Am ales sa deschid acest topic impresionat fiind de performantele echipei lui Dick Advocaat.
Dupa cum stiti cu totii au castigat Cupa UEFA iar aseara au luat Supercupa Europei lui Manchester United. In afara de asta,ceea ce ma impresioneaza pe mine e jocul lor.Practica un joc dezinvolt,lejer,respirabil,nici vorba de baricadare in aparare,otravit fantanile parjolit ogoarele.
Sponsorul lor(probabil secretul succesului) e super-ultra-mega-concernul rus GAZPROM. Adica cei care livreaza gaze intregii Europe si care daca se supara,apasa pe butonel,si gata! facem mancare la reshou.
Aseara si-a facut debutul cu gol,noua achizitie,portughezul Danny,transferat de la Dinamo Moscova pt 30 de milioane de dolari/euro nu sunt sigur (oricum o suma exorbitanta)
Au o multime de jucatori in nationala Rusiei. Vedetele fiind portarul Malafeev sau atacantii Pogrebnyak si Andrey Arshavin.
Momentan sunt pe 6 in Rusia unde lider e Rubin Kazan,dar mai au cateva restante.
In Liga Campionilor au o grupa cu Real Madrid,Juventus si Bate Borisov.La inceput nu le acordam decat sanse la locul 3 dar dupa ce am vazut aseara cred ca Real si Juve or sa aibe mari mari probleme cu trupa din Leningrad