La Steaua nu este haos. Indiferent de cat de tare am criticat conducerea din Ghencea, indiferent de cat de mare este nemultumirea mea fata de oameni ca domnul Becali si slugaricul Argaseala, trebuie sa afirm sus si tare contrariul. Nea Caisa zdrobitul, chip si apucaturi de tractorist, se inseala. Habar nu are ce inseamna performanta si nici nu este demn sa dea cu aspiratorul pe culoarul de acces ce "duce" pe terenul de joc din cartierul Ghencea. Deja atacurile sale repetate la adresa celui mai titrat club de fotbal din Romania arata mult tupeu si nesimtire.
La fel cum i-am recunoscut valoarea atacantului adus din Vaslui la momentul potrivit, tot asa trebuie sa recunoastem in prezent faptul ca, fotbalisti ca Bogdan Stancu, Dayro Moreno si Szekely sunt cu mult peste tot ce poate sa arate ex vasluianul. Daca imi aduc bine aminte, la meciul impotriva Brasovului, Vali nu a reusit nimic notabil, a intrat pe teren doar pentru a fi al unsprezecelea jucator. Un jucator banal ratacit pe teren, fara entuziasm, concentrare si dorinta. A primit cele mai mici note de la suporterii stelisti pe acest site.
Sa fie clar, legile performantei sunt dure, iar Steaua nu a ajuns cea mai puternica echipa de fotbal a Romaniei cu tratamente Foster Care. Nu poti sa mentii un jucator in prima echipa sperand ca acesta isi va reveni candva. Cariera de fotbalist nu aduce doar momente placute, iar jucatorii Lacatus, Radoi si Ogararu o stiu cel mai bine. Ei au luptat si au depasit perioadele negre.
Trecerea lui Vali Badea pe o linie de rezerva nu este o greseala din partea lui Lacatus ci un fapt logic, tinand cont pretentiile unei echipe ca Steaua. Cum naiba sa afirmi ca Steaua ii este datoare unui jucator? Nu cumva este ceva reciproc? Oare fotbalistul nu si-a primit remunerarea si gloria atunci cand a meritat-o? Mergand pe aceasta linie probabil ca acum ar trebui sa jucam in primul unsprezece cu Belodedici si - de ce nu - Miu.
Vali ar trebui sa fie recunoscator pentru ca i se da o sansa in continuare nefiind pus inca pe o lista de transfer. In tot acest timp si-a primit salariul. Nu va putea juca in Europa, dar in campionat ar putea sa demonstreze ca nu este un jucator terminat. Fara accidentari prostesti cu masina inaintea unor meciuri decisive din cupele europene (ai uitat Vali cand ai lasat echipa la greu?) si fara a sta ca milogul in asteptarea unui tricou pe care Ronaldo l-a tinut tot timpul de rezerva intr-o sacosa din vestiar, urmand sa-l umple cu transpiratie la finalul meciului pentru a-i imprima autenticitate. Pentru stelistul Vali Badea.