FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cade Gigi sau nu cade?

Virgil01.07.2005 04:59

Ca urmare a zvonurilor care circula in ultimele zile prin presa,cum ca Gigi e falimentar si ca e in pericol sa intre si la mititica pentru ca a fentat bugetul statului,se impune o intrebare.Cade Gigi sau nu cade?

Parerea mea sincera,care nu se bazeaza deci pe sentimente,ci pe o judecata elaborata la rece,e ca e posibil orice.

Padrese01.07.2005 05:08

La cati au sarit pe el nu il prea vad rezistand mult, cred ca acu i se cauta motive sa fie bagat la mititica si pana la urma se va gasi ceva.

Problema va fi -"Si noi ce facem acum?"

Bodanel01.07.2005 06:10

Cred ca nu o sa pice din urmatoarele motive ca multi au facut afaceri cu el si o sa traga pe multi dupa el. E totusi aparat de o mare de avocati care l-au scos si cand a incalcat legea in mod flagrant.

Cred ca o sa pice ca prea s-a certat rau cu toata lumea si din cata istorie stiu eu nimeni nu a reusit sa faca fata lumii intregi. Cred ca faza ca i se pregateste debarcarea de catre Piturca si altii este adevarata. Cine ar prelua Steaua acum dupa ce a eliminat Valencia ar da o lovitura de imagine. Sa asteptam deoarece cred ca se vor intampla multe lucruri interesante vara aceasta.

Virgil01.07.2005 06:34
Problema va fi -"Si noi ce facem acum?"

La noi problema e simpla.Sustinem Steaua,asa cum am facut-o si pana acum.Unii se vor bucura,altora le va parea rau.Mai ales daca Steaua se va duce la vale.

Problema care se pune este urmatoarea:dintre doua lucruri rele il alegi pe cel mai mic.

Cum alternativa la Gigi ar fi Paunescu,Piturca,Zisu,acolitii lor,ma intreb care ar fi raul cel mai mic,Gigi sau ei ? :roll:

Iar problema de chestionar ! :)

Bisquit01.07.2005 07:00

Problema e in felul urmator....Daca echipa ar avea lotul complet (cel putin acoperirea plecarii lui Munti si aducera a 1,2 atacanti, fara a pleca insa nimeni)si Protasov ar fi lasat in pace sa-si faca treaba, celelate probleme ale lui Gigi nu ne-ar afecta prea mult in momentul de fata!! Insa va exista o anumita tensiune la echipa si asta totusi va avea consecinte, care, sper eu, nu prea mari!!

Poate asa i-si va baga si Becali mintile-n cap!!!!!!!

SteauaToronto01.07.2005 12:46

Daca nu pleaca nimeni si mai vine 1 mijlocas lotul e complet! La portari s-a rezolvat(Hamu si Tudor)! Atacanti(Cristea,Dinita,Victoras Iacob,Oprita),apararea perfecta,antrenor!

Jiji inca un mijlocas!!!

Adi01.07.2005 13:35

Pai stai un pic! Avem doar primul 11!!! Ar trebui sa mai aducem ceva jucatori, sa intarim banca de rezerve...

Virgil03.07.2005 03:00

3 iulie 2005.

Dupa 3 zile de dat cu presupusul,Gigi "a cazut" de 5 ori si tot de 5 ori "a ramas in picioare".De 7 ori s-a votat pentru "e posibil orice".

Egalitate perfecta.

Concluzia : e posibil orice. :?

Adi03.07.2005 03:22

Dupa mine exista 2 posibilitati:

1. PNA il aresteaza pe Gigi si il acuza de spalare de bani(sunt sigur ca a facuto)

2. Gigi pleaca benevol de la Steaua ca sa nu plateasca datoriile si pentru a scapa de reflectoarele PNA care il urmaresc oriunde. Sunt sigur ca daca pleaca de la Steaua, Gigi va fi "in siguranta".

DAR sunt la fel de sigur ca daca intr-o buna zi Gigi nu va mai fi patron, indiferent de cum s-ar ajunge aici, la colt vor sta Piturca si Paunescu. si chiar nu cred ca ne va fi mai bine cu ei la conducere.... :?

