FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Surdu a fost imprumutat la Brasov (GSP)!

fcsteaua.ro08.08.2008 06:45

Mijlocasul stelist Romeo Surdu (24 de ani) a fost imprumutat pentru un an la gruparea antrenata de Razvan Lucescu, FC Brasov.

Surdu a evoluat 12 partide pentru ros-albastri in sezonul precedent, dintre care doar 5 ca titular si nu a izbutit nici un gol. Romeo Surdu a ajuns in Ghencea in august 2007, de la CFR Cluj, in schimbul sumei de 800.000 de euro.

Ultima partida in tricoul ros-albastru in care mijlocasul a evoluat titular a fost partida Steaua-Gloria, scor 1-0 , din 3 decembrie 2007.

MoWeed08.08.2008 07:14

Sa speram ca va confirma si-l vor achizitiona definitiv....

Deliric108.08.2008 10:52

nu m as mira ca surdu sa joace bine acolo , e un jucator cu calitati dar se pierde la presiune ex: la Cluj cand a avut concureta cat si la Steaua ....pana sa inceapa CFR sa aduca straini erea cel mai bun de la echipa .

eu ii doresc noroc , e un baiat cu bunsimt.

S.S.Lazio08.08.2008 10:57

Bine c-a plecat frate ! am scapat de-o lepra de jucator ..nici nu ma mira ca nu a marcat niciun gol si nu s-a facut remarcat DELOC ..fiind finul sau nasul lui Lucescu :)

Kustic10.08.2008 12:38

surdu este un jucator bun, este la inceput de cariera si are calitati ca si Nicolita, dar sunt sensibili ... eu sper ca la anul sa fie un jucator mult mai pragmatic si sa revina la Steaua!! si sper ca legea lui bllater (s-au cum il cheama) sa se aplice!!

metzzz10.08.2008 12:53
surdu este un jucator bun, este la inceput de cariera si are calitati ca si Nicolita, dar sunt sensibili ... eu sper ca la anul sa fie un jucator mult mai pragmatic si sa revina la Steaua!! si sper ca legea lui bllater (s-au cum il cheama) sa se aplice!!

Fara misto in ce lume traiesti si cati ani ai ??