FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stare de asediu (GSP)!

fcsteaua.ro26.08.2008 10:59

Pentru revanșa cu Galatasaray vor fi luate mãsuri de securitate fãrã precedent

"Aveți grijã, cã este un meci de risc maxim!", le-au transmis emi­sarii UEFA conducãtorilor de la Steaua. ªefii din Ghencea au orga­ni­zat ieri dimineațã o ședințã la care au luat parte și oficiali ai Jan­dar­meriei, dar și Cãtãlin Zmãrãn­descu, directorul firmei care se ocu­pã de securitatea arenei roș-albaș­trilor.

"Vor fi mãsuri fãrã prece­dent, întrucît partida e consideratã cu un grad mare de risc. Numai de la firma de securitate vor fi aproxi­ma­tiv 500 de stewarzi! Vreau sã spun de la început cã suporterilor care vor veni la stadion cu materiale explo­zi­bile și vor fi prinși li se vor în­tocmi pe loc dosare și vor fi interziși pe arenele sportive din România", a declarat Zmãrãndescu.

Președintele Valeriu Argãsealã sperã cã fanii se vor comporta civili­zat și nu vor crea probleme forțelor de ordine: "Sînt convins cã vom fi încurajați din primul pînã în ultimul minut de suporterii noștri, iar la final ne vom bucura împreunã. Este un meci extraordinar de important și ar fi pãcat sã atragem atenția prin eventualele incidente din tribune".

Oameni de afaceri turci în țarc

Pe lîngã suporterii care vor veni în mod organizat din Turcia, și care vor ajunge la București în jur de 1.000, Galatasaray va fi susținutã în tribunele din Ghencea și de un grup de aproape 100 de oameni de afaceri. "Aceste persoane vor sta la tribuna a II-a într-un țarc, urmînd a fi pãzite de 50 de gãrzi de corp de la Zmãrãndescu Security", a spus un oficial al vicecampioanei.

Coregrafie de excepție

Fanii roș-albaștrilor pregãtesc un spectacol de zile mari pentru returul cu Galatasaray. "Vrem sã le arãtãm turcilor cã și noi știm la fel de bine ca ei sã creãm un adevãrat show. Vom avea o coregrafie de excepție", a spus unul dintre liderii galeriei.

Ce trebuie sã știe suporterii

>> 500 de oameni de ordine de la Zmãrãndescu Security vor asigura liniștea în stadion

>> 30 de unitãți canine vor patrula în jurul stadionului

>> 1.000 de jandarmi vor sta la intrãrile și în jurul stadionului din Ghencea

>> fanii vor trece prin 3 filtre de securitate pînã vor putea sã intre în interiorul arenei

Yoyoyoi26.08.2008 11:05

ultima parte n-o inteleg... de ce n-au voie cu insemnele clubului?

Azzido26.08.2008 11:07

mda, nici eu nu inteleg ce vor sa zica.

deh, articole scrise de oameni care nu au mai fost pe stadion de mult, mult timp.

Dragoshel26.08.2008 11:08

mai bine nu aparea asta aici, pana nu apare pe situl oficial.

M**E gsp!!!

axl26.08.2008 11:10
Galatasaray va fi susținutã în tribunele din Ghencea și de un grup de aproape 100 de oameni de afaceri.

suporterii lui Galatasaray care vor veni cu fulare sau eșarfe cu emblemele clubului din Istanbul nu vor fi lãsați sã intre pe stadion.

Sper din tot sufletul ca unul din oamenii astia de afaceri sa dea clubul in judecata pentru ingradirea libertatii de exprimare. Imi pare ridicol si scandalos sa nu-ti poti sustine echipa favorita, oricare ar fie ea, purtandu-i insemnele.

STARforce26.08.2008 11:10

Eu totusi cred ca se refera la persoanele care nu vor sta in locul special amenanjat.

axl26.08.2008 11:11

Chiar si-asa.

MIREL6RADOI26.08.2008 11:15

Baietii lui Zmara nu sunt nici 15% la fel de intimidatori precum cei de la BGS..aia chiar erau bulangiake...

joseph26.08.2008 11:25

legat de interdictia de a purta insemnele clubului... cred si eu ca este vorba doar de cei care nu stau in tarc. mi se pare chiar aiurea sa nu ii lase cu fulare, dar pentru cei care nu au fost la Istambul si nu stiu... si noi am avut mari probleme acolo pt ca nu ne-au lasat cu steaguri si doar cateva grupuri au reusit sa isi afiseze steagul de gard dupa ce i-au pacalit pe turci. in tot timpul asta, la tribuna turcii aveau toate steagurile puse. pe langa asta, dupa ce s-au dat tortele ne-au amenintat ca ne iau steagurile si nu le mai vedem vreodata(santaj si furt din partea politiei)... asa ca nu stiu ce sa zic... cu un ochi rad, cu unul plang... ca nu cred ca aveau vreo vina suporterii, ci idiotii de politisti

MoWeed26.08.2008 11:29

Partea aia cu insemnele clubului e ambigua. Se refera la cei care nu vor sta in locurile special amenajate sau la toti turcii?

MALDINI26.08.2008 11:37

Eu cred ca fac referire la cei care nu au bilet cumparat in locul special amenajat turcilor , tinand cont ca sunt multi turci in Romania...altfel nu inteleg..ar fi ceva prea banal sa nu i lase pe suporterii turci fara fulare , esarfe s.a.m.d

shack3r26.08.2008 11:41

off-topic : cumpar bilet Peluza Nord.astept pm ...

AdrianUltras2526.08.2008 11:54

bleah!

ce cauta gesepe aici?

MALDINI26.08.2008 11:57

cineva din club , chiar ar putea sa dea un comunicat de presa ceva..ce face gesepe este BISNITA ONLINE...ar trebui luate masuri

ssinpadureacualune26.08.2008 15:18

Saracii oameni de afaceri turci...ar fi mai in siguranta in peluze.O sa-i omoare cu semintele acolo.Ii oamoara fonic.Mi-e mila de ei...:))

Coregrafie de exceptie...sigur ca da

1uLy4Nn26.08.2008 19:32

hai frate...cum sa nu ii lase paia cu fulare pe stadion? :))

adidwu26.08.2008 21:21

Cred ca gsp incearca sa tensioneze atmosfera inainte de meci.

Care stare de asediu?

dee27.08.2008 05:39

cred ca vor sa spuna ca nu pot sa le asigure securitatea in alte locuri decat cele amenajate special pentru ei, iar daca merg totusi, in alte parti, e mai bine sa nu aiba insemnele, ca sa "nu-i irite" pe stelistii din jurul lor :) probabil nu vor sa riste nimic, sa evite orice incident.

Stanici27.08.2008 06:52
Galatasaray va fi susținutã în tribunele din Ghencea și de un grup de aproape 100 de oameni de afaceri.

suporterii lui Galatasaray care vor veni cu fulare sau eșarfe cu emblemele clubului din Istanbul nu vor fi lãsați sã intre pe stadion.

Sper din tot sufletul ca unul din oamenii astia de afaceri sa dea clubul in judecata pentru ingradirea libertatii de exprimare. Imi pare ridicol si scandalos sa nu-ti poti sustine echipa favorita, oricare ar fie ea, purtandu-i insemnele.

Lasa, mah, da-i in stramosii lor ca nici ei nu au fost usa de moschee p-acolo.

septi_eu27.08.2008 12:23
Clubul nostru le multumeste iubitorilor Stelei pentru interesul deosebit pe care l-au aratat pentru aceasta partida si ii incurajeaza sa se prezinte la stadion cu cat mai multe materiale si accesorii care ii ajuta in incurajarea favoritilor: sepci, fulare, esarfe, steaguri (cu bete din plastic cu diametru mai mic sau egal cu 16 MM), etc. Obiectele amintite mai sus sunt permise de catre observatorul UEFA, care a luat aceasta decizie in cadrul sedintei tehnice organizate la stadionul Steaua.

de pe site-ul oficial.

zoloz200527.08.2008 16:03

ma bucur ca nu le`a zis sa aduca si goarnele de acasa..

spre stadion..spre CL..

fansteaua4627.08.2008 19:57
:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: