FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eugen Trica - Sclavul "vecinilor"

«12»
CoRsSo19.08.2008 12:49

Considerat de unii "brazilianul echipei" datorita tehnicitatii sale utilizate uneori excesiv, Eugen Trica a facut unele partide mari la Steaua, amintim numai meciul cu Dinamo din Supercupa cand i-a invins singur sau meciul, din pacate pierdut, cu Dinamo Kiev de la Bucuresti cand a marcat 2 goluri.

A plecat de la Steaua in vara 2003 transferat de bulgarii de la Litex Lovec.

A evoluat la echipa CSKA Sofia alaturi de Florentin Petre.

In prezent joaca la CFR Cluj, manifestandu-si in repetate randuri ura pentru echipa care i-a dat practic viata, Steaua.

Au fost vremuri in care era jucatorul meu preferat din lotul Stelei. Acum este o mizerie, un om fara caracter, din care banii si prostia il fac sa spuna absurditati despre echipa "mama".

" Eugen Tricã a înjurat Steaua împreunã cu galeria Rapidului

Inaintea partidei din aceasta seara, dintre Rapid si CFR, programata pe stadionul de sub Podul Grant, mijlocasul oaspetilor, Eugen Trica, a scandat impotriva Stelei, la chemarea galeriei Rapidului.

Trica a imbracat tricoul Stelei timp de 5 ani

Trica isi continua gesturile reprobabile la adresa formatiei pentru care a evoluat in perioada 1998-2003.

Cu gruparea din Ghencea, Trica a obtinut un titlu de campion, o Cupa si o Supercupa a Romaniei. Trica a inscris 21 de goluri in prima divizie pentru Steaua in cele 5 sezoane in care a imbracat tricoul ros-albastru."

" Imediat dupa ce a deschis scorul, Eugen Trica a mers in dreptul galeriei steliste si a facut semn sa taca, insa a fost huiduit puternic de fani, unii dintre ei aruncand cu diverse obiecte inspre acesta, fara sa-l atinga. (Steaua-CFR 3-1) "

"In minutul 68, Eugen Trica s-a indreptat spre antrenorul Stelei, Marius Lacatus, si a avut un schimb dur de replici cu acesta. Tehnicianul i-a reprosat observatorului ca nu a observat incidentul si a vrut sa intre pe teren dupa Trica, fiind tinut cu greu de secundul Massimo Pedrazzini."

Nu am mai avut rabdare sa caut articole referitoare la ura acestui ceferist pentru Steaua, pentru ca mi-ar fi luat mult timp. Orice alt articol postat de voi este binevenit!

Eu unul m-am saturat de el! Totul are o limita, iar acest om o depaseste!

SA TI FIE RUSINE!

1on19.08.2008 12:56

Pãi, privind inteligența lu' tricã (era sã scriu cu majusculã), e relevant episodul în care s-a aruncat în cap într-o piscinã goalã, pe când juca în Israel.

weeezer19.08.2008 12:59
Este un jucator exponential al echipei si odata cu revenirea lui Piturca va avea un cuvant mai greu de spus in jocul formatiei sale.

:no::wacko: :wacko: :blink:

CoRsSo19.08.2008 13:02

sunt articole luate din arhiva fcsteaua.ro.

si da, au fost vreumuri cand era iubit in Ghencea.

au fost... :wave:

steaua_gloria19.08.2008 13:08

Om cu caracter murdar.

mirceaor19.08.2008 13:08

Nu stiu de ce e omu asa stresat si agresiv, probabil prea mult praz ingurgitat pe ascuns in copilarie...

RaMs3s19.08.2008 13:09

trica---> om fara carcacter

MoWeed19.08.2008 14:08
Pãi, privind inteligența lu' tricã (era sã scriu cu majusculã), e relevant episodul în care s-a aruncat în cap într-o piscinã goalã, pe când juca în Israel.

Foarte bine zis:))

SRamos19.08.2008 16:28

L-am vazut si eu aseara la Telesport pe "acest" Trica... nici nu poti sa il asculti la ce porcarii poate sa spuna, daca ar fi jucat si el la vreo echipa mare din strainatate sau intr-un camp puternic avea dreptul sa vb da cu bulgaria si israel...

