FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stire !! - Gigi Becali suspendati si amendat

Grinch11.07.2005 07:40

Ciobanul suspendat 10 luni si amendat cu 8.000 de euro!!! Ce credeti despre asta ? Eu zic ca nu afecteaza cu nimic situatia asta , Steaua tot a lui ramane.

George Stan11.07.2005 08:52
Ciobanul suspendat 10 luni si amendat cu 8.000 de euro!!! Ce credeti despre asta ? Eu zic ca nu afecteaza cu nimic situatia asta , Steaua(Campioana Romaniei 2005) tot a lui ramane.

Cum se poate suspenda un patron? Ce nu mai are el dreptul sa faca in perioada de suspendare? Mi se pare total stupida decizia.

La fel ca in cazul protestului "afaradinghencea", trebuie tinut cont ca avem de a face cu un patron, nu un angajat. El nu poate fi dat afara, fie ca ne place sau nu.

Grinch11.07.2005 11:36

Asa este , dar ce sa facem ? :P

doar_stelist11.07.2005 13:08

ai dreptate George, dar el poate fi convins sa vanda societatea, firma, compania, clublul...

sa nu-mi ziceti ca nu are cine sa cumpere actiunile..

George Stan11.07.2005 13:34

Corect. Asa trebuie pusa problema. Sa VANDA. "Pleaca din Ghencea" e un pic utopic. Asta am vrut sa subliniez.

Virgil11.07.2005 14:40
Nu e deloc stupida hotararea comisiei.E logica al dracului de tot.Si foarte grava.Pentru ca nu va mai avea dreptul sa reprezinte Steaua in relatiile cu FRF si LPF,sa semneze acte oficiale si sa participe la sedintele FRF si LPF.Singurul care mai poate reprezenta clubul nostru este Valeriu Argaseala.MM a fost si el suspendat.
Grinch12.07.2005 08:36

Argaseala alt prost !

sorin_77713.07.2005 09:37
Corect. Asa trebuie pusa problema. Sa VANDA. "Pleaca din Ghencea" e un pic utopic. Asta am vrut sa subliniez.

Atunci trebuia sa apara un site cu numele "vindeghencea.ro" sau sa se faca un site cu "solutiedeconducere.ro" si aici fiecare isi putea spune opinia in ceea ce priveste o alata conducere la Steaua... sau chiar sa se faca propuneri fictive si sa se voteze.

onlySteaua13.07.2005 10:22

mai,voi va tot legati de site-ul ala.

eu cred ca site-ul a avut scopul de a-l convinge pe asta ca nu-i tocmai asa "iubit" de catre suporteri.ma rog,de majoritatea suporterilor.

The Flyer13.07.2005 11:37

eu cred ca site-ul a avut scopul de a-l convinge pe asta ca nu-i tocmai asa "iubit" de catre suporteri.ma rog,de majoritatea suporterilor.

aaaaaaaaa,nu,eu cred c-a fost facut pt a arata dragostea de care se bucura ciobanu'! :D:D:D:D:D:D

Grinch13.07.2005 12:03

A fost facut pentru al convinge pe cioban sa plece , ceea ce e imposibil .

SSK14.07.2005 05:19

George, ce o dai si tu in subtilitati lingvistice ?... Ciobanul va pleca si asta inseamna evident ca intr-un fel sau altul va vinde Steaua, pentru ca alta solutie nu exista. Problema este daca ne vom desparti amiabil sau nu. Ca daca pleaca precum Staicu, vanzand toti jucatorii (eventual si scaunele...), atunci s-ar putea sa avem niste probleme.

Chiar si asa, eu sunt de parere ca trebuie sa plece orice ar fi ! Macar si de-am iesi pe locul 10 la anul, luand-o de la zero in toamna, dar sa stim o treaba. Sper ca nu mai mizeaza nimeni pe o posibila "indreptare" a oierului :evil: Eu inca ma astept de acum incolo la gesturi si mai deplasate ale individului.

Dar vorba lui "nea traian", se strange latul...

Grinch14.07.2005 05:55

Da asta e naspa , mai ales la anul cand trebuie sa iesim pe primul loc pentru ca se joaca direct in turul 3 preliminar al CL .

reddog14.07.2005 15:19

Si crezi ca lui ii pasa de suporteri??? Nu mai poate el de voi si de site-urile voastre.