Ce parare aveti despre stadioanele din Romania ? Ce stadion va place cel mai mult din Europa ? Eu unul prefer Allianz Arena din Munchen .

Ce parare aveti despre stadioanele din Romania ? Ce stadion va place cel mai mult din Europa ? Eu unul prefer Allianz Arena din Munchen .

Stadioanele din Romania lasa mult de dorit. Cel mai mult imi place San Siro.
La San Siro imi plac peluzele sunt facute practic pentru a arata cat mai bine coregrafiile.
San Siro e superb prin definitie. Asa stadion sa avem noi in Romania. As sta pe el o zi intreaga sa-l admir.
Sau stadionul lui Manchester Utd...
eu cred ca ne-am multumi sa avem unul ca a lu serif tiraspol,nu credeti?
Din privinta capacitatii nu !
Ba ar fi ok si ala. Nu ai vazut ce amenajat frumos era? As fi multumit si cu stadionul moldovenilor.
voi da ..la ce stadion aveti !
olimpico din roma e superb..se aude acolo de iti crapa timpanele!forza lazio..stiu ca am fost ..nu de alta:) 8)
E super tare noul stadion al lui Arsenal... Emirates Stadium. La Ashburton Grove, la o aruncatura de bat de Highbury, ale carui peluze vor fi demolate si in locul lor vor fi construite blocuri de apartamente.
Modul in care a fost planuita constructia acestui stadion si a remodelarii imprejurimilor, modul in care a fost obtinuta finantarea si dosarul depus la primaria locala (care se poate downloada de pe net) ar trebui sa fie un model pentru orice club mare. Evident... nu e vorba de cele romanesti, noi suntem inca in epoca de piatra a stadioanelor... sau mai bine zis, in epoca de pamant. :lol:
Cel mai bazat stadion din Romania este Lia Manoliu! :lol:
Pentru mine cel mai frumos stadion dupa atmosfera creata este Olimpico din Roma dar imi mai plac Nou Camp(Barcelona) si Dragao (Porto).
Apropo a inceput renovarea stadionului national .
voi da ..la ce stadion aveti !
Bine, Grinch, las' ca-i mai frumos al vostru...Mai nasol cand ploaua. Si cum e sezonul, va fi rau de tot...
asta e un stadion de vis...oare cand o sa avem si noi unul la fel?
Cand vom scapa de blaturile din fotbal si cand jucatorii romani nu vor mai fi vanduti la Chinezi pentru o suma mica de bani, si cat mai multe investitii in fotbalul Romanesc, de aici doar se castiga, la momentul actual :twisted:
Cel mai bine pentru Steaua mi se pare unul ca cel a lui Liverpool, Anfield

Insa cel mai mult imi place Santiago Bernabeu

Stadionul Fulgerului Bragadiru. :lol:
EU am la pe Bernabeu e super am luat si un Maimutoi care sare in sus si STRIGA IMNUL lui R.Madrid si un Fular si un trening e misto.Ca are magazin
:D ![]()
Magazin cu 2-3 etaje... 8O
St. James Park (Newcastle)