FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vali Badea nu joaca in Liga Campionilor (ProSport)!

fcsteaua.ro08.08.2008 06:51

Vali Badea nu va putea juca în preliminariile Ligii. Conform site-ului www.sport.ro, atacantul care a calificat-o pe Steaua in Champions League acum douã sezoane, Vali Badea, nu a fost inclus de gruparea roș-albastrã pe lista UEFA.

În afara lui Badea, Steaua va începe bãtãlia pentru Ligã și fãrã Vâtcã și Emeghara.

S.S.Lazio08.08.2008 10:54

Si Eme ? da cat e omu' asta accidentat frate ? ..s-a zis la inceput 2-3 luni..acum vad ca se face un an !

AdrianUltras2508.08.2008 11:00

Doar in preliminarii nu va juca.

E posibil sa fie pus pe lista daca Steaua intra in grupe.

La fel si Emeghara.

DelPiero1008.08.2008 11:02

Nu putea fi Lovinho sau Banelinho?Sau amandoi?

axl08.08.2008 11:04
Vali Badea nu va putea juca în preliminariile Ligii.

Ca sa zic asa, e-un fel de paguba-n ciuperci.

MoWeed08.08.2008 11:13
Nu putea fi Lovinho sau Banelinho?Sau amandoi?

Deja visezi departe.....

c.ronaldo1708.08.2008 11:19

Cred ca ar fi fost totusi mai util Badea decat Kapetanos.

w3bmaster09.08.2008 18:30

Si totusi Badea mi se pare ca macar un loc pe banca merita fata de altii ...

Mady_Stelist11.08.2008 14:02

Badea saracu acum e depasit de situatie, dar are el ceva valoare, cel putin, mai demult o avea, in multe meciuri cand era rezerva si a intrat, a ajutat mult, insa de foarte multe ori se incurca in minge. In meciul cu FC Brasov, mi s-a parut ca a vut cel mai slab joc al lui de cand e la Steaua, parerea mea.

pitzifp11.08.2008 18:51

da foarte tare cel mai bun atacant de la Steaua sta pe margine iar tramvaiul ala de Neaga joaca................ce dracu cauta ala la echipa nu stiu.Badea sezonu trecut nu a jucat iar cand la bagat a dat golu victoriei cu uta in min 90..............Neaga ce a facut de cand a venit la Steaua?

aaaaa.a dat un gol cu dinaqmo si gata e cel mai bun.............da si Badea a calificato in grupele C.L. a dat gol cu Dinamo Kiev si multe alte goluri cand Neaga re vreo 2 goluri.........eu unu sunt stelist da sunt total scarbit de ceea ce sa intampla iar Lacatus cu toate ca e simbo;u stele a cam inceput sa se vada ca e o marioneta.........sincer nu am cuvinte...........sper ca si voi suntezi alaturi de mine

mdako14.08.2008 13:45

Imi pare rau pentru Vali Badea ca nu va juca in Liga Campionilor............dupa mine Badea este mai bun decat Kapetanos.:steag_cruce_invers: