FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Inainte de Steaua - Galatasaray

fcsteaua.ro21.08.2008 21:47

Miercuri, 27 august, Steaua isi joaca sansa de a evolua pentru al treilea sezon consecutiv in grupele celei mai importante competitii inter-cluburi din lume, egaland totodata propriul record, ce dateaza de la mijlocul anilor '90.

Meciul va fi unul extrem de dificil, sunt convins ca turcii vor fi practic o alta echipa, fata de meciul tur. Daca primul "11" pe care Skibbe il va arunca in lupta va fi cel preconizat in presa sportiva, atat de la noi cat si din Turcia, Galatasaray va dispune de patru jucatori ofensivi de talie mondiala.

In primul rand, se pare ca il vom vedea titular pe Umit Karan, marele absent de la Istanbul si atacantul care foarte probabil ca il va transforma pe Nonda, excelent in meciul cu Steaua, in rezerva. Karan va fi sustinut de un trident ofensiv de vis: Arda Turan pe dreapta, Lincoln in centru si noua achizitie Harry Kewell in banda stanga. Iata deci ca apararea noastra va avea de infruntat patru super-fotbalisti.

Iar din punct de vedere al defensivei Steaua nu sta tocmai bine. Desi Argaseala a anuntat ca Goian va fi apt miercuri, probabil ca acesta va fi menajat din nou la Bistrita, ceea ce inseamna o pauza destul de lunga. In centru, langa Goian, va evolua capitanul Radoi, care a jucat aproape perfect in acest debut de sezon. Problemele noastre sunt insa in benzi, unde abia acum observam cat de important era Emeghara. Odata cu accidentarea lui Golanski, Petre Marin va fi trecut pe dreapta iar Nesu va fi titular in stanga. Ca sa fiu sincer, cel putin pe hartie, niste dueluri Turan-Nesu sau Kewell-Marin, nu imi par la indemana fotbalistilor nostri.

Meciul din Ghencea va fi intr-adevar adevaratul test al antrenorului Lacatus. Acesta trebuie sa omogenizeze o noua formula defensiva, care sa faca fata cu brio unor adversari foarte buni, sa foloseasca un mijloc care sa inchida culoarele turcilor dar, in acelasi timp, sa fie suficient de mobil pentru a sustine atacul si sa aseze in teren doi atacanti capabili sa marcheze.

Dificil nu? Desi am fost, si inca sunt, unul din criticii antrenorului Lacatus, am incredere ca poate reusi calificarea in grupele Ligii Campionilor. Poate acum ar fi momentul ca Laca sa lase deoparte orgoliul si sa se consulte si cu alti tehnicieni, mai experimentati ca el. Pentru ca, fara indoiala, calificarea in grupele Ligii va fi castigata sau pierduta la nivel tactic, iar "Fiara" are nevoie de ajutor.

Test sau nu, chiar sper ca Lacatus sa reuseasca, sper ca Lacatus sa castige aceasta calificare.

Marius

MoWeed21.08.2008 22:11

Pana la meciul cu Galata mai este un meci important la Bistrita....

Eu cred ca prea mult ii dam atentie lui Kewell; nu degeaba a fost dat afara de la Liverpool. Plus ca ti s-a indeplinit visul dupa primul meci: nu joaca Golanski....

danimarcu21.08.2008 22:24

Marin va fi depasit de situatie.E prea lent,varsta nu-l mai lasa sa-si faca treaba asa cum si-ar dori.Eu l-as pune pe Rada fundas stanga,parca a jucat si pe postul asta,si pe Nesu pe dreapta.

Daniellone21.08.2008 22:42
Eu l-as pune pe Rada fundas stanga si pe Nesu pe dreapta.

si Petre Marin fundas central si echipa-i gata!

DelPiero1021.08.2008 23:00

Muica,nu-mi este asa frica de Galata asa cum ii este lu' conasu Marius...nu-mi este frica,de exemplu,de Lincoln,sau de Kewell,care e o epava de jucator in acest moment,nu degeaba a ajuns la Stambul!Singurul de care mi-e frica din atacul turcilor este Arda,o sa-l faca muci pe saracul Petrica...dar sa speram ca vom avea noroc,si va face turcul o intoxicatie de la shaorma de la Dristor(cunoscatorii stiu!:)) ).In rest,azi mi-am luat bilet(pfuuuui,greu a mai fost) si voi fi prezent pentru a celebra a treia cxalificare consecutiva un UCL!Forza Steaua!

P.S.Sa nu uitam de apararea lor,care nu-i mult peste cea a Argesului,de exemplu...

f234567k22.08.2008 01:40
Muica,nu-mi este asa frica de Galata asa cum ii este lu' conasu Marius...nu-mi este frica,de exemplu,de Lincoln,sau de Kewell,care e o epava de jucator in acest moment,nu degeaba a ajuns la Stambul!Singurul de care mi-e frica din atacul turcilor este Arda,o sa-l faca muci pe saracul Petrica...dar sa speram ca vom avea noroc,si va face turcul o intoxicatie de la shaorma de la Dristor(cunoscatorii stiu!:)) ).In rest,azi mi-am luat bilet(pfuuuui,greu a mai fost) si voi fi prezent pentru a celebra a treia cxalificare consecutiva un UCL!Forza Steaua!

P.S.Sa nu uitam de apararea lor,care nu-i mult peste cea a Argesului,de exemplu...

Probabil victoria Juventus-ului la penalty-uri cu Napoli te-a facut asa optimist.

killian200322.08.2008 02:02
Marin va fi depasit de situatie.E prea lent,varsta nu-l mai lasa sa-si faca treaba asa cum si-ar dori.Eu l-as pune pe Rada fundas stanga,parca a jucat si pe postul asta,si pe Nesu pe dreapta.

pacat ca meciul cu Galata va fi ULTIMUL pt Nesu la Steaua

http://www.FC-utrecht.nl/actueel/nieuws/1153

sorinf22.08.2008 07:01

exista si solutie cu Nicolita fundas dreapta

acum cat o fi de viabila...........

ne a mancat campionatul trecut cu Timisoara in Ghencea si in Stefan cel mare pe acest post

totusi varianta sta in picioare

om vedea

FORZA Steaua

lumeaeamea22.08.2008 07:56

Intradevar probleme destulde mari la alcatuirea primlui 11.Eu l-as folosi pe Radoi la mijloc si in centru Goian-Ghioanea. asa am incepe sa-i blocam de la centru, Radoi recupereaza multe mingi.ca fundas lateral ...o repriza duca Marin bine, dupa aia ar putea fi retras Banel si introdus Neaga.

Sa auzim de bine...

il_capitano22.08.2008 09:15

Dupa cum ai spus si tu, atacul lor este letal ! Dar avem un atu' in fata lor. Pe cat de bun le este compartimentul ofensiv, pe atat de slab este cel defensiv, asadar nu au un echilibru valoric, pe cand noi avem un compartiment defensiv extraordinar (uneori) si un compartiment ofensiv la nivelul celui defensiv, deci avem un echilibru valoric. Parerea mea este ca portarii ori 2-3 jucatori mai importanti vor face diferenta ! Forza Steaua ! Hai Laca !

danimarcu22.08.2008 09:20
Eu l-as pune pe Rada fundas stanga si pe Nesu pe dreapta.

si Petre Marin fundas central si echipa-i gata!

Pe Petre Marin l-as lasa pe banca,a demonstrat ca nu mai face fata,mai ales in meciuri tari.

Eu vorbeam serios.Rada e jucator de picior stang,are viteza,cred ca ar face fata pe stanga.Nesu joaca oricum mai bine decat Marin,chiar daca e dezordonat.Are o agresivitate si o determinare mult mai mare decat batranelul Marin,care ar putea intra eventual pe final de meci,in eventualitatea vreunei accidentari.

E doar o parere,nu am dat cu parul...

adidwu22.08.2008 11:18

O sa fie un meci pe viata si pe moarte.

Echipa trebuie sa intre pe teren foarte determinata, sa-i dominam mental pe turci.

Sper ca Lacatus sa gaseasca formula castigatoare.

Sa nu uit contributia publicului la o eventuala calificare.

In final :haide Laca,se poate!

CaTaLiNsm StElIsTu22.08.2008 18:03

Acum ca a plecat si nesu...Golanski e rupt,iar Goian vine dupa o accidentare...mi-e tare frica ca vom astepta pana la anul pt o a3-a calificare in CL.Turcii practica un atac fulger,sustinut de oameni cu valoare...apararea noastra e mai mult decat subreda,iar Zapata nu mai e nici el ce a fost...Daca mijlocul nostru va prinde o zi mai proasta mi-e tare frica ca turcii fac scor cu noi....

Consider ca singura noastra sansa e sa atacam din primul minut si sa nu incetam pana la sfarsitul meciului,astfel sa-i lovim pe turci acolo unde sunt ei vulnerabili nu jucand defensiv dandule ocazia sa etaleze ce au ei mai bun...atacul.

DelPiero1022.08.2008 18:20

Probabil victoria Juventus-ului la penalty-uri cu Napoli te-a facut asa optimist.

Ambele victorii la penaltiuri(si cu Milan) m-au facut asa optimist!Cel putin la faza cu apararea am dreptate...

Marius22.08.2008 19:05

Nu prea ai. In centru la Galata va reveni Fernando Meira, care va face cuplu cu Servet Cetin. In dreapta va intra probabil Sabri iar pe stanga posibil Hakan Balta. O noua defensiva, mult mai experimentata fata de cea din tur.

DelPiero1022.08.2008 19:20

Om trai si om vedea...eu il stiu pe Meira,nu mi se pare un mare fundas central(asa cum are presa si faima)!Anticipeaza bine,insa e lent...

STARforce22.08.2008 19:38

Baaaaaaa cine e plm galeata asta, ne tot dam de mortii masii ca asa ca e invers.BA II BATEM LA SCOR asa ca sa faca iar Borcea febra si sa ne pisham pe statuia lui patzaichin..hehehhe

Daniellone22.08.2008 21:41
Baaaaaaa cine e plm galeata asta, ne tot dam de mortii masii ca asa ca e invers.BA II BATEM LA SCOR asa ca sa faca iar Borcea febra si sa ne pisham pe statuia lui patzaichin..hehehhe

sãracul patzaichin... asta e din ciclul "monstrul sacru fațã cu incontinența"...

danimarcu22.08.2008 21:49

Nu ii baga pe amandoi in aceiasi oala...

Borcea poa' sa crape,da nu vad care-i legatura lui Patzaichin aici?... :spank: