stiti cumva unde gasesc un steag ros albastru mare care sa poata fi pus pe toata masina?sau astea se fac duc material si mi-l face?va multumesc si sper sa avem maine noroc la trageri!
stiti cumva unde gasesc un steag ros albastru mare care sa poata fi pus pe toata masina?sau astea se fac duc material si mi-l face?va multumesc si sper sa avem maine noroc la trageri!
ai cautat prin magazinele de langa stadionul Steaua? sau la big? sau in europa? ![]()
Cumpara material rosu si albastru iar daca vrei si stema pe el, trebuie sa mai cumperi un steag de la Steaua de la magazin si sa-i scoti stema.
Bafta
Clubul sa se autosesizeze si sa bage Steaguri mari la magazinul oficial
mooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrr .....
=))))
)=)))
a dreaq bataie de joc ....daca nu se AUTOSESIZEAZA astia .....e grav ![]()
![]()
hahahaha =))))
mooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrr .....
=))))
)=)))
a dreaq bataie de joc ....daca nu se AUTOSESIZEAZA astia .....e grav
Al dracu mai e Argaseala asta.....acum croieste ![]()
mergi, cauti material roșu, cauti albastru si rogi pe cineva sa il coasa la masina, steaguri mari nu cred ca vei gasi sa cumperi, cel mai bine iti iei material si il faci cum vrei tu.
in preajma stadionului se gasesc doar steaguri mici,yo vreau steag 2/2m dar nu gasesc ,pana la urma cumpar material si il duc la croitorie !!!
in preajma stadionului se gasesc doar steaguri mici,yo vreau steag 2/2m dar nu gasesc ,pana la urma cumpar material si il duc la croitorie !!!
mai bine nu-ti mai face steag ..sa-ti ramana pe afara,calcat in picioare ..plin de noroi si scuipat ! ![]()