FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protasov e multumit de jucatorii nostri.

Virgil04.07.2005 13:43

Antrenorul ucrainean Oleg Protasov, a declarat, pe Aeroportul Henri Coanda inaintea plecarii in turneul din Austria, că este multumit de felul in care s-au prezentat jucatorii echipei Steaua la antrenamentele desfășurate pană acum sub comanda sa. Baietii au dat totul la primele antrenamente si acum e foarte important să-i vad si la joc, să-mi fac o impresie mai clară despre fiecare in parte. Ne-am gandit să jucam patru meciuri in Austria, dar cautam incă adversari puternici si nu putem spune exact cu cine vom juca, a spus nou tehnician al formatiei din Ghencea. Întrebat dacă Steaua are nevoie de un mijlocaș central, asa cum a declarat presedintele executiv Mihai Stoica, Protasov a raspuns: Noi o să facem tot ce e posibil să aducem echipa la un nivel bun. Echipa noastră este foarte talentata iar dacă o să gasim un fotbalist foarte experimentat o să-l transferam.

GSP

Asa ziceam si eu ca avem un lot foarte bun.Si ce conteaza cel mai mult,omogen.

alex ripper04.07.2005 14:10

vorbele nu castica trofee,ci jucatorii...sa ii vedem la treaba,ca degeaba dau tot la antrenamente,daca intr-un meci oficial sunt zero.

Virgil04.07.2005 14:27

Evident ca la baza castigarii unui meci stau valoarea jucatorilor si antrenorilor,efortul,inteligenta jucatorilor,gandirea antrenorului.Gandirea antrenorului trebuie exprimata cumva.Ori prin semne,ori prin vorbe.

Prin vorbe se reflecta totusi mai precis.

Daca antrenorul a spus ca si-a dat seama ca avem jucatori pe care se poate pune baza,eu ma bazez pe vorbele lui.Mai ales ca stiam acest lucru chiar daca nu spunea el.

Faptul ca a spus acest lucru ma duce cu gandul la vorbele pe care nu a continuat sa le spuna.Intentionat sau nu,lasandu-ne pe noi sa intelegem ca vom avea si rezultate.Ceea ce inseamna ca e sigur pe meseria de antrenor.

SteauaToronto04.07.2005 17:37

Sunt de acord cu Virgil!

onlySteaua04.07.2005 18:34

acuma ce putea sa zica si el?ca lotul este slab?sau ca nu are valoare?

nu vreau sa zic ca asa ar fi,dar totusi,trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca pentru cl mai avem nevoie de cel putin 2-3 jucatori buni.

ca ar mai avea nevoie de ei cred ca se cam deduce de aici:"dacă o să gasim un fotbalist foarte experimentat o să-l transferam.

SteauaToronto04.07.2005 20:37

Hai sa o luam usor:-

-Portari avem(Hamu si Tudor)

-Apararea e perfecta chiar daca lipseste Radoi,Baciu a demonstrat ca se descurca in meciului cu Poli Timisoara!

-Mijlocul se pare ca o sa vina Alin Stoica(ca e tot liber de contract),Paraschiv,Banel,Dica(nu mai pleaca) si altii ca Lovin care cred ca o sa vina si momentul lor odata!

-Atacul : Oprita si Vicotras Iacob cu rezervele Cristea,Dinita si Litu(are ambitie)!

-Antrenor avem!!!

Voi pareti speriati de achiziitile lui Dinamo( de la o echipa retrogradata si in strainatate care au fost dati pe afara)! Va zic de pe acum Prostatov va duce echipa cat mai departe in Europa(nu neaparat in CL) in timp ce cainii nu o sa intre in grupe(nici nu sunt capi de serie)!

onlySteaua04.07.2005 20:57

eu unul nu sunt speriat deloc de achizitiile facute de catzei.poate bratu ar fi ceva,desi nu a mai facut cam nimic in ultima vreme.

dar aici nu era vorba doar despre campionat ci si despre cl.iar in privinta asta lasa-ma te rog sa am si eu o retinere.

tot cu jucatorii astia am luat titlul,ce-i drept,dar cum l-am luat?am tremurat pana in ultimele minute.si asta dupa un avans destul de considerabil.

si sa nu uitam ca a plecat jucatorul nr.1 al nostru din sezonul trecut.

Virgil05.07.2005 04:25

Ne uitam prea mult la transferurile facute de Dinamo si nu observam ca Timisoara s-a intarit foarte mult.Rapidul la fel.

Nu ma deranjeaza,se vor juca mai multe meciuri pe bune.

Bodanel05.07.2005 14:07

Cred ca in afara de Pesan si Bratu Dinamo a lua numai jucatori care au cam dato in bara in ultima vreme. Un mijlocas daca ar mai veni si daca Oprita ar fi apt pentru preliminariile CL cred ca ne calificam.

reddog05.07.2005 15:52

Lasa ca ati luat voi mai multi si mult mai buni. Am auzit ca nea Jiji sta prost cu finantele, se vede.

reddog05.07.2005 15:54
Ne uitam prea mult la transferurile facute de Dinamo si nu observam ca Timisoara s-a intarit foarte mult.Rapidul la fel.

Nu ma deranjeaza,se vor juca mai multe meciuri pe bune.

Care Timisoara? Cand o lua Timisoara un titlu...

Nero05.07.2005 16:08

Nu zice hop, ca nu se stie... nu-i chiar prost antrenor Olaroiu, iar in campionat mai sunt si alte cateva echipe, nu numai Steaua si Dinamo. Restul sunt de umplutura, insa si ele pot pune cate o piedica pe ici pe colo.

reddog05.07.2005 16:13

Cand va pune Timisoara piedica ma voi inchina in fata lor, le-am spus-o si lor de altfel.