FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eintracht vine dupa Dica.

Virgil01.07.2005 04:20

Eintracht Frankfurt a anuntat ca isi va trimite reprezentantii in Ghencea pentru a negocia transferul lui Nicolae Dica. Steaua solicita 1.500.000 $ pentru dezlegarea fotbalistului de 25 de ani, nemtii ar achita maximum 800.000 euro. Atacantul "ros-albastrilor" nu e un necunoscut pentru echipa germana. in decembrie 2003, pitesteanul a fost invitat sa dea teste la Eintracht. Dica, remarcat de antrenorul de atunci, Willi Reimann, a fost utilizat in doua partide de verificare, lasand o impresie favorabila. De altfel, pitesteanul a si marcat in amicale, chiar patru goluri in victoria cu 10-0 in fata amatorilor de la Neu Isenburg. Desi au vrut sa-l achizitioneze inca de atunci, criza financiara pe care o traversa clubul din Frankfurt a blocat tranzactia cu FC Arges.

A ratat o data transferul la aceeasi echipa

Dica a ratat Eintracht-ul, dar a ajuns la Steaua, care a platit 250.000 $ pentru serviciile mijlocasului ofensiv din Trivale. Acum, Friedhelm Funkel, tehnicianul formatiei care tocmai a acces in "Erste Bundesliga", a redeschis "dosarul Dica". Internationalul roman a bifat 42 de meciuri in doua sezoane pentru Steaua, punctand de 20 de ori. El a fost unul dintre cei mai importanti jucatori in ultimul sezon, care s-a incheiat cu triumful "militarilor", iar acum mai are trei ani si jumatate de contract cu clubul patronat de Ciobanul. Astazi, ar urma sa soseasca in Romania reprezentantii lui Eintracht. Dica, monitorizat atent din 2003 incoace, se bate pentru transfer cu grecul Gekas (Panathinaikos Atena), cu Amanatidis (FC Kaiserslautern) si cu di Salvo (Hansa Rostock). Daca Steaua va primi cat cere si va ceda jucatorul, Dica ar putea semna un contract pe doua sezoane, cu un salariu stagional de 150.000 de euro.

Ce zice Gigi :

"Ogararu nu pleaca la Villarreal. Singurul care a avut oferte e Dica. Au venit oamenii, dar nu ne-am inteles si au plecat".

Sursa : Libertatea

Kobiy01.07.2005 06:43

Dică e prea scump pentru Eintracht Frankfurt

Patronul Stelei a recunoscut ieri că a tratat cu Eintracht Frankfurt pentru transferul lui Dica "Au venit la Bucuresti reprezentantii lor, am negociat, dar nu ne-am inteles la bani si afacerea a cazut", a spus Ciobanul, care ar fi cerut două milioane de euro in schimbul mijlocasului

SteauaToronto01.07.2005 12:40

E bine ca Dica a ramas! Cred ca s-au rezolvat problemele:

-La portari(Hamu si Tudor)

-Antrenor(Prostatov)

-Atacanti(Victoras Iacob si Oprita,Cristea si Dinita)

-Apararea perfecta

Ce ar trebuie un mijlocas valoros sa-l inlocuiasca pe Dorinel! Hai Jiji mai ia un mijlocas si suntem gata de CL!

George Stan01.07.2005 12:50

Hai ma, suntem gata de CL pe dracu. Nu ma refer la transferuri, unde hai.. sa zicem ca ne-ar trebui un mijlocas bun si unde nu trebuie sa ne agitam atat pt ca o echipa nu se face cu 10 transferuri deodata ca in cotetz. Ma refer la faptul ca si daca am avea o superechipa (la nivelul Romaniei) tot am avea nevoie de un MARE NOROC la tragerea la sorti.

Ganditi-va doar ce echipe am putea intalni! Echipe care si daca ar veni cu rezervele tot ar fi mai valoroase.

Nu zic sa nu speram, insa totusi sa nu ne facem iluzii (stiti voi... treaba cu deziluziile).

Ideea e sa nu fim atat de afectati de eliminarea in turul 3 incat sa nu ne putem concentra pe turul 1 UEFA.

SteauaToronto01.07.2005 13:07

George facem un pariu! Daca Steaua nu intra in grupe iti dau free web space unlimited prin Sympatico asa ca nu-l folosesc! Dar daca Steaua se califica ma faci moderator?

Adi01.07.2005 14:08

Diferenta dintre noi si echipele pe care le-am putea intilni in turul 3(Inter, Manchester) e urmatoarea: pentru noi Ch.League e un bonus, un super-bonus, pentru ei Ch,League e o necesitate, o obligatie. Astfel de echipe isi planuiesc bugetul pe sezonul viitor, luind in calcul de la inceput calificarea in grupe si calificarea din grupe. Ratarea calificarii in Ch,League pentru echipe gen Man United sau Inter ar fi o TRAGEDIE. Aminiti-va cazuri celebre. Dortmund sau Newcastle, cind dupa eliminarea din turul 3 au urmat vinzari masive de jucatori, probleme cu banii, zvonuri despre faliment total, necalificari in in CUPELE EUROPENE in urmatorii ani. Ca sa nu mai vorbim de Leeds, care dupa ce jucase smifinalele Ch>league a retrogradat dupa citiva ani in serie B, tot din cauza banilor, pentru ca isi planuisera bugetul luind in calcul calificarea in Ch.League, calificare care nu a venit.

Deci asta e: Pentru ei necalificarea in Ch>League ar fi o tragedie, un dezastru, iar pentru noi ar fi o normalitate, asta trebuie so recunoastem, avind in vedere nivelul fotbalului romanesc si "performantele" din ultimii ani

SteauaToronto01.07.2005 14:47

Sa vezi ce bonus o sa fie pentru noi si ce tragedie pentru ei! :lol: