Sa vedem cat de incezatori suntem in echipa.
Va rog sa fiti realisti nu ca "OIERUL" (auzi 9puncte in primele 3 meciuri). E dus!?
![]()
Sa vedem cat de incezatori suntem in echipa.
Va rog sa fiti realisti nu ca "OIERUL" (auzi 9puncte in primele 3 meciuri). E dus!?
![]()
Seful Stelei, Becali se viseaza departe in Liga - nici finala Champions League nu mai e un vis interzis pentru romani... spune Becali!
Sandu le transmite romanilor sa se multumeasca si cu putin.. 3-4 puncte in Liga sunt aur pentru Romania.
Steaua vrea sa se ia la tranta cu fotbalul mare - Gigi Becali viseaza sa se bata cu echipele care cheltuiesc si de 50 de ori mai mult ca Steaua pe transferuri.
ASA CEVA ESTE CHIAR IMPOSIBIL IN MOMENTUL DE FATA, SI IN URMATORII ANI, PENTRU FOTBALUL ROMANESC!
Poate cu o grupa usoara sa se treaca mai departe, dar doar atat!
Oricum, e bine sa fii optimist :wink:
Incep sa am din ce in ce mai multa incredere, acum ii avem si pe Ogararu si Semedo, sau cel putin sper sa fie asa. Si cu ei in echipa trebuie sa luam locul 3.
sper sa terminam pe 2 si sa facem intre 9 si 12 puncte. Avem forta necesara!
cum zicea beacali "pai pac pac primu meci acasa 3pct nam emotii apoi la fiorentina castig nam emotii apoi acasa cu Lyon gata 9 pct nu mai ma intereseaza" se observa ca omu are traume psihice din copilaria chinuita pe care a avuto la stana eu raman la parerea ca locul 3 il avem sigur si putin noroc chiar locu 2...
Sper sa terminam anul asta pe 2:X
Din rezultate:
Pe ce loc va termina Steaua grupa F11. [ 1 ] [3.57%]
Gigi, tu esti?! ![]()
O observatie: daca Steaua face fix 9 puncte, se inscrie atat la optiunea 5-9 cat si la 9-12. Banuiesc ca o prima optiune 5-8 puncte ar fi o alegere mai rationala.
Am votat ca Steaua termina pe locul 1,2,3 si 4, si ca va face sub 5 puncte, intre 5-9 puncte, intre 9-12 puncte si peste 12 puncte. Ceva tot imi va iesi.
Mai oameni buni voi nici acum nu v-ati prins ca Becalii este un tip destept. apropo de Investitie? am inteles ca averea sa este foarte mare dar cand vine vorba de a investii cu adevarat in echipa Steaua pauza. Cum va explicati voi suporteri ai Stelei ca un om asa de bogat nu aduce jucatori de mana intai la echipa ? cum va explicati voi ca aduce jucatori de care nu a auzit nimeni ? cum va explicati voi ca nu are un Joliy Jocker in echipa :" un jucator care face diferenta intr-un meci care trage echipa spre goluri ?. Cum puteti acccepta acest Siretlic al acestui om care aduce jucatori fara valoare iar la TV ( televizor ) le face el prin declaratii de o valoare cum nu sa mai pomenit ? Cum explicati aceste lucruri ? Oare nu ar fi fost normal ca un om asa bogat cum pretinde el sa aduca jucatori totusi mult mai valorosi ?> Pt mine este clar daca el poate sa triseze in acest fel foarte bine , dar pe mine nu poate sa ma minta . Cand il aud ca am cheltuit 15 milioane sau 20 milioane de Euro i-mi vine sa rad la banii pe care tot el spune ca averea mea este foarte mare ? Dragi suporteri Stelisti este foarte adevarat ce va spun eu poate unii v-ati gandit la acest lucru sau poate altii nu v-ati gandit . Dar adevarat va spun voua Suportrilor Stelisti pana nu se va investi cu adevarat in echipa Steaua pretentia la Cupele Europene va fi ca si pana acum. In grupele Ligii Campionilor nu ne vom Califica niciodata ( poate printr-o minune). Cand se vor aduce jucatori de cel putin 2 sau 3 milioane de Euro la echipa atunci probabil Steaua va putea sa lupte cu adevarat si fara teama in Champions League.
Macar daca ar lua exemplul celui de la CFR Cluj. Acel om macar tace dar face.