Dorinel a fost pe chat la gsp - iata cateva din raspunsurile sale (cele referitoare in principal la Steaua)
<Irriducibili> Munti ce s-a intamplat de te-ai despartit de Steaua?
dorinelmunteanu> Irriducibili Nu mi s a propus din timp prelungirea contractului si cred ca era normal sa mi gasesc un nou angajament
<Mariusik> ai plecat din cauza lui Gigi de la Steaua?
<dorinelmunteanu> Mariusik Nu
<Irriducibili> Munti sa stii ca toti stelistii te respcta pt ai facut in Ghencea
dorinelmunteanu> si eu ii respect si de abia astept sa ne intalnim, cu siguranta ca si adversari
anka> cica Gigi nu mai are bani si k de aia nu ti-o propus prelungirea contractului. Ii adevarat?
<dorinelmunteanu> anka nu sunt problemele mele. Eu mi am primit toti banii de la Steaua
<claudinho> Cum crezi ca vei fi primit in Ghencea?
<dorinelmunteanu> claudinho cred ca toti suporterii si toata lumea au fost alaturi de mine si nu cred ca se va uita usor ce am facut la Steaua
<Irriducibili> Munti ce parere ai de Protasov?
<dorinelmunteanu> Irriducibili Protasov e un antrenor cu experienta sper sa continue lucrurile bune care au fost la Steaua. Cred ca va reusi fiindca are un lot de jucatori bun
<dragos_cdc> esti constient ca vei ramane pt totdeauna in inimile noastre(a stelistilor)?
<dorinelmunteanu> cum si voi ati ramas in inima mea
<domnu_capitan> dorinele, ce jucator din lotul actual crezi ca te poate inlocui la Steaua?
<domnu_capitan> dorinele, ce jucator din lotul actual crezi ca te poate inlocui la Steaua?
<J-J-MM> munti, ti s-a oferit postul d antrenor la Steaua?
<dorinelmunteanu> J-j Nu mi s a oferit postul de antrenor la Steaua, probabil oamenii de acolo nu au avut incredere suficienta in mine
<pax> faptul ca esti licentiat PRO esti superior lui Protasov, care nu are licenta pastorita de NASU ?
<dorinelmunteanu> pax nu. Protasov e un antrenor cu experienta. Pana a ajunge la nivelul lui, ca experienta, va mai trebui sa treaca mult timp
<FANATIKU> MUNTI! CREZI CA Steaua VA REUSI SA INTRE IN Champions League ??????
dorinelmunteanu> Fanatiku Din punctul de vedere al jucatorilor si omogenitatii eu cred ca da. Parerea mea este ca va reusi. Oricum, trebuie sa mai faca cateva achizitii bune
bampirelu> cum ai aprecia..pe o scara de la unu la zece... perioada petrecuta la Steaua?
<dorinelmunteanu> bampirelu 8 plus, numarul meu de pe tricou
<Irriducibili> cine crezi ca s-ar potrivi mai bine postului tau Ghioane sau Mara?
<dorinelmunteanu> Irriducibili Paraschiv
<dorinelmunteanu> ![]()
<Mariusik> Este adevarat ca Radoi "face legea" la antrenamente?
<dorinelmunteanu> Mariusik dupa tot ce s a scris , parerea mea este ca nu. Radoi e un jucator important pentru Steaua dar nu a facut niciodata legea acolo. Cel putin cat am fost eu la Steaua. Nu vreau sa se inteleaga ca eu am facut legea in Ghencea
<Wick3d> Ce perioada a fost mai frumoasa : cea cand ai jucat la Dinamo sau cea cand ai jucat la Steaua ?
<dorinelmunteanu> Wicd3d cu ambele am iesit campion si pentru mine au fost frumoase amandoua
Andrei> ce s-a intamplat la Steaua ? de ce ai plecat ? e adevarat ca Gigi nu mai are bani ? a platit primele pentru castigarea campionatului
<dorinelmunteanu> Andrei nu stiu ce e in conturile lui Gigi
<adriano> CARE ESTE ECHIPA RA DE SUFLET Dinamo SAU Steaua?
dorinelmunteanu> adriano la ambele am investit multa munca, seriozitate si sa nu se supere nimeni inima si capul imi sunt la CFR acum
<Sicli> L-AI IERTAT PE NEMERNICUL CARE TE-A SCUIPAT IN COTROCENI?
dorinelmunteanu> Sicli a fost o surpriza neplacuta pentru mine, dar asa sunt oamenii
<gxg_an> Dorinel ce crezi ca se va intampla cu Steaua acum ca ai plecat tu...tu erai ofensiv..acum mai e Paraschiv care e mai mult mijlocas inchizator !! ????
<dorinelmunteanu> gyx Steaua are potentialul sa cumpere jucatori si ofensivi si defensivi
<Ste3listull> CE AI FI ALES ? UN AN LA Steaua SAU 2 ANI LA CFR Cluj
<dorinelmunteanu> Ste3lestul nu vreau sa mai revin Am ales CFR ul si cu asta am spus totul
gxg_an> Dorinel ...sincer...a fost o atmosfera tensionata in Ghencea cat timp ai stat acolo??????
<dorinelmunteanu> gyx da a fost tensionata din punct de vedere al rezultatelor si a presiunii campionatului
<BlueRidge> MAI TI LEGATURA CU Walter Zenga?
<dorinelmunteanu> Blueridge nu am mai vorbit cu Walter in ultimul timp, am avut foarte multe probleme, dar vom vorbi la telefon
<adrian0> CE PARERE AVETI DESPRE Ciobanul?
<dorinelmunteanu> adrian0 nu am avut probleme cu Ciobanul
<gxg_an> Dorinel ...daca asa cum se aude Ciobanul ar falimenta,ai veni impreuna cu mai multi colegi sa investiti la Steaua??
<dorinelmunteanu> gyg inca nu m am gandit la acest lucru
<ManiaCUbr> MUNTI TE IUBIM!!!OARE O SA TE INTORCI VREODATA LA Steaua
????????????
<dorinelmunteanu> ManiaCubr tot ce este posibil
<ManiaCUbr> MUNTI TU AI VRUT SA CONTINUI LA Steaua SAU TE-AI CERTAT CU Becali ???????????
<dorinelmunteanu> Mania nu m am certat cu nimeni de la Steaua. Eu am fost prieteni cu toti si i am respectat pe toti
<gxg_an> Dorinel...ai plecat de la Steaua si pt faptul ca Ciobanul a vb cu voi sa nu va mai prezentati la echipa nationala????
<dorinelmunteanu> gyx nu
<Irriducibili> Munti te invitam la Supercupa la sfarsitul luni august
<dorinelmunteanu> va multumesc pentru invitatie
<claudinho> Daca vei avea timp, vei veni la meciurile Stelei din cupele europene?
<dorinelmunteanu> claudinho voi veni dar sunt convins ca nu voi avea timp
Niste raspunsuri de bun simt asa cum ii sta bine si cum ne-a obisnuit Munti