FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel Mai Bun Jucator Din Romania

Fc Alin07.08.2008 12:43

Cine credeti ca e cel mai bun atacant din Romania? Eu il aleg pe D.Moreno ca find cel mai bun deoarece el a jucat cel mai bine ......... voi ce credeti? :noexpression:

Raduccio07.08.2008 19:31

Radoi e de departe cel mai valoros jucator care activeaza in Liga 1. Dayro Moreno are potentialul sa ajunga foarte departe dar asta e altceva.

F.Torres01.09.2008 12:17

mda.... cred ca Radoi !! .. sar putea si d.moreno dar in momentul asta Radoi!

AsSaSiN25.10.2008 14:36

Ai gresit numele topicului nene, trebuia sa pui cel mai bun fotbalist de la Steaua, ca toata lumea o sa aleaga unu de la noi; puteai sa zici cel mai bun jucator din Liga 1 care nu joaca la Steaua.

ca sa nu fiu off-topic, il aleg pe Dorin Goian

steaua_gloria21.11.2008 12:59

Daca nu trebuie sa fie de la Steaua , il aleg pe Dubarbier.

andrey_ptm_steaua21.11.2008 13:04

Radoi no. 1

R_DOI.jpg

cristian01421.11.2008 13:20

In Romania nu se poate vorbi momentan despre "cel mai valoros jucator", ci mai degraba de cel mai in forma fotbalist al momentului. In opinia mea, in campionatul nostru nu exista nici macar un jucator care sa se detaseze vizibil de ceilalti. Daca s-ar vorbi pe compartimente atunci ar fi mai simplu, dar referindu-ne per total, e aproape imposibil sa te pronunti, fara sa fii subiectiv. Jucatori valorosi avem, insa nu si constanti. Printre cei mai buni de la noi din tara i-as vedea pe Radoi pentru daruirea de care da dovada, pe Goian pentru siguranta sa in joc, pe Dubarbier pentru viteza si abilitatile tehnice si pe Danciulescu pentru simtul extraordinar din fata portii. In rest, avem jucatori ce se situeaza cam pe aceeasi axa a valorii, in special la echipele fruntase, doar forma de moment si determinarea facand diferenta de la meci la meci.

steaua_bucuresti18.03.2009 15:53
Cine credeti ca e cel mai bun atacant din Romania? Eu il aleg pe D.Moreno ca find cel mai bun deoarece el a jucat cel mai bine ......... voi ce credeti? :noexpression:

Zi-mi si mie te rog frumos, cate goluri a marcat Dayro ?? Pai nu se compara cu Dica in 2005/2006, Steaua este in scadere, nu mai sunt snse sa luam titlul, dar mite sa avem cel bai bun atacant.

D4v1dstelist11.04.2009 07:26

Deci titlul e cel mai bun jucator,si tu intrebi care e cel mai bun atacant.BRAVO!

....Tanase,de la FC Arges :sleep: