FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protasov va antrena cu dispensa de la FRF.

Virgil01.07.2005 23:25

Desi nu are licenta PRO UEFA, ucraineanul Oleg Protasov (foto) va putea pregati Steaua. FRF ii va acorda noului tehnician al "militarilor" o dispensa prin care poate antrena in Romania, mai ales ca el a inceput la data de 3 iunie 2005 cursul organizat de Federatia Ucraineana de Fotbal in vederea obtinerii licentei PRO. Protasov va absolvi cursul in noiembrie 2005, dupa cum a anuntat Mircea Radulescu, directorul scolii Federale de Antrenori.

Sursa:Libertatea.

S-a rezolvat si asta.Steaua e un club prea mare pentru probleme atat de mici.

FORZA

SteauaToronto02.07.2005 00:00

Gata s-a rezolvat problema antrenorului! Hai MM, Jiji la treaba,transferurile!!!

reddog05.07.2005 16:31

Pai nu spuneati ca aveti un lot bun, la ce va mai trebuie voua, marilor campioni, intariri?

SteauaToronto05.07.2005 16:34

Pai Red Dog adevarul ca noi avem un lot complet dar nu strica inca cativa jucatori!

Si inca un lucru ce zici de meciul pierdut astazi Dinamo? :lol:

reddog05.07.2005 16:38

Ce sa zic? Ghinion. Atata bai sa fie! In campionat si in UEFA sa nu pierdem...

Kobiy05.07.2005 16:40

ce pana mea Nick e asta " RedDog" iesi in pana mea de aici caci astas e situl stelistilor

Sau schimba dracu Nicku'

:evil: :evil: :evil: :evil:

SteauaToronto05.07.2005 16:41

Lasa mai ca este stelist pana la moarte :)!

reddog05.07.2005 16:42

Doamne dar pe unii chiar nu ii duce de loc capul...

reddog05.07.2005 16:44
ce pana mea Nick e asta " RedDog"  iesi in pana mea de aici caci astas e situl stelistilor

Sau schimba dracu Nicku'

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Care e problema ta, inteligentule? In ce ai vrea sa imi schimb nick-ul, desteptaciune intruchipata ce esti. Vezi-ti de ale tale pustane.

PS: ai descoperit si tu netul si site-ul asta? In sfarsit! Evrika!

Kobiy05.07.2005 16:45

Las' ma ca te duce pa dtine

ai stat tu si te-ai gandit :roll: si na-i gasit alt nick terminat

reddog05.07.2005 16:46

Nu am gandit deloc la faza asta. Am scris doar ce sunt: CAINE ROSU! Acum ai priceput? Spune "da" ca nu am timp de pierdut cu tine. Nu in seara asta.

Kobiy05.07.2005 16:50

Am priceput din prima ,si ti-am zis ca n-ai fost prea inspirat si vad ca nu poti sa porti si tu o discutie civilizata sau o recplica mai acida terminat

:x

reddog05.07.2005 16:55

Ce preferi, civilizat? Atunci nu mai scrie tampenii de genul celor scrise initial de tine cand mi te-ai adresat. Vrei replici acide? Nu am chef de polemici cu tine. Sa fii sanatos si sa auzim de bine.

Kobiy05.07.2005 17:01

Ba baiatule esti ... si nici un caine rosu n-are ce cauta aici asa ca lasa-ne. terminat si no reply

:evil:

p.s. KoBiY

reddog05.07.2005 17:08

Scuze, dar se vede ca ori esti un junior in drumul lui spre maturitate ori te comporti ca un copil. Ba vrei sa pari civilizat, ba o dai cu dume de trei bani. Intr-adevar, s-o lasam balta, cu tine nu se poate nici un reply.

Kobiy05.07.2005 17:14

ca frate am inteles oricum discutie fara sens tot ce conteaza aici e Sa fi STELIST si sa sa iubesti cu adevarat ''singura'' echipa de fotbal din Romania Steaua

:lol:

:o

Kobiy un suporter cu sange ros albastru

P.S.Kobiy Brigada ANTI BERBECALII(lasa-ne cibane) :evil:

reddog05.07.2005 17:51

Nu, tot ce conteaza pe un forum ok e sa poti duce o conversatie normala si in limitele bunului simt. Eu unul la concluzia asta am ajuns.

Ca sunt pe forumul Stelei mi-am dat seama de acum aproximativ un an, nu aveam nevoie sa imi reamintesti tu unde sunt. Iar din moment ce nu te supar cu anumite cuvinte ofensatoare, nu vad de ce ai face-o tu, ca esti stelist sau suporter al oricarei alte echipe, in primul rand ar trebui sa fii om.