FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

PRESA

SteauaToronto30.06.2005 10:20

Zilele acestea se pare ca GSP incepe sa dea nastere la un scandal de proportii!Cum stim toti GSP in ultimii ani a dat nastere la cele mai mari scandaluri din fotbalul romanesc! Dar astazi Agaseala a declarat pentru PROSPORT ca Steaua are un buget mai mare ca Dinamo!

Deci dragi suporteri ce preferati acum: GSP sau PROSPORT?

Virgil30.06.2005 14:41

Crezi ca foloseste la ceva chestionarul asta ?Nu cred. Eu personal prefer GSP.Altul mai bun,profilat pe stiri,comentarii,scandaluri din sport,nu exista.

Tu daca nu vrei,poti sa nu citesti.Ti s-a pus pata pe ei,nu le mai citi ziarul si gata.

Pe asta intr-adevar il cumpar,la restul am renuntat pe rand:Prosport si Sport Total.

Sa stii ca uneori sunt interesante si paginile sportive ale unor ziare cu alt profil.Uite de pilda in Libertatea sau 7+,ca sa dau numai 2,gasesti comentarii si stiri interesante.

Adi30.06.2005 15:49

Si eu sunt de parere ca GSP e mult mai bun din punct de vedere al jurnalistilor. De ex: Dupa mine, ce scrie Tolontan, nici nu poate fi comparat cu ce scrie Chiotea. GSP e mult mai complex, ofera mai multa informatie cu adevarat sportiva, Prosportul este mai mult un ziar de scandal, am impresia: cu cine s-a culcat x, ce masina si-a luat y, citi bani are z.

In GSP poti gasi de ex. analizele lui Vochin, care efectiv sunt extraordinare: Vochin are pareri argumentate, nu doar vorbe aruncate la intimplare, are analize facute la rece......El este poate unicul jurnalist din Romania, care intelege cu adevarat fotbalul, ...