....

hai mah lasama :thumbdown:

Sunt deacord sa se scrie cu majuscule si fara prescurtari da nu cu "ãîșț" in fiecare cuvant.

cu cine te certi ?

a zis cineva ca o sa se dea ban daca nu scrii cu diacritice ?

crezi ca noi suntem absurzi ?

foarte multi nici nu stiu ce sunt alea diacritice.

ce sa mai zic despre "activarea" lor in windows.

alt+shift e mult prea mult pt unii :thumbdown:

bodanelu08.09.2008 20:57

azzido cel mai tare admin.

Vroiam sã scriu și eu cu diacritice și mi+am ales fraza greșitã!

Stanici08.09.2008 22:16

Bai flocilelor! Daca scrii cu doi de "I" si nu te ajuta tastatura (sau mana) sa scrii cu diacritice, nu e problema. Imporatnt e sa scrii corect gramatical (nu spun sa o facem pe prutenii, nu sunt in masura si niciun admin sau mod nu e in stare sa se masoare cu Domnul Ptuteanu)... macara sa lasam "ca"urile, "igrecuri"-le, si asa mai departe... sincer, imi vine sa dau warn pentru violarea limbii romane specimenelor acestea..... Am mai pus eu o propunere, sa scapam de nicurile gen"boss", "jmecheritu", "mondialu'".. Am dreptate sau m-apuc singur?:D

cRiss4Steaua08.09.2008 23:14

ai dreptate .. te sustin :)

Azzido09.09.2008 14:18
Am mai pus eu o propunere, sa scapam de nicurile gen"boss", "jmecheritu", "mondialu'".. Am dreptate sau m-apuc singur?:D

pai unul l-am modiifcat deja, era un AISS-ist care avea nick minoru-xxl.

ghici ce s-a intamplat cu el ?

a ramas doar minor :boxing: