Intradevar e suspect , dar tot nu cred ca acest site e facut de dinamovisti .
Intradevar e suspect , dar tot nu cred ca acest site e facut de dinamovisti .
GSP a fost primul website care a facut reclama la acest site! (Intrebare cum a aflat GSP de acest site?)
Dupa aia am vazut reclama si la Total Sport!(cred ca luat stirea de la Gazeta)!
La Prosport nu am vazut nimic ca sa atraga atentia!
Dusmanul numarul 1 a lu Jiji Becali este acum cred Dan Voiculescu si n-ar fi o surpriza daca baietii de la GSP au inceput sa se tina de asa de magarii!
Pot fi si dinamovistii care vor sa intenteasca razboiul!
Poate George stie vreo modalitate sa aflam ceva de siteul ala!
Gsp a aflat de site pt ca cei care au facut siteul au pus link catre el pe majoritatea forumurilor de fotbal, inclusiv gsp.
Zama, de ce trebuie sa fie cineva "cunoscut" prin peluze. Daca eu, sa zicem, as initia cu niste prieteni un asemenea protest, m-ai cunoaste? Nu, pt ca nu sunt "cineva" printre suporterii Stelei, si nici nu as vrea sa fiu. Ii cunosti pe cei care stau la tribuna a doua? Ii cunosti pe cei care au avut bannerele la meciul cu CFR Cluj?
Cei din sud semnau mesajele, dar ar fi fost chiar un nonsens sa nu le semneze, in fond le afisau pe stadion, era clar cine le face.
Eu ii inteleg pe cei care nu semneaza protestul de pe acest site. Le e frica, si mie mi-ar fi, in conditiile in care suporterii Stelei nu sunt atat de organizati incat sa lupte cu structurile mafiote la care Becali are acces.
Oricine tine o arhiva cu ce apare prin ziare legat de echipa preferata (si sunt multi, uita-te numai la sectiunea de istorie, ca sa vezi poze de prin ziarele din '80) poate sa ajunga sa aiba si aceste declaratii din 2000 ale lui Becali. Daca citesti cu atentie, vei vedea ca sursa informatiilor este Prosport (actuala echipa GSP). Asta nu inseamna ca vreun ziar ar fi bagat acolo. Adica daca George, Gica Chioru, Cristian Otopeanu si Virgil Slv (simple exemple) s-ar apuca de un site gen afaradinghencea.ro, crezi ca n-ar avea informatiile si stiinta de a o face ?
Steaua are destui suporteri care pot sa aiba o initiativa de acest fel, nu trebuie sa banuim vreo manevra oculta, a "dusmanilor". Pur si simplu, este o initiativa a unora dintre noi, care sunt mai curajosi, mai nervosi, etc. Iar faptul ca nu exista transparenta despre background-ul site-ului este evident bazat pe frica de gorilele lui Gigi.
Si raman la intrebarea mea: Crezi ca lui Becali ii pasa de site-urile voastre??? Credeti ca i se va face rusine si isi va lua talpasita din Ghencea doar pentru ca asa ii cer suporterii? Nu va mai imbatati cu apa rece. Nu cred ca scapati de el in curand decat printr-o minune de domeniul "legislativ"...
Nu mai conteaza cine a facut sau cum l-a facut...eu am semnat...nu ma intereseaza ce se va intampla...nu are ce sa se intample...n-am ce sa patzesc...asa ca eu va indemn sa semnatzi si voi...Jiji tre' sa cada...daca Jiji nu cade o sa cada Steaua(Campioana Romaniei 2005) si o sa suferim totzi.Cu toate ca nu avem cine shtie ce putere,trebuie sa luptam prin orice mijloace posibile ca sa ajutam la indepartarea lui.
FORZA Steaua!Jiji, PLEACA DIN Ghencea!si ia-l si pe MM cu tine!
Si ce naiba rezolvati ma cu semnaturile??? Faceti-ma si pe mine sa inteleg.
Nimic , a zis cineva ca rezolvam ceva ? E doar un protest.
Am auzit pe cineva ca protestatarii ar fi tocmai din Patagonia.
Foarte dubioasa treaba.Sa aiba oftica aia de acolo pe Gigi sau sa fie niste mercenari dezgustatori?
Sa iei bani pentru asa ceva?
Poftim,o alta idee.Cine a platit toata afacerea?
Sa fie din nou banii lui Gigi la mijloc?
Atunci inseamna ca a comandat chiar el protestul.
E foarte posibil.
Pentru ca apoi sa demonteze bucata cu bucata toata tarasenia si iasa invingator.
Si iar sa braveze.Sa spuna iar sau din nou ca e cel mai puternic.
E posibil sa fi fost si niste martieni la mijloc.
Cand e vorba de Gigi nu e exclus nimic.
S-ar putea sa fie chiar radicali.Radical din 4,din 9,din 25,etc.
Asta ar insemna ca si matematica e impotriva lui.
Ce soarta domne...
protestatarii sunt suporterii care s-au saturat...mai conteaza cine sunt,ce religie au,daca sunt sau nu gay,ce culoare are pielea lor?!?
anyway au pus punct protestului.
Nimic , a zis cineva ca rezolvam ceva ? E doar un protest.
Asta am inteles si eu ca e un protest. Ceea ce nu pricep e de ce va extindeti pe tot forumul cu subiectul asta cu Jiji. De rezolvat tot nimic nu veti rezolva. O sa va spuna si voua ce i-a spus aluia de la Antena 1...
E problema fiecaruia cum abordeaza acest subiect !
Se pare ca nu galeria stelista a inceput acest protest(afaradinghencea.ro) zice Mustuta la gsp.ro! Desi eu sunt in Toronto dar va zic ca am fost la destule meciuri in tara si nu vreau sa jignesc pe nimeni, cred ca acest site a fost facut de niste oameni care habar nu au de fenomenul fotbalistic si obiectivul lor e sa aduca tensiuni la echipa!
P.S. : SSK nu ma lua pe sus acum! Nu il apar pe Jiji! LOL!
117. Cine are sange in problema,adica are permanent organul in stare erectila...isi face site ANTI-GIOVANI si tot distinsul sau grup de la Dinamo si zice ca un grup de 873l suporteri dinamovisti, sunt nemultumiti de venirea pe post de bagator de seama a lui GIOVANI,acum cand Steaua e atat de puternica si va lua precis campionatul urmator si cupa...ca e mitocan din nastere...ca a fost demolator sef la rrrrapid...ca l-a adus pe Bratu care e rrrapidist,dar il doare fix in brici de Rapid,de prost ce a fost la Nantes...,ca joaca poker pe boabe de fasole,bla bla bla bla...
Ar fi super.Uite ce idee interesanta. :idea: :roll: ![]()
... Nu ii stie nimeni, puteau oamenii lejer sa fie caini sau orice alt ceva...Maine imi fac site ANTI-GIOVANI si zic ca un grup de 30 suporteri dinamovisti sunt nemultumiti de venirea lui GIOVANI...ca e un mitocan...ca a fost la Rapid...ca l-a adus pe Bratu care e rapidist...bla bla bla bla...Ce, altii nu au protestat pe stadion? Unii si-au luat-o...altii nu...DAR AU PROTESTAT PE STADION !! AAsa ca, repet, ceea ce au facut ei de de KKT !!
Ce sa spun buna si mareata ideea dar nu cred ca e atat de usor de pus in practica , nu cred ca a fost de "kkt" sa-ti spun si din ce cauza , a avut una dintre cele mai puternice mediatizari a unei actiuni de protest , este greu sa fie interese obscure la mijloc , daca acest lucru era facut de o redactie de ziar , transpira totul ca este foame mare si da-mi voie sa cred ca acel protest a fost facut de simplii suporteri , nu stiu daca vom afla vreodata cine l-a executat...Oricum s-a termiant dar vad Zama ca unii incep un fel de raboi intern , cred ca acele actiuni de care vorbeai vor aduce un rau mare echipei , mare de tot , pentru ca se va mediatiza la fel de puternic .Acelasi pesonaj va fi din nou atacat...
Va spun eu 100% ca cei care au facut site-ul sunt suporteri stelisti.
Cat despre declaratiile lui Mustata - ma fac sa rad, a pierdut inca o ocazie sa taca.
Chiar.Mustata cand tace pare mai inteligent decat 6 politicieni care vorbesc.
117. Cine are sange in problema,adica are permanent organul in stare erectila...isi face site ANTI-GIOVANI si tot distinsul sau grup de la Dinamo si zice ca un grup de 873l suporteri dinamovisti, sunt nemultumiti de venirea pe post de bagator de seama a lui GIOVANI,acum cand Steaua(Campioana Romaniei 2005) e atat de puternica si va lua precis campionatul urmator si cupa...ca e mitocan din nastere...ca a fost demolator sef la rrrrapid...ca l-a adus pe Bratu care e rrrapidist,dar il doare fix in brici de Rapid,de prost ce a fost la Nantes...,ca joaca poker pe boabe de fasole,bla bla bla bla...
Ar fi super.Uite ce idee interesanta. :idea: :roll:
Ia auziti...nu ne bagati pe noi in toata tarasenia voastra. Ceea ce se intampla la voi nu are nici o legatura cu noi. Si sper ca nu aud ceva de genul "au fost dinamovisti cei care au initiat protestul pentru a crea dusensiuni intre noi stelistii"...
noi toti Stelisti sunt impotriva mitocaniei si a grosolaniei si a prastei cresteri si a tupeului de oier jegos al lui Becali nu impotriva lui ca persoana.