FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua nu vrea sa joace in Supercupa

Kobiy05.07.2005 17:08

Nici n-a inceput campionatul ca Steaua a dat startul aminarilor. Dupa ce in sezonul precedent traseul european a determinat reprogramarea mai multor partide pe plan intern din cauza calendarului incarcat al ros-albastrilor , de aceasta data problema o constituie Supercupa Romaniei.

Programata pe 31 iulie, exact intre cele doua manse ale turului doi preliminar al Ligii Campionilor (26 iulie - turul si 2 august - returul), confruntarea dintre cistigatoarea campionatului si cea a Cupei Romaniei le suscita probleme diriguitorilor din Ghencea.

Dat fiind faptul ca o saptamina mai tirziu incepe campionatul, la care se adauga si eventualele partide in competitia continentala, astfel ca programul devine tot mai incercat, conducatorii Stelei ar dori anularea partidei cu Dinamo. Pina in acest moment, clubul din Ghencea a solicitat un punct de vedere al FRF.

Bisquit05.07.2005 17:16

Asta intradevar ar fi un lucru bun!! Jocul de supercupa va fi un joc disputat, un joc in care se va depune mult efort!! In trei zile nu se pot reface complet jucatorii Stelei astfel sa joace la nivel maxim in C.L.....Dar in situati actuala, cand cam toti sunt inptriva noastra, sa vedem!!

Depinde mult si de parerea celor de la Dinamo...

onlySteaua05.07.2005 17:26

amanat sau devansat,da,dar nici intr-un caz anulat(pentru ca circula si zvonul asta).

si daca incepem de acum cu amanarile ce o sa ne facem daca,Doamne ajuta,o sa intram in cl?

reddog05.07.2005 17:46

Parca mai aveati un tur pana la Supercupa... Ce optimisti sunteti, deja vedeti turul 2.

ADRIAN PACURAR06.07.2005 03:41

sa se joace , ce atatea amanari , asta le este meseria sa joace fobal , spun NU AMANARII SI AMARATILOR CARE nu pot sa sa faca un lot capabil sa lupte in orice competitie sa joace cu ce au , in ARGENTINA se intampla sa aiba meci in Cupa Libertadores si in campionat sa se joace , joaca doua meciuri in aceeasi seara.

horse3706.07.2005 03:50

am ajuns o echipa de gravide. numai putem juca decat ce vrem noi. programare la reprogramare. si sa nu-i mai dam atat cu CL caci o sa picam de pe cal rau de tot.

joaca englezu pe trei fronturi la noi baietii isi strica pedichiura.

pan' la urma pt ce sant platiti? ca vezi doamne sant profesionisti.

Steaua numai este Steaua! a luat forma si culoarea boierului, moftangiu cacareaza.

Bisquit06.07.2005 03:58

Eu nu va inteleg supararea....... Baietii stiu de cat sunt in stare si nu putem sa riscam, pentru ca nu stim ce se va-ntampla in meciul tur din primul tur din C.L.!!! Daca in tur va fi un rezultat de egalitate sau chiar sa fim condusi, va va convenii ca baietii nostri sa se prezinte, intr-un meci decisiv, nepregatiti fizic?? Eu nu cred..... Stiti cum e...."paza buna....."!!!!!!

alex ripper06.07.2005 04:09

pai asta e problema ca stiu care le este limita...problema e ca limita lor este undeba jos sub nivelul care ar trebui sa fie la un atlet...a scuze am uitat ca fotbalistii romani nu sunt si atleti,sunt doar fotbalisti.nu vor sa isi depaseasca aceasta limita...

reddog06.07.2005 18:41

Haideti fratilor, doar nu vreti sa se oboseasca prea mult. Ii vor durea oscioarele alea de campioni, ce naiba. Si dupa aceea va veti trezi cu scuze de genul:" Am avut un sezon aglomerat, suntem epuizati si nu ne mai putem concentra la adevarata noastra valoare". Tipic romanesc, nu?

SteauaToronto06.07.2005 21:37

Bai Red Dog sa vedem ce o sa faca Dinamo(noul Real Madrid al Romaniei format din jucatori retrogradati) sezonul viitor si mai ales in campania europeana!

reddog06.07.2005 21:50

Te rog frumos sa nu compari Dinamo cu clubul ala, mai ales atunci cand mi te adresezi direct (nu de alta, dar nu-i pot inghiti pe spaniolii aia). Ce o sa faca o sa faca, mai rau ca anul asta nu cred ca o sa fie.

Vedeti voi sa nu dati iar de U Cluj in Cupe si sa incepeti sa va iasa din sut un obiectiv...De cand nu ati mai obtinut Eventul, nu mai tin minte?

Dar lasa ca voi faceti o figura frumoasa in Liga Campionilor. Ma intreb oare, secolul asta? :roll:

George Stan06.07.2005 22:49

Pana acum o luna, dinamovistii o tot dadeau pe aia cu "4 ani". Acum s-a trecut la "de cand n-ati mai luat un event" :) Mai bine ziceai "de cand n-ati mai luat si voi o amarata de Cupa a Campionilor - vai Steaua voastra".

Acum serios, nu ai minima decenta sa nu deschizi subiectul Champions League? Ce dracu... credeam ca numai Borcea saliveaza dupa CL.

Bisquit07.07.2005 11:34

Steaua va juca Supercupa!!! Protasov a zis ca nu vrea amanarea cupei, ca are o echipa valoroasa, ca nu-i e frica de Dinamo!! Asta mi-a placut la el,are incredere in fortele noastre si va transmite si jucatorilor aceasta mentalitate de invingator!! Eu zic ca pentru C.L. avem nevoie de un moral bun!! Castigarea supercupei va contribuii la acest lucru!!!!

Castgam tot, luam tot, suntem campioni!!!

ADRIAN PACURAR07.07.2005 11:46

Da Protasov ,macar ai mentalitate bravo , orice ar fi macar stiu ca esti mai demn si mai dur decat pari in aparenta.

sorin_77707.07.2005 14:55

Daca Protasov a zis asta, atunci nota 20.

Nu vreau nici eu sa mai aud de amanari...

Pentru caini: Avem echipa si avem si antrenor. Voi ce aveti? :lol:

Bodanel08.07.2005 04:46

Cred ca Protasov are dreptate atunci cand cere sa nu se amane. Cred ca dupa un meci mai disputat vor avea un tonus mai bun. reddog lasa-ne frate ca Dinamo nu mai stie ce e aia CL de vreo 15 ani.

FANATIK RED-BLUE08.07.2005 16:21

Chiar imi place atitudinea adoptata de Protasov.

Prea plangeam ca niste fetite si bagam cereri la LPF. pentru amanarea unor meciuri.

Se pare ca Oleg are incredere in echipa si vorba cuiva este mai decis si straight

reddog08.07.2005 20:08
Cred ca Protasov are dreptate atunci cand cere sa nu se amane. Cred ca dupa un meci mai disputat vor avea un tonus mai bun. reddog lasa-ne frate ca Dinamo nu mai stie ce e aia CL de vreo 15 ani.

Pai poate ne aduceti voi aminte de ea. Asta daca mai aveti cu cine juca (si acum ma refer la echipa voastra)...

Eu sper sa nu se amane Supercupa sa incepem sezonul ce urmeaza cu un trofeu. :wink: