FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenit Sankt Petersburg

ultrash30.08.2008 13:57

Am ales sa deschid acest topic impresionat fiind de performantele echipei lui Dick Advocaat.

Dupa cum stiti cu totii au castigat Cupa UEFA iar aseara au luat Supercupa Europei lui Manchester United. In afara de asta,ceea ce ma impresioneaza pe mine e jocul lor.Practica un joc dezinvolt,lejer,respirabil,nici vorba de baricadare in aparare,otravit fantanile parjolit ogoarele.

Sponsorul lor(probabil secretul succesului) e super-ultra-mega-concernul rus GAZPROM. Adica cei care livreaza gaze intregii Europe si care daca se supara,apasa pe butonel,si gata! facem mancare la reshou.

Aseara si-a facut debutul cu gol,noua achizitie,portughezul Danny,transferat de la Dinamo Moscova pt 30 de milioane de dolari/euro nu sunt sigur (oricum o suma exorbitanta)

Au o multime de jucatori in nationala Rusiei. Vedetele fiind portarul Malafeev sau atacantii Pogrebnyak si Andrey Arshavin.

Momentan sunt pe 6 in Rusia unde lider e Rubin Kazan,dar mai au cateva restante.

In Liga Campionilor au o grupa cu Real Madrid,Juventus si Bate Borisov.La inceput nu le acordam decat sanse la locul 3 dar dupa ce am vazut aseara cred ca Real si Juve or sa aibe mari mari probleme cu trupa din Leningrad

MadFroG30.08.2008 14:07

Hai ma draq , inchideti threadul ...ca parca acum vad ca deja au suporteri pe forum =))

ultrash30.08.2008 14:09
Hai ma draq , inchideti threadul ...ca parca acum vad ca deja au suporteri pe forum =))

n-a zis nimeni ca sunt suporterul lor,doar ca ma surprinde foarte placut jocul lor.Sunt cam singura echipa din Est care se poate lua la tranta cu granzii

MoWeed30.08.2008 14:24

Normal ca se pot lua la tranta cu granzii; au resurse financiare nelimitate...

DelPiero1030.08.2008 14:41

Jucam finala CL cu ei!Acu' serios,si astia merita topic pe site-ul suporterilor?

P.S.Arhsavin e super-jucator!Il vreau la Juve!

SuperstaR1830.08.2008 14:41

ma uimeste si acum cand vad cati bani se baga in fotbalul din Turcia, Ucraina dar mai ales Rusia. Invart astia milioanele ... e ceva de necrezut. Eu va zic sincer ca nu mai auzisem de Danny asta niciodata ( parca i`am vazut o data nuemele pe wikipedia cand ma uitam la campionatul rusesc). Si a costat 30 de milioane de euroooooooooooi! :| deci cam de 4 ori cat Deco de exemplu care e vedeta Portugaliei. Incredibil... cati bani au rusii.

Dar lasa... ca e Steaua aici si noi ajungem in optimi cu buget de doar 20 de milioane :D:steag_cruce_invers:

ultrash30.08.2008 14:47
Jucam finala CL cu ei!Acu' serios,si astia merita topic pe site-ul suporterilor?

P.S.Arhsavin e super-jucator!Il vreau la Juve!

am o intrebare ca vad ca ti place juve

Giovinco o sa joace titular? Mie mi se pare senzatie de jucator

DelPiero1030.08.2008 15:06

Giovinco e mijlocas la creatie,un fel de midfield maestro!E poate cel mai talentat jucator italian(tanar) in acest moment!Nu cred insa ca-l baga fricosu' de Ranieri titular...oricum,e peste Van der Vaart sau Diego,ce se specula ca vine in aceasta vara...

steaua_gloria30.08.2008 17:30
Giovinco e mijlocas la creatie,un fel de midfield maestro!E poate cel mai talentat jucator italian(tanar) in acest moment!Nu cred insa ca-l baga fricosu' de Ranieri titular...oricum,e peste Van der Vaart sau Diego,ce se specula ca vine in aceasta vara...

Peste Van der Vaart sau diego ?

Sa fim seriosi ...

DelPiero1030.08.2008 17:55

Sa fim...l-ai vazut vreodata jucandAre 19 ani...la varsta lor,daca are putin noroc,o sa fie printre cei mai buni jucatori din lume!

c.ronaldo1730.08.2008 18:05

Eu l`am vazut pe Giovinco jucand, dar nu e in nici`un caz mai bun decat VDV sau Diego. Dar ar putea deveni cu siguranta unul din cei mai buni jucatori din lume.

steaua_gloria30.08.2008 20:46
Sa fim...l-ai vazut vreodata jucandAre 19 ani...la varsta lor,daca are putin noroc,o sa fie printre cei mai buni jucatori din lume!

Ajungem unde voiam eu . Si tu recunosti ca nu e ca cei doi , insa e promitator. Perfect de acord, l-am vazut si eu la olimpiada.

stelist cu acte un regula10.11.2008 20:31

eu cred ca zenit e cea mai tare echipa pentru ca a castigat Cupa UEFA si supercupa europei in fata lui Manchester united

steaua_gloria21.11.2008 12:56

Are un sponsor ( se afla pe partea din fata a tricourilor) cu o avere de-a dreptul uriasa, colosala, nu prea exista termen de comparatie.

Daniel-Ionut13.08.2009 15:08

Se pare ca rusii confirma interesul pentru Adrian Mutu.

I-ar oferii un contract pe 3 ani cu un salariu anual de 5,5 milioane de euro... :blink: