CITEAM UN NR TRECUT AL REVISTEI SUPORTER Steaua SI MI-A SARIT IN OCHI DECLARATIA LUI MM:"VREAU CA DE LA ANUL SA AVEM 15000 DE ABONATI!!!"CUM MM?CUM?
CITEAM UN NR TRECUT AL REVISTEI SUPORTER Steaua SI MI-A SARIT IN OCHI DECLARATIA LUI MM:"VREAU CA DE LA ANUL SA AVEM 15000 DE ABONATI!!!"CUM MM?CUM?
Cati dintre suporterii Stelei isi permit sa plateasca 500 RON pe abonament(nu e cazul meu, deja mi-am rezervat unul) dar sunt multi care nu isi permit sa scoata aceasta suma.
Eu chiar nu inteleg ce cauta MM in Austria cu echipa. Poate se vrea mijlocasul de constructie si o sa intre sa joace, in viitorul sezon asa ca trage tare la antrenamentele si miutele cu ziaristii.Eu nu l-am vazut pe Morati de la Inter sau pe Florentino Perez de la Barca sa mearga in pregatiri cu echipa.
Mai bine ar ramane in tara, sa caute si sa trateze pentru jucatorii, de care avem nevoie. Sunt atatea de facut la club iar el umbla teleleu.........................
Pai dc sa nu fie 500.000 abonamentu?? nu trebe si Jiji sa plateasca ratele la Maybach?? :wink:
Cati dintre suporterii Stelei isi permit sa plateasca 500 RON pe abonament(nu e cazul meu, deja mi-am rezervat unul) dar sunt multi care nu isi permit sa scoata aceasta suma.
Nu exista abonamente de 500 RON.Probabil ai vrut sa spui 50 RON(500.000 ROL).
e adevarat multi dintre suporterii echipei noastre au un nivel al veniturilor mai scazut , dar asta nu inseamna ca aceste preturi sunt exagerate , ba din contra asa reusim si noi sa aducem mai multi bani clubului ca mi se pare ca oricum se duce intr-o panta descendenta.
Mi se pare suspecta grija ta pentru finantele clubului proprietate privata.
Ii duci tu grija lui Gigi ?
Sau altii care fac lobby pentru cumpararea abonamentelor?
Sa aiba el singur aceasta preocupare(prin oamenii lui evident).In primul rand sa-si faca marketingul cum trebuie.Nu sa se mire de ce nu se inghesuie lumea sa cumpare.
Ma aflu cumva pe site-ul oficial ?
Hai mai Adriane,ce D-zeu ?
nu fac lobby , departe de mine o fac pentru club dar atat si clar o luam pe panta ascendenta si asta ma ingrijoreaza un pic , sper sa se rezolve problema sa ne vina noi investtitori .Mai la care mai merge intrati aici :http://www.afaradinghencea.ro/index.php
Bai ce-i cu siteul ala poate se enerveaza Jiji si angajeaza niste hackeri si pune siteul jos! :lol: