FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde se va juca?????????????????

BlackWoolfy04.07.2005 04:22

Ministerul Apararii Nationale il va lasa la vatra pe Ciobanul, caruia ii expira in toamna contractul de inchiriere a stadionului din Ghencea. Decizia a fost luata dupa ce MApN a fost nevoit sa achite catre o firma privata 40 de miliarde de lei.

Ministerul Apararii Nationale nu va prelungi contractul cu Ciobanul referitor la concesionarea stadionului din Ghencea. Ruptura s-a produs dupa ce CS Steaua, din bani de la buget, a fost nevoita sa achite o datorie de 40 de miliarde de lei ramasa in urma lucrarilor de modernizare la arena. Problemele oficialilor de la Steaua nu se opresc aici, Parchetul Militar derulind in prezent o ancheta cu privire la modul de desprindere a sectiei de fotbal de MApN, cind au fost preluate activele, dar nu si pasivele. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a fost invitat deja la Parchet pentru unele lamuriri cu privire la aceasta trecere, dar nu are calitatea de martor in aceasta ancheta. Cel mai expus, lucru aratat si de Ciobanul, pare a fi Viorel Paunescu, ramas actionar minoritar la societatea comerciala controlata de Ciobanul, insa acesta a incercat sa anticipeze derularea cercetarilor. Retras din lumea sportului de citiva ani, el a decis brusc sa devina unul dintre sponsorii marcanti ai sectiei de handbal de la clubul Armatei. Alaturi de el, un numar important de generali, colonei si maiori, multi dintre ei trecuti intre timp in rezerva (Cornel Otelea, Gheorghe Cernat), vizati de un raport intern de ancheta al MApN, sunt pe cale de a-si pierde gradele in favoarea catuselor. Principala acuzatie este abuz in serviciu contra intereselor publice si neglijenta in serviciu. Audierile vor fi reluate in aceasta saptamina.

Ministerul a platit deja peste 30 de miliarde

In principiu, litigiul cu Steaua s-a stins. Au fost achitate deja 30 si ceva de miliarde, mai exista un rest de patru miliarde si dosarul este definitiv inchis. Pacat ca s-a pierdut atita timp si atita energie pentru a se ajunge de unde am plecat. Nu va mai avea loc niciun fel de executare silita daca va fi lichidata intreaga datorie, insa nu cred ca vor mai fi probleme, ne-a declarat Vasile Bragau, avocatul firmei Tehnorob SRL.

Alambicata istorie din Ghencea

Alambicata situatie de la Steaua incepe pe 7 martie 1999, cind Viorel Paunescu si Victor Babiuc intocmeau un document prin care stadionul Steaua era transferat, gratuit, pe o perioada de 20 de ani, de la MApN la clubul de fotbal. Tranzactia se producea la aproximativ un an de la desprinderea sectiei de fotbal din structurile MApN, devenind o asociatie sportiva autonoma, fara scop patrimonial, cu Viorel Paunescu presedinte al Consiliului de Administratie. In afara stadionului mai erau transferate terenurile de antrenament, baza hipica, garajele si alte bunuri. Nu insa si pasivele, care insemnau datorii de miliarde, recunscute in instanta de fostul comandant al CS Steaua, catre firma de constructii SC Tehnorob SRL, pentru lucrari de modernizare in special la Tribuna 0. A urmat un indelungat proces, cistigat in cele din urma, printr-o sentinta definitiva si irevocabila, de societatea Tehnorob. Cu presiuni esuate asupra justitiei, facute de politicianul Ioan Mircea Pascu, sufocati de penalizari zilnice si de portarei (in urma unei executari silite, nocturna a fost scoasa la licitatie, fiind rascumparata in nume personal de Ciobanul, cu 8,3 miliarde de lei), generalii din MApN reusesc sa anuleze in anul 2003 HG prin care stadionul si celelalte bunuri erau folosite gratuit de clubul de fotbal, in total 27.538 de metri patrati de suprafata construita si 194.222 de metri patrati de suprafata de teren. Urmeaza incheierea unor contracte comerciale, ultimul expirind in luna noiembrie a acestui an.

Surse din cadrul MApN ne-au dezvaluit ca sansele ca acesta sa fie prelungit sunt minime, deoarece mai multe clauze nu au fost respectate, una dintre ele referindu-se la investitii de circa 300.000 de dolari in refacerea gazonului. ¢

Bisquit04.07.2005 04:28

Sfarsitul erei Becali e aproape....Ne asteapta zile grele!!!!!!!

Steaua nu va ramane fara stadion, asta fiti siguri, dar cu asta se urmareste inca o data inlaturarea lui Jiji........

Gica Chioru04.07.2005 04:29

Din pacate, astazi, trebuie sa na cautam dusmani si in ceea ce ar trebui sa fie "propria ograda".

Eu cred ca unul dintre raspunsuri este acela ca Gigi nu le da nimic acestor oameni asa cum nu da nimic nici gazetarilor.

Inca o data spun, daca se incep lucrari de refacere a gazonului nu vom avea unde juca. Cu totii speram sa se poata juca pe Lia Manoliu, din pacate este paragina acolo. Unde? Cotroceniul nu cred ca e potrivit ...

ADRIAN PACURAR04.07.2005 04:32

Problema e ca nu se mai incep lucrarile de reablitare a gazonului , asa s-a anuntat la un moment dat .

