FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ritualuri Inainte De Inceputul Meciului !

il_capitano03.08.2008 21:56

Cand am aflat ca Steaua intalneste in turul 3 pe Galatasaray sau CIM BOM cum li se mai spune turcilor, am intrat pe net si am cautat secvente cu atmosfera de acolo ! Mi-as dori ca macar in 10 ani sa avem si noi acel '' welcome to the hell '' pe melodia War Chant pe care il fac fani Ultra Aslan !

Puteti cauta pe net : Ultra Aslan si veti vedea cum toti suporterii cand se pune aceasta melodie pe stadion, intind fularele si iese un efect superb, care cred eu baga spaima in toti adversarii ! Melodia am pus-o eu aici ! Se numeste War Chant ! Astept opinii

War_Chant.mp3

Catalyn0703.08.2008 22:12
Cand am aflat ca Steaua intalneste in turul 3 pe Galatasaray sau CIM BOM cum li se mai spune turcilor, am intrat pe net si am cautat secvente cu atmosfera de acolo ! Mi-as dori ca macar in 10 ani sa avem si noi acel '' welcome to the hell '' pe melodia War Chant pe care il fac fani Ultra Aslan !

Puteti cauta pe net : Ultra Aslan si veti vedea cum toti suporterii cand se pune aceasta melodie pe stadion, intind fularele si iese un efect superb, care cred eu baga spaima in toti adversarii ! Melodia am pus-o eu aici ! Se numeste War Chant ! Astept opinii

de ce trei sa copiem noi tot ? chiar nu putem sa fim originali ?

cred ca un Steaua _ Victorie ar fi destul de potrivit

mountytoma03.08.2008 22:15

sincer, mi-ar placea ca atunci cand apare Becali la stadion, toata lumea sa-i intoarca spatele, sa se aplece, sa isi dea jos pantalonii, sa vada razboinicul luminii se inseamna respectul pentru el in tara asta!

un ritual frumos ar fi sa aplaudam atat echipa noastra si pe fiecare jucator in parte, dar si echipa adversa si antrenorii ei, chiar si arbitrii. am fi exceptia intr-o tara de ....Liga I!

la fel de frumos ar fi sa aplaudam si cand Lovin greseste o pasa, si cand Radoi isi pune adversarul in pozitie de singur cu zapata, si cand zapata scapa mingea in poarta, si cand rateaza Badea din careul de 6 metri. ei sunt cei ce regreta cel mai mult ca au gresit, si aplauzele noastre i-ar incuraja. huiduielile nu ii ajuta deloc. absolut deloc.

Dj03.08.2008 22:27

nici sa ma bati nu l`as aplauda pe milogul ala de Lovin...

pe restul da..dar pe moldoveanul ala niciodata!

Stanici03.08.2008 22:37

Si eu o sa dansez la luna plina cand dujmanii o sa ne invadeze pamanturile! Acu'.. sincer, asta e melodie mai degraba de indieni nordamericani.. Poate ei se regasesc in ea, noi suntem mai latini de felul nostru!!! HAI Steaua!!!!!!

SRamos04.08.2008 09:49

Sincer nu cred ca melodia aia sar potrivi echipei... nu suntem din triburi si alte alea cum a spus si Stanici :thumbsup:

il_capitano04.08.2008 10:38

de ce trei sa copiem noi tot ? chiar nu putem sa fim originali ?

cred ca un Steaua _ Victorie ar fi destul de potrivit

Nu ma refeream sa copiem tot, nici Galata nu a inventat ceea ce face ! Eu ma gandeam doar sa incercam sa facem ceva asemanator ! Imi pare rau ca ai inteles gresit !

sincer, mi-ar placea ca atunci cand apare Becali la stadion, toata lumea sa-i intoarca spatele, sa se aplece, sa isi dea jos pantalonii, sa vada razboinicul luminii se inseamna respectul pentru el in tara asta!

un ritual frumos ar fi sa aplaudam atat echipa noastra si pe fiecare jucator in parte, dar si echipa adversa si antrenorii ei, chiar si arbitrii. am fi exceptia intr-o tara de ....Liga I!

la fel de frumos ar fi sa aplaudam si cand Lovin greseste o pasa, si cand Radoi isi pune adversarul in pozitie de singur cu zapata, si cand zapata scapa mingea in poarta, si cand rateaza Badea din careul de 6 metri. ei sunt cei ce regreta cel mai mult ca au gresit, si aplauzele noastre i-ar incuraja. huiduielile nu ii ajuta deloc. absolut deloc.

Si mie mi-ar placea sa ii facem oierului ce ai zis tu ! Ar fi o lectie !

Si eu o sa dansez la luna plina cand dujmanii o sa ne invadeze pamanturile! Acu'.. sincer, asta e melodie mai degraba de indieni nordamericani.. Poate ei se regasesc in ea, noi suntem mai latini de felul nostru!!! HAI Steaua!!!!!!

Si mie mi s-a parut melodia un pic salbatica, dar eu ma refeream ca acel ''Seven nation army'' de la White Stripes ar insemna ceva !

weber_p13.08.2008 15:01
nici sa ma bati nu l`as aplauda pe milogul ala de Lovin...

pe restul da..dar pe moldoveanul ala niciodata!

:puke:

Si de aia uite nu putem noi sa fim civilizati si sa gasim un raspuns elegant!!!

Dar ai si tu dreptate... de ce sa-l aplaudam pe "MOLDOVEANUL ALA"!!

Hai mai bine sa il prindem pe strada si sa-l omoram in bataie ca sa-l facem sa plece!!

Lovin domnule drag nu e un jucator spectaculos... dar stai fara grija ca e nevoie de el acolo la mijloc!! si dak mai tii tu minte cand am avut accidentati pe la mijlocul terenului cat de bun a fost Lovin?? asta si Baciu sunt jucatori care merita nu numai aplauze!! Astia sunt oameni de caracter... stau si freaca banca dar cand intra isi fac treaba ca niste profesionisti adevarati!

:offtopic::ce_oameni:

Si apropo de caracter... Tu ai asa ceva??

mountytoma16.11.2008 20:47

cred ca la inceputul meciului ar trebui sa strigam cu totii cam asa:

o jumatate de stadion: " Gigi, Gigi, TE IUBIM!"

si cealalta jumatate completeaza imediat:

"IN GURA! IN GURA!"

cred ca ar face spume verzi!

in plus, aceasta nu este o injurie, nu este nici calomnie, deci nu poate fi pedepsita de nici o lege. nu exista si nu poate exista lege care sa pedepseasca iubirea!

fredysteaua23.11.2008 12:35

@mountytoma

:))) foarte frumos dar cum crezi ca putem vorbii cu toti baietii sa facem asta? daca ai vreo idee zi-mi !! ar fii ceva ce ar scrie si in ziare :)))