S-a intors in Romania si se crede mare jucator daca are nr 10 la CFR... sa stea acolo mult si bine, ca pana si oltenii lui au inceput sa nu il mai sufere :thumbdown:

tiger_boy19.08.2008 23:03

Un nimic ..pacat de efortul care l-ati facut deschizand o tema dedicata acestui gunoi.

weber_p20.08.2008 08:51

@ tiger_boy

Total de acord... un om fara caracter... a plecat sa faca kkt-ul praf in strainatate si a ajuns sa joace probabil dupa mintea lui tot in afara (La cati straini are CFR-ul in lot e posibil sa nu-si fi dat seama ca e in Romania)!

Tot de acord cu tiger... de ce ati pierdut timpul sa va ganditi la un gunoi?? Dupa kkt nu te uiti... tragi apa si speri sa nu tina mult mirosul!!!

CatalinBerceni20.08.2008 14:12

Trica este unul din cele mai mari nereusite ale naturii, si asta ma face sa ma simt bine cand iese in presa...

CoRsSo20.08.2008 19:22

prea sufera de el si cred ca "merita" sa aiba un topic impotriva lui.

asta ca sa vada cat de mult il iubim :boxing:

adidwu20.08.2008 19:34

Cand fomistul asta juca la Steaua ziarele scriau ca echipa joaca cu un om mai putin.

Acu sa recunosc ca a prins 3,4 meciuri bune dar cam atat.

danimarcu20.08.2008 20:16

Nu merita trishca sa aiba un topic al lui,aici pe site-ul stelistilor!

Pt mine acest exemplar nu exista.O familie de frustrati nu merita atentia noastra.Noi avem probleme mai importante de dezbatut,decat sa analizam vomitaturile acestui gunoi.

Raulredblue20.08.2008 22:10

[...]

DelPiero1020.08.2008 22:49

Acordam prea multa atentie acestui taranoi ajuns din intamplare si noroc pe terenul de fotbal!E praf atat ca jucator,dar,mai ales,ca om...e doar o musculita d-aia enervanta,care bazaie...

ultras steaua21.08.2008 13:07
:gathering::gathering::gathering: vesnica pomenire!!!!!
CatalinBerceni23.08.2008 09:33

PLS sa inchida cineva topicul asta pt ca nu merita sa discutam despre o astfel de persoana.......sau dak continuati macar sa faceti si pt Oprita sau Danciulescu

bello9423.08.2008 11:42

trica :thumbdown: nici nu stie sa vorbeasca romana si vorbeste despre Steaua...

CatalinBerceni23.08.2008 12:27

Bah......adminii.....inchide unu topicul asta? e fara rost si sub nivelul de inteligenta al nostru

Marius23.08.2008 12:32

"Bah", daca nu iti place topicul, nu-l mai citi si nu mai posta. Daca a fost deschis inseamna ca exista useri care vor sa discute despre trica. Pana una-alta, esti off-topic, "bah".

felix3723.08.2008 15:43
Nu stiu de ce e omu asa stresat si agresiv, probabil prea mult praz ingurgitat pe ascuns in copilarie...

frustrarea ca Steaua nu a dorit sa-l ia inapoi de la bulgari si frustrarea ca nu a putut lua si el parte la parcursurile bune ale Stelei in cupele europene l-au facut sa-si arate adevarata fata ... aceea de oltean orgolios, prost de gura si la minte. nu stiu daca l-a influentat nevasta-sa sau invers, dar este cert faptul ca nevasta-sa a declarat despre nevestele fotbalistilor ca sunt niste pramatii (sau ceva de genul asta), dindu-si si ei (implicit) aceasta definitie :yeahh:

cine se aseamana se aduna ! :D

mountytoma24.08.2008 13:15

sincer nu stiu ce cauta topicul asta pe siteul suporterilor stelisti. trica e pur si simplu o scarba ordinara, el nu are loc decat la rapid sau Dinamo, acolo se potriveste de minune. aici ar trebui banat permanent! caci aici cred ca o ia in gura de la toata lumea... sau ma insel?

stelistul stelist24.08.2008 13:17

daca nu se inchide topicul asta cat mai repede cred ca vor fi banati multi

«12»