ADRIAN PACURAR03.07.2005 03:58

La un moment dat se va satura , de fapt cred ca s-a saturat si nu mai baga bani , dar o tine la ambitie .Erau multe proiecte grandioase in plan , dar nu s-a realizat nimic.

Virgil03.07.2005 04:15

1.Gigi poate fi arestat.Inclusiv pentru spalare de bani.De care eu nu sunt sigur,pentru ca nu am dovada.Cel mult pot sa-l suspectez.

O sa stea si Gigi 29 sau 30 de zile,o sa intervina marile pile si o sa fie pus in libertate.Crezi ca daca nu existau mari increngaturi de relatii,Gigi ar mai fi existat pana astazi?Eu presupun ca nu.

2.E cea mai mare greseala sa crezi ca Gigi va pleca benevol de la Steaua.Pentru ca el a investit 7-8 milioane de para,dupa cum zice Piturca,20 de milioane,dupa cum spune insusi "conducatorul iubit".Nu poate pleca doar cu un sut in fund.Indiferent ca-l primeste de la cel mai bun suteur al Stelei.Unul zdravan.Nu,Gigi se va bate pentru banii lui,va face scandal si nimanui nu ii place scandalul.Mai mult decat pentru bani se va bate pentru nimbul pe care ti-l confera pozitia de nr.1 al acestui mare club.Gigi s-a obisnuit mai mult decat orice cu imaginea.Este dependent de ea.Cand nu o va mai avea,va fi un ins obisnuit.Ce daca are o avere estimata la 2 sau 3,urmati de 8 zerouri?

3.E posibil ca Gigi sa fie inlaturat.Dar nu cu una cu doua.Imi e indiferent de ce se intampla cu Gigi.Nu mi-e nici mama,nici tata,nici frate,nici fiu,nici prieten.Ma gandesc insa la Steaua.Pe care,chiar daca nu are nici un grad de rudenie cu mine,o iubesc la fel de mult ca pe o mama,un tata,un frate,un fiu,un prieten,o iubita.

Adi03.07.2005 04:36

Cind spun ca Gigi va pleca benevol de la Steaua, ma gindesc in primul rind la 13.000.000$ pe care Steaua trebuie sa-i plateasca, iar Gigi, dupa ce a investit 7-8 sau 20 de milioane, nu cred ca ar chef sa plateasca datoriile acumulate inclusiv de dusmanii lui Piturca si Paunescu. In aceasta situatie Gigi ar vedea ca unica solutie: retragerea. Se va retrage si va lasa Steaua in voia sortii. Asta daca nu se obtine o reesalonare sau ceva asemanator.

Virgil03.07.2005 06:52

Steaua nu trebuie sa plateasca 13.000.000 de dolari.

Datoriile actualei SC FC Steaua Bucuresti SA sunt de 0(zero) lei asa cum se desprinde din lista debitorilor la bugetul statului publicata de ANAF.

Asta inseamna ca de la infiintarea FC Steaua SA,sub Ciobanul,s-au platit absolut toate obligatiile la bugetul statului.

Privind lista debitorilor,publicata de AVAS,AFC Steaua Bucuresti,deci o cu totul alta titulatura,figureaza debitoare cu 2.297.555 USD.

E vorba de o datorie acumulata pana la infiintarea actualei societati.

E foarte clar ca actuala societate isi poate urma linistita drumul.

In ce priveste vechea societate,probabil ca vor fi trasi la raspundere cei care raspundeau pe vremea aceea de ea :

Viorel Paunescu - in calitate de presedinte

Ciobanul - vicepresedinte

Victor Piturca - general manager

alte persoane cu functii de raspundere.

De la 2,3 milioane USD pana la 13 mil.USD,cat se vehiculeaza prin presa,diferenta sa o explice Bodu.

Iar problema cu zornaitul catuselor,o persoana oficiala cum e Bodu,nu ar fi trebuit sa o spuna.Ar fi trebuit sa o faca.

Pe vorbe fara acoperire,spuse doar ca sa faca impresie,scuze,dar nu dau doi bani.

Probabil ca problemele se vor lamuri cat de curand.