FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

printre altele,pentru cei care-l sustin pe cioban

onlySteaua12.07.2005 22:22

"x"=cel mai mare fan al ciobanului

"y"=ciobanul

"z"=restul celor ce-l sustin pe cioban

legat de prima parte imi su.. pu.."x" si "y" si toti "z". si "x" primul mi-o su.. asa sa stiti.mancamia-ti pu.. bagami-as pu.. in toti "z",da?inregistreaza bagati-ai pu.. in ma-ta si bagami-as pu.. in familia lui "y" si a lui "x" si in toti "z".bagami-as pu.. in toata familia voastra sa-mi ba..de zdrente.fu..-va neamul in gura sa va fu..

imi su..-ti pu.. voi toti in frunte cu "y",da?.......

si ma opresc aici.

vreau sa va rog sa nu cumva sa credeti ca intradevar asta-i opinia mea fata de cei care inca il mai vreti pe cioban.IN NICI UN CAZ!!!

sper ca intelegeti unde vreau sa ajung.

ipotetic vorbind,daca eu chiar as fi fost serios,spuneti-mi va rog cam ce ati gandi despre mine.

si va rog,nu faze de genul "voiculescu a primit ceea ce merita".credeti-ma nici eu nu-l inghit.

eu vreau pareri strict la cum "m-am exprimat" si la cum v-ati simti voi si normal,cum o sa ma priviti in continuare.

SSK13.07.2005 06:32

oierul si-a taiat craca de sub picioare... Sper ca tot mai mult lume sa auda cuvintele proferate de acest specimen pentru ca si cei din urma creduli sau vanduti sa inteleaga cine este Becali... Mi-e scarba ! :oops:

Gaby13.07.2005 06:47

Am un comentariu foarte scurt: daca ai gandi asa, ai da dovada de o atitudine foarte primitiva. Exact cum ti-l imaginezi si pe Becali dupa ce asculti banda aceea: om de un primitivism feroce.

sergiu_titan13.07.2005 13:20

Si eu vreau sa plece ca e prost , marlan , taran, cioban si nesimtit mincinos dar sa avem siguranta ca il urmeaza cineva care sa fac treaba la Steaua fara alte interese ascunse si care sa bage bani sa aduca fotbalisti de valoare