Considerat de unii "brazilianul echipei" datorita tehnicitatii sale utilizate uneori excesiv, Eugen Trica a facut unele partide mari la Steaua, amintim numai meciul cu Dinamo din Supercupa cand i-a invins singur sau meciul, din pacate pierdut, cu Dinamo Kiev de la Bucuresti cand a marcat 2 goluri.
A plecat de la Steaua in vara 2003 transferat de bulgarii de la Litex Lovec.
A evoluat la echipa CSKA Sofia alaturi de Florentin Petre.
In prezent joaca la CFR Cluj, manifestandu-si in repetate randuri ura pentru echipa care i-a dat practic viata, Steaua.
Au fost vremuri in care era jucatorul meu preferat din lotul Stelei. Acum este o mizerie, un om fara caracter, din care banii si prostia il fac sa spuna absurditati despre echipa "mama".
" Eugen Tricã a înjurat Steaua împreunã cu galeria Rapidului
Inaintea partidei din aceasta seara, dintre Rapid si CFR, programata pe stadionul de sub Podul Grant, mijlocasul oaspetilor, Eugen Trica, a scandat impotriva Stelei, la chemarea galeriei Rapidului.
Trica a imbracat tricoul Stelei timp de 5 ani
Trica isi continua gesturile reprobabile la adresa formatiei pentru care a evoluat in perioada 1998-2003.
Cu gruparea din Ghencea, Trica a obtinut un titlu de campion, o Cupa si o Supercupa a Romaniei. Trica a inscris 21 de goluri in prima divizie pentru Steaua in cele 5 sezoane in care a imbracat tricoul ros-albastru."
" Imediat dupa ce a deschis scorul, Eugen Trica a mers in dreptul galeriei steliste si a facut semn sa taca, insa a fost huiduit puternic de fani, unii dintre ei aruncand cu diverse obiecte inspre acesta, fara sa-l atinga. (Steaua-CFR 3-1) "
"In minutul 68, Eugen Trica s-a indreptat spre antrenorul Stelei, Marius Lacatus, si a avut un schimb dur de replici cu acesta. Tehnicianul i-a reprosat observatorului ca nu a observat incidentul si a vrut sa intre pe teren dupa Trica, fiind tinut cu greu de secundul Massimo Pedrazzini."
Nu am mai avut rabdare sa caut articole referitoare la ura acestui ceferist pentru Steaua, pentru ca mi-ar fi luat mult timp. Orice alt articol postat de voi este binevenit!
Eu unul m-am saturat de el! Totul are o limita, iar acest om o depaseste!
SA TI FIE RUSINE!