FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua l-a vandut pe Nesu la FC Utrecht (OnlineSport)!

fcsteaua.ro22.08.2008 07:39

Steaua a ajuns la un acord cu gruparea olandeza FC Utrecht pentru cedarea lui Mihaita Nesu in schimbul sumei de 1.5 milioane de euro. Nesu va ramane la Steaua si la meciul cu Galatasaray, iar apoi va pleca in Olanda, informeaza site-ul oficial al gruparii batave.

Aceasta este ultima saptamana pentru Mihaita Nesu in Ghencea. Fotbalistul care si-a petrecut ultimii sapte ani la Steaua va pleca peste o saptamana in Olanda pentru a semna pe o perioada de patru ani cu gruparea care anul trecut a terminat pe locul 10 in Olanda.

Oficialii olandezilor au anuntat deja transferul si sunt incantati de el. Mb, a declarat directorul tehnic al olandezilor, Piet Buter.

Steaua ii mai are in acest moment doar pe Petre Marin si Ifeaniy Emeghara pe postul de fundas stanga. Primul are o varsta destul de inaintata si bate spre retragere, iar al doilea este de mai multa vreme accidentat, urmand a reveni pe gazon la mijlocul lunii septembrie. In aceste conditii, cel mai probabil Steaua va incerca sa aduca un fundas stanga in aceste zile.

MALDINI22.08.2008 07:43

Multumim pentru tot ce ai facut pentru Steaua ! Respect Mihaita Nesu !

MoWeed22.08.2008 07:43

Ar fi o pierdere importanta. Nu inteleg dorinta asta de a se duce in afara la o echipa mult sub Steaua. Nici nu e unul din cele mai mari campionate, ca sa zici ca nu putea rata ocazia sa joace acolo(cum era cazul lui Dica).

Oricum multumim pentru anii petrecuti la Steaua, sper sa revii peste cativa ani in Ghencea

AdrianUltras2522.08.2008 08:02

Un mare rahat!

Baiatul asta nu trebuia vandut in omentul asta nici daca ofereau aia 5 mil.

E prima mutare proasta din acest sezon nou.

Echipa e slabita.

Matrixone22.08.2008 08:06

Multumim Bison pentru anii petrecuti la Steaua!!

steaua_gloria22.08.2008 08:09

E unul dintre preferatii mei. Ar fi o pierdere foarte mare, desi inca il mai avem pe Petre Marin. Oricum ar trebui sa ne luam inca un fundas stanga.

lumeaeamea22.08.2008 08:17

merita sa se transefere dar nu stiu daca e cel mai bun moment pentru echipa.eu zic capregateste ceva conducerea, altfel nu imi explic.Sau va fi reprofilat Banel.

Korado22.08.2008 08:17

Sa jucam cu folsila de Petre Marin .... eeee laum bataieeeee HOOOOOOO becaliu

fcr196922.08.2008 08:26

stati linistiti ca fundasi buni de banda se mai gasesc si in campionatul nostru...singura problema a Stelei totusi ramane conducatorul de joc...sunt f rari cei buni.Forza Steaua !!

steaua_gloria22.08.2008 08:30
.Sau va fi reprofilat Banel.

Doamne fereste, exact acum cand a inceput sa joace ?!

il_scorpio22.08.2008 08:37

MM de cioban infect si scarbos! Multumim Nesu pentru tot ce ai facut pentru noi! Daca toti ar juca cu dorinta si daruirea ta am fi departe!

danimarcu22.08.2008 09:27

@mariusmihet

Daca tie nu ti s-a parut ca ar fi fost un mare jucator,asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa aiba aceiasi parere...

Multi stelisti,printre care si eu ,il apreciem pe Nesu pt ca are determinare si pofta de joc indiferent cu ce echipa joaca,da totul pe teren de cate ori intra,se sacrifica pt a castiga orice minge.Stiu,e bezmetic de multe ori,gafeaza,faulteaza fara motiv,joaca de multe ori dezordonat.Dar una peste alta,face parte de 7 ani din familia Stelei,e genul de jucator care nu e vreun geniu dar place suporterilor.

Respect Nesule,bafta oriunde te-ai duce! :steag_cruce_invers:

c0nVicT22.08.2008 09:49

multumim nesu pt efortul depus!

asta fiind spus, mie unul imi pare bine ca a plecat. da, joaca de 7 ani la Steaua, dar nu a evoluat deloc in acest timp. joaca acum la fel cum juca si la inceput. faulteaza fara motiv (pericol de 11m), in ofensiva este 0, iar despre tactica nu cred ca a reusit sa inteleaga nimic din ceea ce incerca Zenga sa-l invete.

sper sa reintre mai repede emeghara sau sa transferam rapid un alt fundas stanga.

Ice_Angel22.08.2008 10:34

Mulțumim, Neșule! Dupã Mirel,era cam singurul jucãtor care punea osul fãrã sã-i pese de accidentãri.Mai rar gãsețti astfel de fotbaliști în România.

suportera_nr.122.08.2008 21:00

Sper ca galeria Stelei sa-i scandeze numele la meciurile cu gloria si galata, sper sa ii aratam lui Bisho, macar acum inainte de a pleca, ca a fost tot timpul apreciat si iubit de toti stelistii adevarati. Inca o data, multumim, Mihai Nesu, si nu uita ca aici e casa ta, aici vei fi iubit. Sima, Mihaita Nesu!