De mult imi pun intrebarea...cine e cel mai bun jucator din Liga lui Mitica?Sunt cativa jucatori valorosi,romani sau straini,toti cei specificati in sondaj au calitati au demonstrat ca au valoare...cine credeti ca e cel mai bun din Romania?
De mult imi pun intrebarea...cine e cel mai bun jucator din Liga lui Mitica?Sunt cativa jucatori valorosi,romani sau straini,toti cei specificati in sondaj au calitati au demonstrat ca au valoare...cine credeti ca e cel mai bun din Romania?
:steag_cruce_invers:
fular-campionii
Steaua este cea mai tare asa ca orice ar zice multi o zic din motive stiute doar de ei.
Probabil ca Mirel Radoi. Daca ar fi fost la Steaua de 2-3 ani, l-as fi votat pe Szekely.
Si eu zic ca tot Mirel Radoi este cel mai bun!Este un capitan perfect de echipa!Ca talent,Dayro ii intrece insa pe toti...
Mirel Radoi!
Mirel Radoi!
+1 , portughezule ..
Mirel Radoi si Dayro Moreno!
Pentru ca joaca pe posturi diferite nu am cum sa'i compar.
Puteti sa votati si alti jucatori in afara de cei ai Stelei...uite,mie imi place Culio,e un jucator foarte bun!Si nu ascund ca un inchizator precum Lazar mi-as dori sa avem in echipa...
Mirel Radoi clar
@DelPiero10
Lazar este mult peste Petre si Lovin dupa parerea mea, dar Mirel este un jucator extraordinar...
Radoi fara indoiala
Radoi e fara doar si poate cel mai profesionist dintre toti.
Dayro este o mare speranta in curs de confirmare.
Szekely idem. Este o speranta, pentru prima data la echipa potrivita.
Ionel Danciulescu, cel mai mare marcator in viata. Este atat de simplu pentru el sa dea gol. Ar fi fost si acum la Steaua daca Piturca nu l-ar fi expulzat pe mai nimic la Dinamo. El ar fi fost varful de care avem atata nevoie acum.
Trica nu prea mai demonstra nimic cand a plecat de la Steaua. Joe, cum il poreclisem noi, a renascut in Bulgaria si este jucator de baza intr-o echipa de straini. CFR Cluj-Napoca.
Floriiiiiiiiin Braaaaatu. Am fi vrut noi sa avem astfel de vitezisti.
Semedo, ar fi fost al doilea vitezist al Stelei, daca Bratu ar fi jucat la noi.
Cesinha, jucator de fineturi. Exact stilul jucatorului brazilian consacrat international de-a lungul timpului. Bun marcator.
Costin Lazar, omul care tace si face. Il stiu de foarte multi ani, de cand juca la Sportul Studentesc. Mergeam des la meciurile Sportului pentru ca era o incantare sa-i vad la joc. Omul le are cu migea, cu driblingul si cu clarviziunea.
Florin Costea, un mare talent. Sper sa nu se piarda la o echipa atat de mica precum Craiova. Sper ca la anul sa fie al Stelei.
Culio, capitan la CFR.
Bogdan Lobont. Portarul nationalei.
Zapata. Pe Zapata l-as fi pus imediat dupa Radoi, pentru profesionalism si valoare. Din pacate acest sezon l-a inceput cu stângul. Se spune ca frumoasa sa sotie a pierdut recent o sarcina si ca el e foarte afectat. Sunt convins ca o sa-si revina.
Altul. Juan Carlos Toja. Omul de care avem nevoie. Sper sa se adapteze repede si sa confirme intru gloria Stelei si a suporterilor ei.
Ionel Danciulescu, cel mai mare marcator in viata. Este atat de simplu pentru el sa dea gol. Ar fi fost si acum la Steaua daca Piturca nu l-ar fi expulzat pe mai nimic la Dinamo. El ar fi fost varful de care avem atata nevoie acum.
Ma bucur sa vad ca un stelist recunoaste sincer ceea ce stim toti, dar nu prea spunem (scriem).
Cu un atacant precum Danciu am fi zdrobit cam tot in tara.
pentru mine cel mai bun fotbalist din Liga I este Bostina. un altul pe care l-am dat gratis lui Dinamo!
cel mai valoros (ca potential de transfer) este clar Zapata.
Virgil, lui Trica i se spunea Jose. Joe era Aurel Panait