FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Abel Moreno la Steaua

fcsteaua.ro15.08.2008 06:40

FC Steaua anunta faptul ca mijlocasul spaniol Abel Gomez Moreno va sosi vineri, 15 august, in Romania, pentru a semna un contract de joc cu echipa noastra.

Jucatorul va ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 17:45.

Mijlocasul central in varsta de 26 de ani a evoluat in ultimii doi ani la Real Murcia, grupare care a activat, in sezonul trecut, in Primera Division si pentru care a inscris 9 goluri in 65 de partide.

De-a lungul timpului, Abel a mai evoluat pentru Sevilla B si Malaga B.

MoWeed15.08.2008 06:42

Tinand cont ca a costat 200.000 si vine din Liga a 2-a spaniola, ma cam indoiesc de valoarea lui. Sper sa ma contrazica...

mirceaor15.08.2008 06:53

Sa-l vedem la joc. Oare o fi mai bun ca Lovinho? :naughty:

AdrianUltras2515.08.2008 07:07

Sa vedem ce poate si asta.

Daca a venit pe 200de mii...

ssinpadureacualune15.08.2008 08:25

Degeaba vin jucatori cand tot Lovin si Nicolita sunt titulari.Degeaba avem jucatori tineri daca nu li se da nicio sansa.Degeaba tot aduce mijlocasi ofensivi,de creatie cand acest post la Steaua NU EXISTA!Degeaba avem 5-6 atacanti cand noi nu jucam cu niciun varf....s.a.m.a.d

enjoy15.08.2008 09:59

va invit sa spuneti noutati despre cel in cauza nu sa va manifestati frustarile anterioare. cred ca omul merita sa-i acordam un pic de atentie inainte de a-l judeca fara sa stim ce poate, doar pe simple supozitii unele mai aiurite ca altele; de fapt acest aspect ii caracterizeaza pe multi "profesori" de pe acest site, fapt ce denota o lipsa totala de fair play. ar trebui sa descifram mai atenti ce inseamna educatie, bun simt, fair play, onestitate; am impresia ca aici scriu copii rasfatati, care zbiara imediat daca li se ia acadeaua sau si mai rau in stare sa te pocneasca daca nu faci ce ti se spune. ma gandesc ca cel putin acum nu comentati dupa o noapte de petrecere precum meciul cu galata. Haide Steaua!

c.ronaldo1715.08.2008 10:28

Stiu ca youtube`ul nu este chiar important, dar mai multe filmulete gasesc cu Gigel Coman decat cu acest Abel Moreno. Sper sa nu fie doar de umplutura.

Bine ai venit Abel! Succes!

CNCT15.08.2008 10:31
Degeaba vin jucatori cand tot Lovin si Nicolita sunt titulari.Degeaba avem jucatori tineri daca nu li se da nicio sansa.Degeaba tot aduce mijlocasi ofensivi,de creatie cand acest post la Steaua NU EXISTA!Degeaba avem 5-6 atacanti cand noi nu jucam cu niciun varf....s.a.m.a.d

100 % de acord!!!!!Degeaba ai cumparat tot ce era mai bun in materie de "sperante" in Romania, degeaba ai Un Szekely,Ochirosii,Dayro,Toja,Abel Moreno la mijloc daca tu joci tot cu Lovin,Nicolita.Automat 2 maini moarte la mijloc....Chiar nu inteleg de ce mai aduc pe unu si pe altu daca oricum e clar ca nu vor juca niciodata.

Nu pot sa nu remarc cat e de fricos Lacatus.De cand a preluat echipa NICI MACAR UN TANAR nu a promovat.Nici unul...ZERO!!!Ma asteptam ca tocmai el care a debutat la 17 ani in prima Liga sa faca asta, sa ii lase si pe ei cateva minute macar pe final de meci.Insa cu parere de rau observ ca "nici gand si nici pomeneala".... :))

adidwu15.08.2008 10:46

Ceva imi spune ca este mai folositor echipei decat Lovin,de fapt sper din tot sufletul sa-l scoata pe margine pe acest Cain.

xray_rom15.08.2008 11:24

Se pare ca multi vorbiti cu inima si mai putin cu mintea(ma refer in sens pragmatic, nu ca nu ganditi)Va spun eu ca nu vom gasi usor mijlocas la inchidere ca Lovin.

Si mie imi este un nesufeit, atat ca stil de joc cat si ca atitudine(faulturi, tineri, etc.), dar trebuie sa recunosc ca este acel jucator "in salopeta"-vorba lui Lacatus care distruge jocul adversarilor si are plamanii la fel de buni ca ai lui Banel.Nu te lasa balta in final.

Apoi uitati ceva si poate ati remarcat doar cine a centrat si cine a marcat, dar la multe goluri vitale marcate de Steaua in ultimul timp din faze fixe(corner), Lovin a deviat mingea venita din lovitura de colt, spre autorii golurilor!!

Steaua are nevoie de cel putin 2-3 inchizatori in lot (nu pe teren). asa cum la centrali avem 2 +rada.

Radoi va putea fi uitilizat fie ca central, fie ca inchizator.

Ne asteapata un campionat greu cu multe fronturi de atacat. Toti vor juca la rupre cu noi, asa cum a facut Iasul, Vasluiul.

Abel, Tiago, Toja mai au nevoie de ceva timp sa fie la maxin.Plesan mai mult pe tusa a stat decat in teren din cauza accidentarilor. Ov. Petre e si el in pioneze....

Deci Steaua nu-si va putea permite acum sa-l scoata pe Lovin din lot doar asa e cheful unor suporteri!

choli15.08.2008 12:42

credeti ca pana la ora 24 ati putea pune undeva pe site, o urare de "la multi ani" lui Marius Lacatus??? - nu de alta dar Marius se trage din Marian care la randul sau se trage din Maria, si este Sf.Maria azi!!!!

oricum rusinica.....mare de tot

I.N.Money15.08.2008 12:59

E amuzant ca desi acest jucator are un background mai important decat Armenteros sau Camus , jucatori care ne-au fost bagati pe gat in fiecare perioada de mercato , staff-ul Stelei a tot amanat transferul .

Din punctul meu de vedere , orice jucator ce vine pe postul lui Lovin este binevenit .

danimarcu15.08.2008 13:01

@choli -nu stiu ce sa zic,nu am mai auzit niciodata in 35 de ani ca "Marius" sa fie sarbatorit de ziua "Mariei".Poate ai dreptate,desi nu sunt convins ca ai scapa fara vreo doua scatoalce daca i-ai spune "La multi ani"vreunui Marius...

Despre Abel-inca nu a semnat,deci iara comentam fara sa fie al nostru.Oricand poate aparea ceva care sa amane sau sa anuleze transferul...

ultrash15.08.2008 13:13

mai petarda ca Lovin nu poate fi

da` oricum la 200.000 si 26 de ani nu prea trebuie sa avem mari pretentii ca ar fi un dayro2

ramane de vazut ce si cum joaca

bafta in Ghencea!

Hassan15.08.2008 13:28

Ca majoritatea oamenilor de mai sus nu ma astept prea multe de la acest strain...dar...orice, absolut orice il scoate pe Lovin (sau ovidica Petre) din echipa este un mare + si il aplaud cu ambele maini. O intrebare am insa: Daca l-am adus si pe asta si il avem si pe Tiago...chiar o sa renuntam la cei 2 inchizatori? Presupunandu-se ca am adus jucatori spanioli/portughezi pentru tehnicitate si creativitate....

In alta ordine de idei, sper sa nu fie alt transfer facut pentru banca de rezerve (vezi Kapetanos, Tiago, Bogdan Stancu, .....)

catasteaua1715.08.2008 21:32

astept debutul lui sper ca sa de un gol de debut

danparazit15.08.2008 21:58

pe www.sportmax.ro scrie ca s-au platit aproximativ 200.000euro pt Abel Moreno...e adevarat?

danimarcu15.08.2008 22:11
Despre Abel-inca nu a semnat,deci iara comentam fara sa fie al nostru.Oricand poate aparea ceva care sa amane sau sa anuleze transferul...

A venit,deci nu a mai aparut nimic "neprevazut"...

Sa speram ca o fi ceva de capu' lui,ca mie unul moaca lui nu-mi inspira incredere..))

Sper sa ma insel ,cum o fac de multe ori... :confused:

endorama16.08.2008 04:40

mai, dar serios: am facut cea mai penibila campanie de transferuri dintre toate echipele care se lupta la titlu... si Vasluiul sau Timisoara au adus jucatori mai buni decat noi. parca facem transferuri pentru Gloria Buzau in ultima vreme...

stoicavlad4319.08.2008 19:44

ba nici macar nu l-ati vazut si gata cu gura ..........sa il vedem ce poate si dupaia comentam dak e bun sau nu

pe www.sportmax.ro scrie ca s-au platit aproximativ 200.000euro pt Abel Moreno...e adevarat?

da e adevarat