Oare de ce trebuie sa iti risti viata daca ti cu o echipa anume (fiind vorba de Steaua evident) si esti surprins din greseala imbracat in culorile clublui de unii indivizi neciopliti care nu stiu altceva decit sa se bata?..de ce faci eforturi destul de mari si bani cheltuiti degeaba ca sa vii la Bucuresti din ardeal ca sa iei bataie sau chiar sa fi omorit de niste golani care se cred suporteri ai unei echipe rivale."? unde e civilizatia de altadata? unde e fair play-ul? sunt foarte suparat pe ceea ce inseamna fenomenul sportiv (fotbalul) si modul in care el este privit de unele persoane.nu stiu cum s-ar simti cineva sa se deplaseze vreo 500 de km cu masina, pt un meci si ajuns acolo sa fie luat la pumni si picioare ca este fan al altei echipe ,,, unde este dreptatea sau unde este respectul fata de om ..adica mie daca nu imi place de x sau de y ca tine cu alta echipa sau ca este de alta natie , il prind in strada si il bat pina cade lat. imi pare rau dar aceasta calificare in Liga a echipei mele de suflet mi-a adus mai multa suferinta in suflet decit bucurie...imi pare rau ca spun asta dar sincer nu m-am putut bucura si cred ca nimeni in locul meu nu ar fi putut face la fel.
Vi in Ghencea sa te simti ca acasa, ca asa simte un fan adevarat cind vine acolo, insa de data asta nu am simtit nimic decit durere si un gol in suflet., un gol care nu poate fi umplut nicicum.
aceste lucruri intimplate ma fac sa cred ca nu sunt singulare, ca mai sunt si alti fani care au avut parte de un asemenea tratament din partea unor giunoaie de oameni care te miri cum de i mai suporta pamantul.
UN FAN PE VIATA AL ECHIPEI Steaua , DAR SUPARAT PE FOTBAL SI PE CEEA CE INSEAMNA ACEST FENOMEN, PT CA DE MULT NU MAI E UN SPORT , Florin NASAUD.