CE PARERE AVETI DE : WWW.Steaua.TREI.RO SAU WWW.TNSETU.NETFIRMS.COM??????????
VA IMVIT SA RASP SA VA SPUNETI PARERILE,SUNT CURIOS SA VAD DACA INCA MAI SUNTEM:"UNITI DE ACLEASI IDEALURI"???????
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!!!!!!!!!
CE PARERE AVETI DE : WWW.Steaua.TREI.RO SAU WWW.TNSETU.NETFIRMS.COM??????????
VA IMVIT SA RASP SA VA SPUNETI PARERILE,SUNT CURIOS SA VAD DACA INCA MAI SUNTEM:"UNITI DE ACLEASI IDEALURI"???????
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!!!!!!!!!
Miroase a cam inginerie financiara, tinand cont de cti suporteri are Steaua - parerea mea.
Miroase a cam inginerie financiara, tinand cont de cti suporteri are Steaua(Campioana Romaniei 2005) - parerea mea.
E NORMAL SA NU AVETI INCREDERE...LA INCEPUT NICI CEI DE ACOLO NU AU CREZUT INSA ACUM SUNTEM MAI HOTARATI CA ORICAND......PT CA NE-AM SATURAT SA TOT VB DEGEABA!
"INGINERIE FINANCIARA TINAND CONT DE CATI SUPORTERI ARE Steaua"?GANDESTE-TE CA SE VOR INSCRIE DOAR CEI CARE VOR SA VB CU ADEVARAT,DOAR CEI CARE CRED CU ADEVARAT IN ASA CEVA,SI PROBABIL NU VOR FI ATAT DE MULTI INSCRISI!VA FI INSA SERIOZITATE MAXIMA,NU DIN PARTEA UNOR COPII CI DIN PARTEA UNOR SUPORTERI CARE DISCERN CU ADEVARAT...
Si ce rezolvati ma ?
Mi se pare super ideea. Cred ca replica "si ce rezolvati" apartine unuia care face parte din turma, nu neaparat a lui Gigi dar asta e gandire de looser. Nu vreau sa-l jignesc pe cel care a scris dar daca toti am fi gandit asa acum am fi mers la vantoare sau la pescuit sa avem ce manca, am fi dormit in pesteri si nu am fi mers la meciurile echipei noaste. FORZA Steaua
Inca ceva. Crezi ca se pot aranja intalniri cu conducatorii, echipa si antrenorii Stelei in mod organizat?
Si ce rezolvati ma ?
nu CRED CA MAI E CAZUL SA-TI SPUN CE REZOLVAM!VOM TRAI SI-OM VEDEA!!!DAR DACA TOTI AR GANDI CA TINE............
Inca ceva. Crezi ca se pot aranja intalniri cu conducatorii, echipa si antrenorii Stelei in mod organizat?
O SA-TI SPUN MAINE!STAI SA-I INTREB PE ORGANIZATORI!!!