FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Munti iarasi cel mai bun!

ADRIAN PACURAR03.07.2005 04:28

Sa remarcam evolutia excelenta avuta de Dorinel Munteanu in meciul cu echipa a doua a bascilor , reuseste sa iasa in evidenta din nou , oriunde ar juca. Oare vom incepe deja sa regratam preznta lui pe teren , tinand cont ca in lotul echipei sunt numai 5 mijlocasi valizi.

Virgil03.07.2005 04:43

Cine se uita in urma,nu are timp sa se uite inainte.Vremea lui Dorinel la Steaua a trecut.Asa cum a trecut si a lui Neaga.Pe Neaga se pare ca deja ni-l amintim din ce in ce mai rar.Am vazut scris pe un banner,la ultimul meci al Stelei din acest campionat : "Walter,titlul e si al tau".Sau ceva apropiat.Ma intreb de ce Neaga a fost uitat ? Pentru ca nu-i asa,in fond,i se datoreaza si lui castigarea campionatului.In mai mare masura decat lui Litu sau Simion,care au primit tricourile de campioni nationali.

Nu am nimic cu nimeni din cei enumerati mai sus.Am vrut doar sa subliniez ca timpul da totul uitarii.Incet,incet...o sa-l uitam si pe Dorinel.Ni-l vom aminti din ce in ce mai rar,dar atunci cand o vom face,ne vom aminti ca de cineva drag,care a pus suflet,pricepere si efort pentru ca Steaua sa ajunga sus.

Bisquit03.07.2005 06:15

Ai dreptate Virgile, dar nu uita ca Dorinel a fost cel mai jucator din div A in acest campionat!! Avem si noi cu ce ne lauda, ca doar a fost jucatorul nostru...Cel mai bun jucator din Romania a fost un stelist. Ii acoperim lipsa cu unul oarecare??

Si cu plecarile sunt de acord cu tine, insa au plecat jucatori exponentiali si ce s-au adus???!!

Vorba lui Zenga, "pleaca unul vine altul", dar la noi nu a fost asa!!!!!!!

Virgil03.07.2005 06:33

Sunt de acord cu tine.Ma bucur ca Dorinel a fost cel mai bun jucator al sezonului,ca Steaua a castigat titlul,dar nu trebuie sa ne oprim aici,trebuie sa privim si sa mergem inainte.Cu cei pe care-i avem.

In ce priveste inlocuitorul,Munteanu insusi a spus ca cel mai potrivit este Paraschiv.Il avem deja pe Paraschiv,nu trebuie sa-l aducem din alta parte.

Ce ar mai fi de spus ?Poate doar :

Multumim Dorinele pentru tot ce ai facut pentru echipa noastra de suflet,succes in continuare !

I.N.Money03.07.2005 07:31

Eu unu imi bag unghia`n gat....Dorinel este cel mai valoros roman inca in activitate...toata presa e cu Mutu si Cu Chivu...ba cu Consuelo ba cu Maria Marinesc sau mai stiu eu c....la sport ieri(sambata) juma d emisiunea am vb d nunta lu Mutu...si s-au trezit pana la urma sa zica si ei ca CFR Cluj cu un Dorinel in forma maxima a obtinut cel mai bun rezultat din istorie...Dorinel care candva era al Stelei...bv Becali bv Meme bv Radoi...va multumim pt ca p zi c trece devenitzi tot mai ipocriti

reddog05.07.2005 16:25

Dar sa nu uitam cu ce echipa a obtinut ceva fara precedent pentru CFR Cluj. Cu rezervele rezervelor lui Bilbao, adica cu jucatorii lui Bilbao Athletic, care nu-i tot una cu Athletic Bilbao.