FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Userii Fcs

Stanici16.08.2008 08:23

Treaba sta in felul urmator: am observat unele nick-uri de-a dreptul aberante, cu miros clar de tiganie, gen : sefu_vostru', bossu, barosanu, stelist de valoare. Ma intrebam daca putem pune un filtru sau ceva de genul. Motivele presupun ca le gasiti daca dati sa cautati useri dupa urmatoarele cuvinte: "sef, boss, barosan, valoare " sau orice alt cuvand intalnit prin versurile salamilor. E o parere, mi-ar parea aiurea sa vina "Myhaitza_boss" si sa ne explice tactici de fotbal si nunumai pe acest site. Plm, dati-va si voi cu parerea. Presupun ca regulamentul e impotriva a ceea ce propun dar imi incerc norocul avand in vedere ca eu consider un pic jignitoare aceste nume la adresa limbii romane, a ceea ce se vrea acest site in general. Noroace!

axl17.08.2008 07:10

Cred ca daca am face asa am ingradi libertatea de exprimare. Nici pe mine nu ma cheama Axl, care nu-i un nume romanesc.

MoWeed07.08.2009 23:18

Sincer, cred ca este jenant ca un om cu o atitudine becaliota sa poarte nick-ul Hagi. Mai ales dupa ce a patit Hagi cand a fost antrenor la Steaua

Lari08.08.2009 11:35

Eu votez cu trei maini pro-antimanelisti.

La naiba, chestia asta e importanta, votez cu cinci maini.

Virgil10.08.2009 11:44

Sunt pentru propunerea lui Stanici.

Fane12.03.2012 10:54

Eu personal i-as da ban direct,nush de ce !

ScreenShot002.jpg

blindica12.03.2012 12:02

Eu votez fara filtru. Daca "Rom30_stelystoo" vine cu argumente,scris corect gramatical,introduce istorie si statistica,atunci e de pastrat. Desi, avand un astfel de nick,cele de mai sus sunt greu de crezut. Daca este activ si manifesta semnele de salamizare,putem bana lejer.