FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali urmărit penal

Kobiy05.07.2005 17:17

Parchetul General a dispus ieri inceperea urmaririi penale a lui Ciobanul in dosarul schimburilor de terenuri intre acesta si MApN. În 1999, patronul Stelei a primit de la Minister 20,9 hectare in zona Pipera-Baneasa, oferind in loc 21,5 hectare in comuna Ștefanestii de Jos. Din diferenta de pret Becali a cîștigat aproximativ 3,3 milioane de dolari

Poate scapam dracu de ele

Bisquit05.07.2005 17:18

Sa fie sanatos!!!.....Treaba lui...

reddog05.07.2005 17:48

Ce spuneam eu? Se va ajunge in Instanta. Jiji, ce-ai facut? O veste buna pe ziua de azi.

ADRIAN PACURAR06.07.2005 03:45

legea sa isi spuna cuvantul si sper sa fie egala pentru toata lumea.

alex ripper06.07.2005 04:11

brici...din pacate nu se va face dreptate,si se va dovedi ca justitia este oarba si in cazul lu` Gigi si in cazult varului sau a.ca.a ursul polar :lol:

Asta e justitia se aplica diferit pt oamenii de rand si pt oameni ca verii becalii.

SHAYAN06.07.2005 04:31

da da.........nu o sa pateasca nimic ciobanul,o sa vedeti ca o sa fie patron la Steaua mult de-acu' inainte.Nu scapam noi de el asa usor.Faza cu terenurile e tot fumata de atata timp ,probabil isi vand astia ziarele mai bine daca prezinta subiecte ce privesc Steaua. :? :? :?

reddog06.07.2005 18:39

Am si eu o intrebare pentru voi. Presupunand ca ati scapa de el printr-o minune, pe cine ati vedea voi patron in locul lui? Citeam undeva pe acest forum (nu mai tin minte exact unde) ca ar fi destui care si-ar dori sa preia carmele Stelei...

George Stan06.07.2005 22:54

Pui problema gresit. De fapt e normal, pt ca inca suntem obisnuiti ca "oamenii de fotbal", "superpatronii" etc, sa se aleaga dintr-un cerc restrans de personaje, arhicunoscute, in general mafioti si imbogatiti peste noapte.

Te-ai astepta probabil sa zic "pai l-as vrea pe x.. ca e bun..are relatii, bani etc".

Intr-un sistem modern, la un club pe actiuni, cum Steaua este(insa degeaba daca toate actiunile le are un om) actiunile se vand catre investitori ce pot fi de la suporteri de rand (ce nu pot cumpara prea multe) pana la mari concerne si grupuri financiare etc.

Desigur, astea sunt povesti. Tristul adevar este ca, in fotbalul de la noi cluburile sunt conduse de gigei, Jenei, mitici si alte lichele.

alex ripper07.07.2005 11:00

Gigi, ultima zi de libertate

La nici 24 de ore de la prima acuzatie oficiala complicitate la abuz in serviciu, Ciobanul a intrat in vizorul Directiei de Combatere a Crimei Organizate si Terorismului. De această data latifundiarul este acuzat, alaturi de Victor Becali si de trei dintre membrii conducerii FC Steaua, intr-un dosar penal privind spalarea de bani si evaziunea fiscala Conform surselor noastre de la Directia de Combatere a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului General Bucuresti, Ciobanul si Victor Becali sunt promotorii unei retele prin care s-au spalat sume impresionante de bani, ce au depășit - numai in anul 2004 - 125 de miliarde de lei. Afacerea, pusă la punct de George Becali, a iesit la iveală in urma unei descinderi a inspectorilor Autorității Nationale de Control la FC Steaua SA. (PROSPORT)

Se strange latul...hai cu bratarile

alex ripper08.07.2005 05:21

Pentru Gigi, azi e Vineri 13

Patronul Stelei va fi audiat astazi de procurorii de la Parchetul General si, aproape sigur, va fi retinut de acestia. Ciobanul va aparea azi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a raspunde acuzatiilor de spalare de bani si evaziune fiscala Conform unor surse judiciare, el va fi retinut pentru minimum 24 de ore. Magnatul a fost acuzat oficial, la inceputul acestei saptamini, de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in legatură cu schimbul de terenuri cu MApN. În această dimineață, procurorii i-au dat intilnire lui Gigi la Parchetul General, unde va fi audiat intr-un dosar penal intocmit de Directia de Combatere a Crimei Organizate si Terorismului. Latifundiarul este invinuit, alaturi de varul sau Victor si de cîțiva membri din conducerea Stelei, de spalare de bani si evaziune fiscala Surse judiciare din cadrul Parchetului ne-au dezvaluit că acesta are sanse dintre cele mai mari de a fi retinut pentru cel putin 24 de ore. (sursa Prosport)

Hai Gigi ca poti mai mult de 24 de ore :lol:

Vede Gigi UCL de dupa gratii??

Bisquit08.07.2005 05:33

Gigi va scapa...va spun eu, sunt prea multi oameni mari implicati!! Caderea lui va trage multi polticieni, oameni importanti dupa el si cum in Romania stiti cum e....

reddog08.07.2005 20:25
Pui problema gresit. De fapt e normal, pt ca inca suntem obisnuiti ca "oamenii de fotbal", "superpatronii" etc, sa se aleaga dintr-un cerc restrans de personaje, arhicunoscute, in general mafioti si imbogatiti peste noapte.

Te-ai astepta probabil sa zic "pai l-as vrea pe x.. ca e bun..are relatii, bani etc".

Intr-un sistem modern, la un club pe actiuni, cum Steaua(Campioana Romaniei 2005) este(insa degeaba daca toate actiunile le are un om) actiunile se vand catre investitori ce pot fi de la suporteri de rand (ce nu pot cumpara prea multe) pana la mari concerne si grupuri financiare etc.

Desigur, astea sunt povesti. Tristul adevar este ca, in fotbalul de la noi cluburile sunt conduse de gigei, Jenei, mitici si alte lichele.

Da, George, asa va fi in continuare. Deci cred ca nu am pus deloc gresit problema. Vreau sa vad si eu cine ii ia locul si cine investeste mai mult ca sa piarda. Te va mira ce am scris acum...Dar gandeste-te ca la noi nu prea se face mare lucru din fotbal pentru ca suntem o tara destul de saraca pentru a ne permite mari jucatori sau sa ne tinem valorile pe un salar de "mizerie" (si e dreptul jucatorilor la o adica sa caute mai bine). Nu ne putem compara nici pe departe cu marile echipe pe care le sustin financiar fel de fel de trusturi si companii.