FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pesici: 'Vin la Steaua'

Kobiy09.07.2005 06:00

Pentru portarul sarb Dejan Pesici, ieri a fost o zi cu adevarat importanta. Jucatorul care a impresionat in retur la FC Brasov s-a casatorit si a primit o oferta din partea Stelei. Pesici, urmarit de mai multa vreme de gruparea din Ghencea, il va inlocui pe Martin Tudor.

Ai primit o oferta din partea Stelei?

Da....dar nu vreau sa vorbesc acum prea mult, pentru ca tocmai m-am casatorit. Acum sunt la petrecere si nu vreau sa vorbesc despre fotbal. Astazi sunt numai al sotiei.

Dar ai vrea sa joci in Ghencea?

Da!

Totusi, te-ai inteles cu Steaua?

Nu. Dar este foarte posibil sa joc acolo. Nu pot spune ca este sigur 100%, dar cred ca vin la Steaua. Acum sunt la petrecere si nu pot lua o decizie. Maine ma gandesc la asta.

Ai discutat astazi cu Mihai Stoica?

Da, am vorbit si cu Stoica, in privinta asta totul este ok. Am discutat toate conditiile si am cazut de acord.

Inseamna ca te asteptam in Ghencea...

Da, vin la Steaua. In cateva zile am sa vin la Bucuresti sa stabilim totul. Mai vorbim atunci

reddog09.07.2005 07:33

Daca nu a semnat inca cu Steaua, de ce ai scris mai sus "il va inlocui pe Martin Tudor"??? :roll:

Inca nu e sigur. Poate vine la voi poate nu. Isi permite Jiji sa-l ia la bugetul lui nelimitat?

sorin_77709.07.2005 08:12

eu cred ca nu el vine la Steaua...

Va venii un rus la echipa...

BlackWoolfy11.07.2005 18:07

Ce rus?

alex ripper12.07.2005 05:05

nu mai vine nimeni.

Adi12.07.2005 05:19

"Astazi (n.r. - ieri) am vorbit cu Mihai Stoica in legatură cu transferul meu. Respect Steaua, insă nu am putut să accept oferta. Eu veneam la echipă pentru a juca titular, nu pentru a fi rezerva lui Hamutovski, a explicat Pesic.

Cum sa vii la Steaua sa joci titular de la o echipa retrogradata?????? :evil: Ma doare in cot de experienta ta la Steaua Rosie Belgrad.....daca esti atit de bun precum te crezi, nu te mai lasau aia sa vii ....in Rominia...la FC. Brasov :evil:

Nero12.07.2005 07:16

E ceva ce nu se spune, declaratia e aberanta si probabil ca e facuta ca sa ascunda adevarul. In general, la orice echipa ai juca, trebuie sa-ti meriti locul in prima echipa si cred eu ca toti jucatorii profesionisti o stiu. Probabil ca nu s-au inteles la bani.

alex ripper12.07.2005 08:49

Pesici a semnat cu FC Vaslui,conform prosport.ro

sorin_77712.07.2005 16:01

a semnat cu Vaslui: sa fie sanatos!

Gaby13.07.2005 06:54

Chiar sunt curios sa stiu: ce drequ faceam daca nu vroia Hamu sa se mai intoarca ? Jucam cu cei doi juniori ? :roll:

sorin_77713.07.2005 09:31

jucam cu MM in poarta.... :lol:

reddog14.07.2005 15:48

Si rezerva Becali Gigi? Misto lot ar fi.

Asa ati scapa repede de el, ar incasa mingi in fata si ar ajunge la naiba... :wink: