FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De Ce Nu Exista Civilizatie?

florinelsteaua01.09.2008 08:15

Oare de ce trebuie sa iti risti viata daca ti cu o echipa anume (fiind vorba de Steaua evident) si esti surprins din greseala imbracat in culorile clublui de unii indivizi neciopliti care nu stiu altceva decit sa se bata?..de ce faci eforturi destul de mari si bani cheltuiti degeaba ca sa vii la Bucuresti din ardeal ca sa iei bataie sau chiar sa fi omorit de niste golani care se cred suporteri ai unei echipe rivale."? unde e civilizatia de altadata? unde e fair play-ul? sunt foarte suparat pe ceea ce inseamna fenomenul sportiv (fotbalul) si modul in care el este privit de unele persoane.nu stiu cum s-ar simti cineva sa se deplaseze vreo 500 de km cu masina, pt un meci si ajuns acolo sa fie luat la pumni si picioare ca este fan al altei echipe ,,, unde este dreptatea sau unde este respectul fata de om ..adica mie daca nu imi place de x sau de y ca tine cu alta echipa sau ca este de alta natie , il prind in strada si il bat pina cade lat. imi pare rau dar aceasta calificare in Liga a echipei mele de suflet mi-a adus mai multa suferinta in suflet decit bucurie...imi pare rau ca spun asta dar sincer nu m-am putut bucura si cred ca nimeni in locul meu nu ar fi putut face la fel.

Vi in Ghencea sa te simti ca acasa, ca asa simte un fan adevarat cind vine acolo, insa de data asta nu am simtit nimic decit durere si un gol in suflet., un gol care nu poate fi umplut nicicum.

aceste lucruri intimplate ma fac sa cred ca nu sunt singulare, ca mai sunt si alti fani care au avut parte de un asemenea tratament din partea unor giunoaie de oameni care te miri cum de i mai suporta pamantul.

UN FAN PE VIATA AL ECHIPEI Steaua , DAR SUPARAT PE FOTBAL SI PE CEEA CE INSEAMNA ACEST FENOMEN, PT CA DE MULT NU MAI E UN SPORT , Florin NASAUD.

novac01.09.2008 08:22

Bucurestiul este o jungla ...

Yoyoyoi01.09.2008 08:29

vezi Florin de ce ziceam eu ca trebuie sa fim grupati si sa nu umblam teleleu singuri pe strazi? Nu se stie niciodata peste ce cretini dai... chiar si in Dej o poti pati, ca lumea a luat-o razna de tot.

redandblue01.09.2008 09:01

Subiectul asta este unul destul de delicat dar din pacate si destul de trist. Lucrurile astea nu se intampla doar la fotbal, ci se intampla si in viata de zi cu zi. Din pacate la asta s-a ajuns in Romania, o tara in care civilizatia si bunul simt sunt lucruri foarte foarte rar de gasit. La ce sa ne asteptam cand mai mult de jumatate din populatie e analfabeta ??? La ce sa ne asteptam cand copii de clasa a Va isi bat invatatoarele ? Ce credeti ca vor ajunge acei copii peste cativa ani ? Filozofi ?Din pacate raspunsul este nu...Cineva spunea : "Da-i omului libertate totala ca sa vezi cine e ". Exact asta s-a intamplat cu Romania dupa revolutie, a avut libertate. Si vedeti si voi ce a ajuns. E foarte trist ca am ajuns sa urim tara in care traim...

Apropo, asta nu se intampla doar cu "suporterii" (termen fortat) echipelor rivale. Mi s-a intamplat mai demult o faza asemanatoare chiar cu niste asa-zisi suporteri stelisti pe care probabil frustarile si tampenia ii trimisesera pe stadion. De atunci n-am mai fost la nici un meci pe Ghencea cu toate ca stau la 3 statii de autobuz de stadion.

dani p19.09.2008 12:36

Apropo de huligani...ati vazut ce au facut dinamovisti in Olanda? Oare cate decenii trebuie sa mai treaca ca sa se mai civilizeze? Se vede ca ies si ei foarte rar saraci in lumea fotbalului mare...

Living_Dead_Stripper19.09.2008 12:58

Din punctul asta de vedere, Romania e mai civilizata chiar si decat alte tari care au universitati de prin anul 1500. Aici de obicei scapi cu cativa pumni in gura, cateva picioare in cap sau o bata pe spinare, pe alte plaiuri poti plati chiar cu viata. Peste tot oamenii sunt la fel, omul este predispus la violenta. De aceea ar fi bine ca in loc sa ne vaitam, sa refuzam sa mai fim victime, sa raspundem la violenta cu violenta. Mai ales ca in ziua de azi se pot procura foarte usor tot felul de arme...

Stanici19.09.2008 13:07

Marea prostie e ca, in fazele pe care le-a enumerat autorul, au de suferit oamenii care nu au treaba cu partea "fizica" a pasiunii pentru echipa proprie.

Asta e. Aaaa dani_p, daca tot esti stupefiat de violente, de ce ai dat foc emblemelor cluburilor adverese?

dragos0819.09.2008 20:29

la noi : marea masa de iubitori de fotbal nu e asa civilizata in comparatie cu cei din Occident insa gruparile radicale sunt destul de cuminti sau poate e chiar impropriu spus 'grupari radicale'

in Occident: marea masa e civilizata insa gruparile radicale sunt foarte violente si creeaza mari probleme...am vazut in Italia cu ochii mei cum neonazistii englezi se urinau pe oameni si vandalizau tot ce le statea in cale din pura convingere,pentru cauza!....in unele cazuri nefericite se lasa chiar si cu morti....eu zic ca la noi inca e bine si situatia ramane in niste limite destul de decente ....

dani p19.09.2008 20:45
Marea prostie e ca, in fazele pe care le-a enumerat autorul, au de suferit oamenii care nu au treaba cu partea "fizica" a pasiunii pentru echipa proprie.

Asta e. Aaaa dani_p, daca tot esti stupefiat de violente, de ce ai dat foc emblemelor cluburilor adverese?

Eu zic ca una e sa ai o poza la avatar si alta e sa te bati pe stadioane, sa rupi scaune, sa lovesti oameni nevinovati...

RaMs3s19.09.2008 21:16

in Romania nu doar in Bucuresti iti poti lua bataie doar pentru ca te-ai uitat urat la cineva ... doar pentru ca te-ai aflat unde nu trebuia sa fii doar pentru ca unora le place sa se ia de tine degeaba...sunt atatea motive....daca mai ai si un tricou pe tine cu o echipa iti sporesti sansele sa se ia cineva de tine....NU SPUN SA NU MAI PORTI UN TRICOU CU Steaua ...dar vezi tu....viata e grea si trebuia sa fii tare

MALDINI19.09.2008 21:21

Eu stau in regie , si vreau sa va spun ca daca nu ma duc cu cineva cu masina la meci si sunt nevoit sa vin cu metroul sau tramvaiul , rar imi iau tricoul cu Steaua sau fularul cu mine...de ce? De frica unor oameni de genul asta.

metzzz20.09.2008 08:28

eu vin de pe la progresu si vin fara fular...ma intorc pe la 23:00 noaptea acasa , nu se stie ce se poate intampla , asa ca refuz sa imi iau fularul.