Gica Chioru04.07.2005 04:36

La momentul ala era date toate asigurarile ca se va putea juca pe '23'.

Bisquit04.07.2005 04:37

Daca lucrarile demarau atunci cand au fost anuntate, probabil acum aveam cu ce sa fortam mana pentru prelungirea contractului, in plus, stiti cum e...."vorba dulce mult aduce, vorba rea......"......!!!!!

Padrese04.07.2005 06:13

Cu ce autobuze/maxi-taxi se ajunge in Pipera? :lol:

Poate daca nu se mai joaca pe Ghencea s-o juca pe vreo pasune a razboinicului.

ADRIAN PACURAR04.07.2005 07:17

dar poate ramane razboinicul fara echipa , sunt destui care ar dori sa preia clubul asta.Plecam cu bicicleta :D

Bisquit04.07.2005 07:23

Eu sunt din afara Bucurestiului... Eu fac 70 de km oricum..... :lol:

ADRIAN PACURAR04.07.2005 07:39

e turul Frantei , ne luam bicicleta de camera si pedalam din greu , incepem sa ne antrenam.

Virgil04.07.2005 07:50

Cred ca nu e normal sa ne batem noi capul pentru probleme care tin de conducerea societatii comerciale.

Daca Steaua nu va mai juca in Ghencea,cum de se mai fac abonamente ?

In cazul in care Steaua nu va mai avea acces in Ghencea-Templul Fotbalului Romanesc,nu va mai fi Steaua.Radacinile ei se afla aici si orice transplant in alta locatie nu va prinde.Pentru ca de aici pleaca traditia ei,acesta este locul sfant de unde in 1986 au plecat spre Sevilla pentru a se intoarce cu CCE,bravii nostri fotbalisti de atunci.

Ne punem tot mai multe semne de intrebare in legatura cu capacitatea acelor oameni din varful ierarhiei ros-albastre,de a mai gestiona tot mai numeroasele probleme care apar.

Mie nu-mi miroase a bine.

ADRIAN PACURAR04.07.2005 07:53

incep sa ma ingrozesc de-a dreptul de incapacitatea lor de a gestiona anumite situatii.

reddog05.07.2005 16:15

Viitorul suna bine. :wink:

BlackWoolfy07.07.2005 03:26

unde vom juca??????????????????????

Padrese07.07.2005 04:28

Cred ca s-a clarificat chestia asta - daca echipa intra in grupele UChL refacerea gazonului se va amana (nu cred ca cei din MApN sa fie asa idioti sa nu accepte)daca vom iesi din cupele europene se vor demara lucrarile si cei din minister nu vor mai avea motive sa nu prelungeasca contractul.

Sunt sigur ca nu vor sa ia echipa acum cu datoria aia de vreo 11 milioane de dolari, mai astepta pana o plateste Jiji si dupa aia o sa forteze.

O faza tare ar fi sa ia stadionul Armata - sa vezi cum isi pune Jiji nocturna in curte.

sorin_77707.07.2005 04:30

sub razboinic se afla o palnie imensa care abia asteapta sa o prinda pe Steaua scapata din mainile oierului. Momentan gg se tine si cu dintii de ea. mai dureaza pana ca el sa o scape.

De jucat se va juca oricum.

Pentru noi viitorul poate sa sune mai bine. Ce poate fi mai rau decat gg la conducere? Doamne fereste sa mai existe un rau mai mare decat raul!

BlackWoolfy08.07.2005 09:56

Nu se stie niciodata,dar daca Gigi ar pleca din Ghencea cel putin pentru mine ar fi un VIS DEVENIT REALITATE :lol: :lol: :lol:

reddog08.07.2005 20:21

Si ce veti face??? Cine va mai sustine material? Sau, ma rog, cine va mai promite un buget nelimitat?Stiti vorba aia:"Rau cu rau, dar mai rau fara rau"....

Grinch09.07.2005 04:28

Paunestii !

Kobiy09.07.2005 04:30

Nu moare Steaua fara Gigi mai degraba moare Gigi fara Steaua si asta ar fi bine :twisted:

reddog09.07.2005 07:36

Ba nu cred ca moare Jiji fara voi. Nu prea ii pasa lui de echipa voastra.

Paunestii credeti ca vor sa bage bani in voi? Credeti ca vor fi mai buni? Eu nu stiu ce sa spun referitor la asta. Vom trai si vom vedea. Dar inca n-ati scapat de nea Jiji. :wink:

Grinch09.07.2005 08:20

Nici nu o sa scapam curand , dar Paunestii vor sa bagte in Steaua iti zic eu.

I.N.Money09.07.2005 12:11

Sunt multzi oameni care vor sa puna mana p Steaua...credetzi k exista numa un Iancu(ala d la Poli) in Romania....totusi vb aici d Steaua

Virgil10.07.2005 04:16

Experienta ne arata ca Steaua nu poate fi la cheremul unui singur om.

Si mai ales al unuia ale carui afaceri put.

Steaua trebuie sa fie o puternica societate pe actiuni.Cu mii,cu zeci de mii de actionari.

Avand conducatori care sa nu iasa in fata sa-si faca imagine.Conducatori care sa fie alesi de marea masa a actionarilor pe perioada scurta(1-2 ani) si care sa fie realesi daca treburile merg bine.Cu posibilitatea de a fi chiar schimbati inainte de expirarea perioadei,daca se dovedeste ca ar fi incompetenti sau ca pateaza imaginea Stelei.