Cine credeti ca este cel mai indicat jucator care ar putea i-a balonul de aur
eu cred ca f.torres
voi? ![]()
Cine credeti ca este cel mai indicat jucator care ar putea i-a balonul de aur
eu cred ca f.torres
voi? ![]()
Avand in vedere ca balonul de aur e dat de catre ziaristi chiar nu are importanta cine o sa-l ia... Mai important e FIFA World Player...!
Cristiano Ronaldo cu siguranta: Premier League + UEFA Champions League + probabil Supercupa Europei + probabil Campionatul mondial al cluburilor + 42 de goluri date sezonul trecut.
Torres inafara de 20 si ceva de goluri + Euro 2008 nu a mai reusit nimic notabil.
@c.ronaldo17
De fapt au fost 32 de goluri+Euro2008+semifinala de CL....
Mutu dom'ne,va spun eu! ![]()
F.torres sau Messi SAR PUTE SAL VEDEM SI PE C.Ronaldo ![]()
Ar trebui ca Messi sa primeasca balonul de aur? ![]()
fernando torres
Ar trebui ca Messi sa primeasca balonul de aur?![]()
E cel mai talentat fotbalist la ora actuala,ar merita...nu e insa destul de complet,in acest moment...
El Nino Torres sau Cristiano Ronaldo
din pacate Balonul de Aur nu se mai da in functie de valoarea jucatorului. se da pt performante. Bine acuma nu zic ca Ricardo KAKA nu merita anul trecut ( este favoritul meu ) , dar a fost ajutat si de victoriile Milanului si de CL`ul castigat.
Deci mai mult ca sigur anul asta Cristiano il va lua.
in momentul de fata cred ca Messi si Ronaldo merita cel mai mult.
Iker Casillas
A castigat Primera Division cu Real Madrid.
A iesit cel mai bun portar din Primera Division, cu o medie de 0,89 de goluri incasate pe meci.
Campion al Europei cu Spania ( fiind capitan si avand o importanta contributie mai ales la meciul cu Italia - plus 3 meciuri consecutive in care nu a luat gol)
E drept ca in Champions League nu a ajuns cu Real decat pana in ultimele 16 echipe fiind eliminati de AS Roma
Alti favoritii sunt Cristiano Ronaldo, Fernando Torres, Lionel Messi, Steven Gerrard sau Cesc Fabregas.
C Ronaldo fara indoiala
Mirel Radoi are sanse mari ![]()
Si eu care credeam ca-im Lovinho,dammit... ![]()
f.torres s-au c.Ronaldo , lampard..... ![]()