FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Toja la Steaua

fcsteaua.ro02.08.2008 21:55

FC Steaua anunta pe cale oficiala achizitionarea mijlocasului columbian Juan Carlos Toja Vega (foto-stanga), de la gruparea americana FC Dallas, dupa ce Major League Soccer (MLS) a confirmat faptul ca fotbalistul a semnat acordul de transfer definitiv.

Jucatorul este asteptat sa se alature lotului ros-albastru la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce va finaliza procedurile legale de obtinere a vizei de sedere in Romania.

SteauaFC.com

S.S.Lazio02.08.2008 22:07

Bine ai venit rockere :) ..mult succes aici si bineinteles ..multe goluri !

danimarcu02.08.2008 22:14

Bine ©-ai venit!

Nu stiu cat de fotbalist esti,dar te asigur ca te reprofileaza el antrenorul si pe tine,in maxim doua-trei luni o sa ai memoria spalata complet!..))

Lasand umorul mai mult decat negru la o parte,sper ca Toja sa fie omul de care avem nevoie...

Desi ma indoiesc,Gigi nu aduce oameni de care avem nevoie,ca sunt scumpi.

S.S.Lazio02.08.2008 22:26
Bine ?-ai venit!

Nu stiu cat de fotbalist esti,dar te asigur ca te reprofileaza el antrenorul si pe tine,in maxim doua-trei luni o sa ai memoria spalata complet!..))

Lasand umorul mai mult decat negru la o parte,sper ca Toja sa fie omul de care avem nevoie...

huh ? ce-ai prietene ? :) ..sorry,nu tin la glume fara gust !

MoWeed02.08.2008 22:46

Era si timpul sa vina!

Mai trecea putin timp si dura mai mult transferul decat cel a lu Chivu de vara trecuta.

danimarcu02.08.2008 23:00
Bine ?-ai venit!

huh ? ce-ai prietene ? :) ..sorry,nu tin la glume fara gust !

Atunci treci la somn..))

Nu trebuie sa comentezi daca glumele nu au gust.Mai trist este ca nu prea e de gluma.Ca de atatea ori in ultimii ani,ne punem toate sperantele intr-un transfer de ultima ora...

Il asteptam pe Toja de parca e Messi.Eu cred ca Toja va fi capabil sa joace 100% abia peste vreo doua-trei luni.E posibil ca la acea data totul sa fie deja compromis pt noi.Mai mult,nu m-ar mira deloc sa-l vedem pe Toja jucand fundas,dupa stiinta marelui antrenor...

Totusi,sper sa ma insel,cum o fac de multe ori..))

maye02.08.2008 23:32

Sa speram ca esti ceea ce vrem toti...

SSK03.08.2008 00:25

Succes si Doamne-ajuta!

se7en03.08.2008 01:18

roaga-te sa n-ajungi fundas, altfel totul e ok. :beer2:

mNiosu03.08.2008 11:06

Ah Doamne,daca il vad pe Nicolita scos din primu 11 sunt multmuit chiar daca nu o sa joace cu mult peste el sunt sigur ca va juca cel putin un pic peste el,mai ales ca pare tehnic si foarte hotarat.Nu cred sa nu placa antrenorului atata timp cat are comportatament asemnator de "fiara".

Ce pot sa spun, bine ai venit,bafta si sper sa confirmi si sa asiguri asa cum trebuie unul din flancurile noastre pe atac. :hai_steaua:

ebonyc03.08.2008 11:51

probabil va fi reprofilat portar sau fundas central ca asa se intaplma la Steaua (cum s-a intamplat cu mendoza si Dayro moreno) in loc sa fie lasati sa joace ce stiu ei mai bine sunt pusi aiurea pe teren nici macar l aintamplare, par ca sunt pusi dinadins unde nu trebuie. oricum nu e un jucator care sa ne scoata singur din belele. e un jucator care trebuie sa puna osul si poate se iau si ceilalti dupa el (vezi Badea , Neaga, Lovin si altii care dormiteaza pe teren).

1uLy4Nn03.08.2008 12:17

bun venit Toja..astept multe de la tine

s_and8903.08.2008 15:16

Ma bucur ca a venit Toja la Steaua. La un moment dat am crezut ca transferul e o alta minciuna de sezon de a lui Becali. Avem nevoie de jucatori ofensivi.

choli04.08.2008 16:59

ale ale, ale ale toja, toja

fifafanatik05.08.2008 17:32
dolbys200105.08.2008 22:45

Salut,

Cateodata nu-mi vine sa cred cata lume naiva...

Cine credeti voi - ma refer la un antrenor serios - vine sa antreneze Steaua, o echipa al carei patron este d-l Gigi Becali? Cine sa vrea sa se bage-n troaca porcilor, sa se umple de laturi? Un antrenor serios in niciun caz. Parerea mea despre Lacatus e una impartita. Ca jucator face parte din istoria Stelei si a fotbalului romanesc, ca antrenor, no offence, mai are multe de invatat. Din pacate, la o echipa cum e Steaua, nu e timp de ucenicie si nici de experimente. Aici trebuie un antrenor cu experienta si rezultate. Steaua nu are timp sa astepte. Din pacate, revin la parerea mea initiala, ce antrenor bun vine la Steaua, sa se bage Becali peste el si sa faca circoteca?

Suntem "condamnati" (vorba lui Borcea-Borcea) sa murim cu antrenori gen Olaroiu. In rest, succes maxim, s-auzim de bine!